Citește Descrierea Oficială

Ce este ESODE?

Este prima școală de afaceri din Europa specializată în comunicare directă și directă, care oferă formare continuă în organizarea integrală a evenimentelor, formând profesioniști în domeniul comunicării live în toate aspectele sale. Școala are un pachet de stagii plătite în companii de top din Spania, care permit studenților să aplice conținutul învățat realității de afaceri.

De ce este nascut ESODE?

Comunicarea live a devenit un element strategic în managementul companiilor și al instituțiilor într-un mediu de creștere a competitivității. Comunicarea "față în față", în diferite forme, ajută organizațiile să se diferențieze de concurență și să își păstreze publicul țintă . Un sector care a cunoscut în ultimii ani o evoluție constantă, tocmai datorită creșterii competitivității piețelor, a publicității în mass- media și a lipsei de eficacitate, pe lângă dezvoltarea noilor tehnologii și apariția de noi formate de comunicare .

Studiile sectorului arată scăderea investițiilor în mediile convenționale, în special în domeniul publicității. Companiile și agențiile, în căutarea unei mai mari eficiențe și a rentabilității investițiilor, au optat pentru evenimente în diferite moduri (târguri, expoziții, congrese, promoții etc.) pentru obiectivele lor de afaceri.

Organizarea evenimentelor a reprezentat unul dintre domeniile care au prezentat o evoluție mai remarcabilă. Companiile și instituțiile folosesc evenimente pentru a interacționa cu publicul țintă, pentru a-și construi loialitatea față de clienți , pentru a-și imprima valoarea adăugată și a le întări, a atrage atenția mass-media, a prezenta și a lansa produse noi, a transmite idei, experiențe și, pe scurt, să facă tangibil intangibilul .

Creșterea extraordinară a acestui sector necesită profesioniști noi calificați. Cu scopul de a aborda aspectele legate de comunicarea în afaceri și instituționale, precum și de organizarea cuprinzătoare a evenimentelor , ESODE și- a proiectat programele de formare în aceste discipline, fiind astăzi o referință în cursurile de organizare a evenimentelor .

Școala a realizat un studiu important atunci când a proiectat programele din acest plan de formare, pentru a oferi formare adecvată și continuă adecvată. Au fost proiectate grade eminamente practice, prin care oferim elevilor noștri cunoștințele necesare pentru a face față comunicării zilnice și marketingului unei companii, unei instituții, unei entități sportive, unei companii de producție, unui concert sau din perspectiva unei agenții de organizare integrală a evenimentelor . Pentru aceasta, avem o echipă de profesori specializați în predare , precum și profesioniști din sectorul activ care își dau cunoștințele și experiențele studenților.

Programe predate în:
  • Spanish (Spain)

Această școală oferă și:


ESODE Business School

Dobândește abilitățile necesare în diferitele funcții și responsabilități legate de producția audiovizuală, să participe la crearea, producția, managementul și marketingu ... [+]

Prezentarea programului

Dobândește abilitățile necesare în diferitele funcții și responsabilități legate de producția audiovizuală, să participe la crearea, producția, managementul și marketingul oricărui tip de spectacol live.

obiectiveDobândi cunoștințele și tehnicile necesare producerii de spectacole live.Dezvoltarea abilităților necesare în diferitele funcții și responsabilități legate de producția audiovizuală, de la crearea, producția, gestionarea și comercializarea oricărui tip de spectacol live: concerte, gale, teatru, turnee muzicale, macro-evenimente etc.adresatăAbsolvenți și absolvenți de facultate.Tehnicieni de pregătire profesională superioară (FP2).Profesioniști din lumea comunicării audiovizuale, a divertismentului și a timpului liber.NU TITLU: certificați un an de experiență de muncă.moduleIntroducere în sectorul audiovizual și evenimenteOrganizarea afacerilorMarketing și comunicare în cadrul evenimentelorAbilități personaleMijloace tehniceProtocol de afaceriMediul legislativDesign, management și prezentare a spectacolului: pre-producțieProcesul de producție și realizarePost-producțiemetodologie... [-]
Spania Madrid Spain Online
Ianuarie 2020
Spaniolă,Spanish (Spain)
Part time
7 - 12 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză

We Love Events- Inauguración 2015-2016

El efecto dinamizador y desestacionalizador de los congresos - Paloma Maestre | OPC Valencia

ESODE Formación
Address
Complejo Empresarial Arco C/Virgilio 2B, Edificio 4 Pozuelo de Alarcón
28223 Madrid, Community of Madrid, Spania
Website
Număr de telefon
+34 915 12 34 88