ELE USAL GRAN CANARIA

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ENGLISH ACADEMY | HARVEN GROUP

Harven Group este o limbă engleză în Las Palmas, un specialist în predarea limbii engleze, cu un palmares de peste 20 de ani. Suntem experți în cursuri în limba engleză, franceză și germană. Además preparamos los exámenes oficiales con altas tasas de éxito, nuestra academia de inglés es centro oficial de preparación de los exámenes de inglés certificados por la Trinity College London, la Universidad de Cambridge y de la Cámara de Comercio de Londres (LCCI). Esta acreditación nos permite preparar y presentar a nuestros alumnos a exámenes oficiales que están reconocidos en todo el mundo.

Nuestros cursos de inglés y academia de idiomas

Cursos para niños y jóvenes

Cursos de idiomas para niños y jóvenes con enfoque en la comunicación y comprensión oral. Campamentos de verano de English & Fun para niños entre 4 y 12 años.

Cursos de idiomas para adultos

cursuri B1 și B2 pentru colegiu. Clase pentru începători. cursuri de conversație. Clase în limba engleză, franceză, germană, rusă, chineză, japoneză și norvegiană.

examene oficiale

centru de formare oficial HARVEN Engleza teste certificate de London Trinity College, Universitatea Cambridge și Camera de Comerț din Londra. Ne pregătim și să depună studenții noștri examene oficiale.

Cursuri de limbi străine pentru companii

Cursuri de limbi străine pentru companii adaptate. Imersiune în limba engleză sau spaniolă 5 zile sau un week-end. Solidificabilă prin intermediul Fundației Tripartit.

Cursuri de spaniolă pentru străini

Învață limba spaniolă în cursuri intensive cu petrecere a timpului liber și distracție într-un cadru unic. Cursuri de scufundare. Cazare în fața plajei.

traduceri

Traduceri de documente, site-uri și clipuri video de la și către orice limbă. traducere autorizată. Voice anunțuri, clipuri video și documentare. Pentru mai multe informații despre serviciile noastre de traducere.

Academia de Idiomas en Las Palmas

Nuestra misión es formar a nuestros alumnos en idiomas para que puedan lograr sus objetivos personales, académicos y profesionales. Para ello contamos con la mejor plantilla de profesores nativos y bilingües, que día a día logran que aprender inglés, francés, alemán o incluso noruego, sea cosa de niños. Conștient de faptul că o mare parte din succesul învățării unei limbi se încadrează în mâinile profesorilor, angaja doar cel mai bun ... dinamic, dedicat, competent și pasiunea pentru predare. Folosim o stimulare și metodologie interactivă cu accent pe comunicare și abilități de ascultare fără a lăsa în urmă alte elemente, cum ar fi gramatica si scriere. servicii personalizate și împrejurimile plăcute ajuta studenții noștri să se simtă confortabil - esențial pentru a depăși acele nervi care de multe ori vorbesc în altă limbă ne aduce.

Locații

Las Palmas de Gran Canaria

Address
Harven Group
Calle del Teniente Coronel Castillo Olivares, 10, 35011 Las Palmas de Gran Canaria, Las Palmas

Las Palmas de Gran Canaria, Insulele Canare, Spania