Citește Descrierea Oficială

Élite Lenguas este situat în inima orașului Madrid, iar școala are un curriculum flexibil și profesori abundenți. Instructorii sunt spanioli care au mulți ani de experiență didactică în limbile occidentale. Specializată în predarea limbilor spaniole (A1-C2), consiliere pre-testare DELE etc., cu experiență bogată și rezultate remarcabile.98014_97793_Laescuela.jpg

Școala are programe de lucru flexibile și resurse excelente de predare, specializată în predarea limbii spaniole la diferite niveluri (A1-C2) și pre-examinare în DELE, cu experiență bogată și rezultate remarcabile.

Pentru studenții internaționali aflați în dificultate, oferim cursuri de curriculum pentru a ajuta studenții cu limbi străine să înțeleagă conținutul cursului, să cultive gândirea în limbi străine, să depășească cu exactitate dificultățile cunoașterii și să se adapteze mai bine la viața campusului.

În același timp, prin "clasa de consolidare" deschisă noaptea și în week-end, activitățile de după-școală, cum ar fi mâncarea, dansul, vizitele la muzee etc. care se desfășoară neregulat în fiecare săptămână, simțiți farmecul vieții din Vest, rupeți barierele culturale între regiuni. școală.

De asemenea, oferim servicii de vize și de cazare reduse pentru studenții chinezi cu o bază slabă de limbă. Nu mai sunteți singuri.

Élite vă așteaptă în orice moment!

98013_97792_WelcometoEliteLenguas.jpg

Programe predate în:
  • Spaniolă

Această școală oferă și:

Cursuri

ELITE Lenguas

Un curs compactit de patru săptămâni care include toate aspectele legate de ascultare, vorbire, citire și scriere, oferind studenților un studiu amplu despre limbile occi ... [+]

Un curs compactit de patru săptămâni care include toate aspectele legate de ascultare, vorbire, citire și scriere, oferind studenților un studiu amplu despre limbile occidentale și îmbunătățirea continuă a abilităților lor prin diferite exerciții în sala de clasă.

Școala noastră insistă asupra clasei mici și nu există mai mult de 9 elevi în fiecare clasă pentru a asigura cea mai bună calitate a învățământului, pentru a acorda atenție situației de învățare a fiecărui elev și pentru a permite studenților să aibă o interacțiune cuprinzătoare cu profesorul în timpul orelor de curs.

După fiecare nivel, vor fi disponibile câte una până la două săptămâni de îndrumare gratuită pentru a ajuta elevii să-și consolideze cunoștințele și să se familiarizeze cu întrebările de la examenul Dele.... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2020
Spaniolă
La zi
Part time
1 - 53 săptămâni
Campus
Online
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză