ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Misiune

ELISAVA promovează cunoștințe, cercetare, dezvoltare și inovare în toate domeniile care se referă la proiectare, inginerie și comunicare. Acest lucru este realizat printr-o pregătire academică care pregătește studenții pentru a face față provocărilor profesionale la nivel internațional, promovând relația comunității noastre cu sectorul de afaceri, precum și cu instituțiile și societatea actuală. În acest fel, Școala asigură viabilitatea elevului de a se transforma și crește într-un mediu global și în schimbare.

135482_IMG_0919.jpgELISAVA Barcelona School of Design and Engineering","author_url":"","source":"©ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering"}" alt="135482_IMG_0919.jpg" />

Viziune

ELISAVA dorește să devină un centru universitar cu statutul modelului internațional, contribuind la transformarea mediului uman și la crearea de noi realități; combinând dezvoltarea proiectării, ingineriei și comunicării cu creativitatea și calitatea.

135483_DSC03668.jpgELISAVA Barcelona School of Design and Engineering","author_url":"","source":"©ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering"}" alt="135483_DSC03668.jpg" />

valori

La ELISAVA , oportunitățile de educație și cercetare pe care le oferim sunt inovatoare, flexibile, creative, multidisciplinare și puternic concentrate pe sectorul profesional. Cu acest obiectiv, Școala colaborează pe scară largă cu firme, instituții și universități locale, naționale și internaționale.

Liniile sale metodologice au fost implementate ca modele de rol în alte școli de proiectare.

Școala este un catalizator pentru formare și cercetare încrucișată, flexibil și creativ, turnat în lumea profesională și în strânsă colaborare cu companii și universități internaționale.

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering este un centru universitar fondat în 1961 și este cea mai veche școală de design din Spania. ELISAVA este printre cele mai bune 100 de școli de design și arhitectură din Europa, potrivit revistei Domus.

135481_elisava_workshop_2.jpegELISAVA Barcelona School of Design and Engineering","author_url":"","source":"©ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering"}" alt="135481_elisava_workshop_2.jpeg" />

ELISAVA este atașat la Universitatea Pompeu Fabra (UPF) și are 2.000 de studenți din toate cuvintele care iau studiile oficiale ale Licenței în Proiectare și ale Licenței în Inginerie în Proiectare Industrială și o gamă largă de programe de master și postuniversitare legate de diferite domenii: Proiectare grafică și comunicare, Proiectare produs, Proiectare spațiu și Arhitectură și Strategie și management proiectare.

ELISAVA este o platformă pentru schimbul de cunoștințe și experiențe care promovează studii care combină procesul creativ cu dezvoltarea tehnică a proiectelor de formare a profesioniștilor competenți. Metodologia ELISAVA se bazează pe o educație avansată oferită de peste 700 de profesioniști cu înaltă calificare. Școala este situată în inima Barcelonei și are 11.000 m2 de facilități moderne.

Metodologia ELISAVA este îndreptată către lumea profesională și se mândrește cu colaborări cu companii, instituții și universități din întreaga lume. Are o filozofie care, din 1961, a contribuit la formarea antreprenorilor profesioniști în domeniile proiectării și ingineriei.

Locații

Barcelona

Address
La Rambla, 30-32

08002 Barcelona, Catalonia, Spania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: