Don Quijote Spanish Language Learning

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre școlile spaniole ale don Quijote

Don Quijote a fost înființat în 1986 ca o agenție de voiaj lingvistic reprezentând școli de limbă spaniolă. Dedicarea companiei cu privire la servicii și calitate a alimentat creșterea sa rapidă și am câștigat repede o reputație pentru inovație, servicii personalizate și excelență. În 1989, răspunzând cererii tot mai mari de cursuri spaniole de înaltă calitate, am început să-i primim pe studenți la prima școală don Quijote din Salamanca. De la înființarea noastră, am crescut la șapte locații deținute de companii din Spania și America Latină și o rețea de peste 30 de școli partenere, în mare parte prin recomandarea a peste 150.000 de studenți mulțumiți.

La don Quijote, termenii noștri de cuvânt sunt calitatea, inovația și parteneriatul. În timp ce continuăm să vedem - în mediul academic, valoare și inovare - căutăm în mod constant noi modalități de a lua calitatea cursurilor și a serviciilor noastre studenților noștri la nivelul următor.

10 motive pentru a studia spaniolă cu Don Quijote

1. Experiență dovedită

În mai mult de 30 de ani am predat spaniolă mai mult de un milion de studenți din întreaga lume. Am fost martorii elevilor noștri câștigând treptat încredere și competență pe măsură ce își aplică noile competențe lingvistice în situațiile de zi cu zi și în mediile profesionale. Metodologia noastră dovedită, practică, garantează că veți învăța să comunicați rapid și ușor în spaniolă prin practică și interacțiune continuă.

2. Un mediu unic de învățare

Mediul nostru unic de învățare redefinește continuu felul în care se predă limba spaniolă. Vă pregătim pentru succes, încurajându-vă să vă dezvoltați potențialul lingvistic atât în ​​interiorul cât și în afara sălii de clasă.

3. Abordare personalizată a studenților

Luăm o abordare personalizată și centrat pe elev la predare în care profesori și studenți sunt implicați activ în experiența de învățare. Vă veți alătura unei comunități de susținere care vă va valorifica unicitatea și vă va ghida în timp ce vă modelați călătoria în propria voastră limbă.

4. Facilități de top

Toate școlile noastre sunt amplasate strategic în cartiere istorice, ușor accesibile cu mijloacele de transport în comun și dotate cu aer condiționat, acces Wi-Fi, cea mai modernă tehnologie și tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă face experiența de învățare una memorabilă.

5. 24-7-365 Învățarea

Înainte și după șederea dvs., vă puteți conecta la platforma noastră 24-7-365. Acum puteți începe învățarea înainte de sosirea dvs. sau puteți lua cursuri de perfecționare după plecarea dvs., cu școala online a lui Don Quijote. Veți avea acces la profesori nativi împreună cu manuale și aplicații digitale, în orice zi, oricând.

6. Predarea de înaltă calitate

Don Quijote este recunoscut pe plan internațional pentru educația lingvistică de înaltă calitate. Facultatea noastră este formată din profesioniști excelenți și cu experiență academică. În plus, profesorii noștri vă sunt accesibili. Veți avea o interacțiune zilnică cu profesorii dvs., care vă susțin cu feedback și îndrumări regulate.

7. Rata superioară a examenului oficial

Metodologia noastră de predare este atât de unică și eficientă încât aproape toți studenții noștri primesc examenul oficial DELE. Adică, dacă studiați spaniolă cu noi, succesul dvs. este aproape garantat!

8. O experiență cu adevărat internațională

Împărtășește-ți călătoria cu prietenii din întreaga lume. În fiecare an școlile noastre primesc peste 25.000 de studenți de toate vârstele din peste 85 de țări. Diferitele noastre corpuri de studenți oferă o perspectivă internațională excelentă. Faceți cunoștință cu oameni din întreaga lume!

9. 32 de experiențe culturale distincte

Am selectat cu atenție 32 de experiențe culturale distincte în 13 țări vorbitoare de limbă spaniolă, care vă vor permite să vă scufundați pe deplin în limba spaniolă și cultura hispanică. Din Spania până în America Latină, alegeți imersiunea culturală care ți se potrivește cel mai bine.

10. Satisfacție 100%

Suntem mândri de faptul că mai mulți studenți vin la noi prin intermediul unor recomandări personale decât prin orice altă sursă și că 35% dintre studenții noștri revin să studieze din nou cu noi!

Ne place sa primim inapoi studentii nostri.

Locații

Barcelona

Address
Carrer de Mallorca, 27
08029 Barcelona, Catalonia, Spania