Citește Descrierea Oficială

Institutul culinar din Barcelona este conceput astfel încât să aveți o experiență unică și nereproductivă bazată pe multiculturalism, creativitate și inovare.

Obiectivul școlii este de ai învăța pe oameni să își construiască propriul viitor.

Un Institut conceput pentru a transforma bucătăria

Aceasta este ideea prin care trei profesori din Barcelona au început să proiecteze ceea ce este acum Culinary Institute of Barcelona , un proiect educațional care să pregătească profesioniștii care vor conduce bucătăriile și restaurantele secolului XXI.

Training diferit pentru profesioniștii care nu doresc să fie aceiași

Suntem conștienți de faptul că trăim într-o lume caracterizată printr-o schimbare constantă de paradigmă, o lume care cere un nou tip de profesionist care poate oferi soluții valoroase și în care tehnologia, creativitatea și inovația sunt esențiale. Din acest motiv, am adaptat modelul didactic utilizat în Silicon Valley, Mecca tehnologiei digitale, la gastronomia internațională. Asta ne face diferit.

Viziune

Suntem născuți dintr-o schimbare și continuăm să ne schimbăm fără încetare. Schimbarea este sinonim cu evoluția. De asemenea, instruirea trebuie să servească pentru aceasta: să crească și să evolueze.

De ani de zile, societatea tinde să fie obsesivă în ceea ce privește supraevaluarea cunoașterii. Ea insistă asupra punctului de frustrare în a exercita presiuni asupra tinerilor în studiile lor, fără a-și valorifica valorile, abilitățile și atitudinile. Și aceasta este o mare greșeală.

În centrele de formare tradiționale studenții nu sunt apreciați pentru ceea ce sunt cu adevărat buni, ci pentru ceea ce se așteaptă să știe. Competențe precum imaginația, creativitatea, elocvența și chiar inteligența sunt penalizate. Ei nu sunt motivați și nici nu sunt instruiți să fie inovatori, dar sunt instruiți din trecut în trecut, fără să se gândească la viitor.

La CIB învățăm să îmbunătățim, să ne întrebăm, să ne imaginăm, să căutăm și să găsim noi posibilități folosind intelectul nostru, care nu este chiar foarte rațional, ci total emoțional.

Învățăm să facem mai mult decât să cunoaștem lucrurile. Noi învățăm să iubim și să supraviețuim, și nu să acceptăm pe cel stabilit. Pentru că știm că ceea ce sa stabilit este efemer și adesea chiar incorect.

Suntem obsedați în procedurile noastre de predare, astfel încât tinerii noștri să depășească scenariile schimbării, să le facă pe ei înșiși și să știe să se adapteze la noile circumstanțe cu o naturalitate absolută. Încercăm să învățăm să stabilim, să urmărim și să atingem obiectivele, să nu ne temem de greșeli. Deoarece numai cei care sunt dispuși să facă greșeli pot face lucruri minunate.

De aceea am creat CIB. Să o facă.

Model de instruire

Ne bazăm metodologia pe șase axe care permit formarea unor lideri capabili să facă față cu succes provocărilor secolului XXI.

Învățare bazată pe provocări

Un model de educație care:

Expune elevii la probleme reale, favorizează dezvoltarea competențelor lor de conducere transformatoare și le face mai competitive în lumea de astăzi.

Generează motivația și sentimentul de realizare.

El leagă elevul de mediul înconjurător, astfel încât valoarea tangibilă este generată.

Oferă experiențe provocatoare care dezvoltă spiritul antreprenorial și sensul uman.

Este un integrator de experiență, colaborare și cunoaștere.

Flexibilitate

De aceea: flexibilitatea este un concept viu, brevet în fiecare dintre facilitățile noastre. Predarea spațiilor, active și dinamice în care studentul este centrul. Așadar:

Clasele noastre se schimbă. Cu scaune care nu sunt doar scaune, ci un spațiu mobil de lucru mobil care se adaptează la caracteristicile fiecărui student și fiecărei clase.

Toți elevii noștri au un set inteligent de traducere PILOT, care le permite să vorbească și să urmeze cursurile în limba lor maternă. Fără cabluri și nici complicații.

De asemenea, este timpul ca elevul și colegii săi să lucreze în timpul lor liber.

Invățători inspiraționali

Știm că, deși este un motiv care învață, este învățat din emoție. De aceea fiecare dintre profesorii noștri:

Trăiți pasionat experiența pedagogică și aceasta arată.

El este interesat de elev, provocator, îndrumarea și întărirea dezvoltării sale.

Se remarcă ca un academician și lider în disciplina sa, este inovatoare și profită de tehnologie.

Participă activ și formal la mediul profesional, profesional, academic și social.

Are o legătură strânsă cu studenții, este un bun exemplu și îi lasă un semn.

Experienta memorabila

Studenții noștri petrec cel puțin un an cu noi și în timpul pregătirii lor trăiesc:

O comunitate de învățare globală, diversă și multiculturală.

Practici academice și profesionale în campus și în afara acestuia.

Activitățile de dezvoltare a elevilor care oferă diversitate de provocări și încurajează dezvoltarea competențelor.

Curs de 360º

Nu suntem mulțumiți de faptul că suntem furnizori de cunoștințe, toți studenții noștri primesc un antrenament de 360 ​​de grade.

  • Cunoştinţe:
    Produsul tehnologic, manipularea acestuia.
  • abilităţi:
    Pentru a gestiona afacerea, alți oameni și ei înșiși.
  • atitudini:
    Leadership, social și profesional.
  • posibilităţi:
    Pentru recunoașterea mediului înconjurător și a celorlalți.

Pentru că atunci când aceste patru cercuri se converg atunci când are loc succesul.

Accesibilitate și transparență

Toate comunicările de la CIB, profesori și studenți, sunt accesibile și disponibile 24 de ore din 24 pe tot parcursul anului.

  • Mesaje instantanee personale, pe grupuri și general.
  • Arhiva de clipuri video, audio și documente.
  • Video și audio în timp real.
  • Este ușor, este locul de muncă Facebook.
Programe predate în:
Spaniolă
Engleză

Această școală oferă și:

Certificat de Absolvire

Culinary Institute of Barcelona

Gestionarea unui restaurant cu succes este o provocare datorită complexității sale. Gestionarea cu succes a unui restaurant implică mai mult decât oferirea unui meniu ech ... [+]

Gestionarea unui restaurant cu succes este o provocare datorită complexității sale. Gestionarea cu succes a unui restaurant implică mai mult decât oferirea unui meniu echilibrat menit să genereze venituri. O serie de factori joacă un rol în gestionarea unui restaurant: abilitatea de a forma o relație cu clienții, de a căuta afaceri în medii digitale, de a răspunde în mod eficient la cerere, de a crea relații bazate pe încredere și de a putea trata cu furnizorii sunt factori care joacă un rol în gestionarea unui restaurant.

Controlul asupra acestor factori este crucial pentru a putea implementa într-o manieră sigură și coerentă tot ceea ce am discutat și planificat pentru afacerea noastră. Acesta este un sector aflat într-o stare de schimbare constantă, în care concurența este feroce și în care trebuie să răspundă așteptărilor clienților. Ca urmare, noutatea și tendințele trebuie să fie instrumente care ne ajută să ne îmbunătățim și să ne gestionăm afacerea pe calea spre succes.... [-]

Spania Barcelona
Septembrie 2019
Spaniolă,Engleză
Part time
11 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Certificat de Studii Postuniversitare

Culinary Institute of Barcelona

Primul modul de masterat în Management Business Management - MRBM. ... [+]

Primul modul de masterat în Management Business Management - MRBM

Gestionarea unui restaurant cu succes este o provocare datorită complexității sale. Gestionarea cu succes a unui restaurant implică mai mult decât oferirea unui meniu echilibrat menit să genereze venituri. O serie de factori joacă un rol în gestionarea unui restaurant: abilitatea de a forma o relație cu clienții, de a căuta afaceri în medii digitale, de a răspunde în mod eficient la cerere, de a crea relații bazate pe încredere și de a putea trata cu furnizorii sunt factori care joacă un rol în gestionarea unui restaurant.

Controlul asupra acestor factori este crucial pentru a putea implementa într-o manieră sigură și coerentă tot ceea ce am discutat și planificat pentru afacerea noastră. Acesta este un sector aflat într-o stare de schimbare constantă, în care concurența este feroce și în care trebuie să răspundă așteptărilor clienților. Ca urmare, noutatea și tendințele trebuie să fie instrumente care ne ajută să ne îmbunătățim și să ne gestionăm afacerea pe calea spre succes.... [-]

Spania Barcelona
Septembrie 2019
Spaniolă,Engleză
Part time
15 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Culinary Institute of Barcelona

Această diplomă de șef executiv postuniversitar este un curs de trei luni conceput special pentru bucătarii care doresc să meargă un pas mai departe în formarea lor acade ... [+]

Acest grad postuniversitar este destinat bucătarilor sau bucătarilor care doresc să conducă o bucătărie profesionistă

Această diplomă de șef executiv postuniversitar este un curs de trei luni conceput special pentru bucătarii care doresc să meargă un pas mai departe în formarea lor academică, punându-i accent pe managementul executiv al unei bucătării profesionale.

Programul include cinci module de instruire:

Business and People, care oferă elevilor viziunea de afaceri a bucătăriei lor și o pune în contextul echipei umane pe care o vor conduce.Managementul economic, care oferă studenților contextul economic al activității lor, inclusiv aspectele financiare, de măsurare și de control.Managementul proceselor, care oferă studenților instrumentele și judecata necesare pentru gestionarea logistică a bucătăriei și a oamenilor lor.Lateral Skills, care dezvoltă abilitățile de gestionare a persoanelor care alcătuiesc echipa de lucru și a furnizorilor.Workshop-uri, care constă într-o serie de ateliere practice destinate să stimuleze atitudinile legate de abilitățile dezvoltate de Program... [-]
Spania Barcelona
Septembrie 2019
Spaniolă
Part time
3 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Culinary Institute of Barcelona

Bucătăria a evoluat mai mult în ultimii 25 de ani decât în ​​ultimii 250 de ani. Bucătăria este știința, fizica și chimia. Ca rezultat, pe acest curs, veți avea oameni de ... [+]

Bucătăria a evoluat mai mult în ultimii 25 de ani decât în ​​ultimii 250 de ani. Bucătăria este știința, fizica și chimia. Ca rezultat, pe acest curs, veți avea oameni de știință, fizicieni și chimici de partea voastră, precum și bucătarii mari din lume.

Ei își vor aduce cunoștințele în bucătărie și îi vor transmite studenților cu scopul de a sistematiza procese, de a conceptualiza desenele, de a investiga comportamentul gazelor în carbonație și de a descoperi răspunsul emulsiilor printr-un sos folosind instrumente și mașini de ultimă oră.

Acest curs merge mult dincolo de bucătăria avangardistă. Acest curs merge dincolo de vechile paradigme pentru a sparge regulile și ne conduce spre gastronomia viitorului, punând știința în slujba sectorului de catering.... [-]

Spania Barcelona
Septembrie 2019
Spaniolă,Engleză
Part time
3 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Culinary Institute of Barcelona

Un banchet, un eveniment de catering sau o cină de grup este un eveniment unic. Nu se pregătește prezentarea unei mese ca într-un restaurant convențional: nu există acele ... [+]

Un banchet, un eveniment de catering sau o cină de grup este un eveniment unic. Nu se pregătește prezentarea unei mese ca într-un restaurant convențional: nu există aceleași intrări sau același protocol pentru serviciu.

Bucătăria pentru banchete are propriile particularități care merg dincolo de bucătăria într-un restaurant. La pregătirea alimentelor pentru un colectiv există reguli și cerințe și logistică și execuție care diferă de cele ale serviciului de catering convențional. Nici costurile, nici marjele nu prezintă nici o asemănare cu cele ale unui restaurant tradițional. Un bucătar trebuie să adopte o mentalitate diferită - la fel ca și maitrul - și organizatorul evenimentelor, în același mod ca un manager de alimente și băuturi la un hotel.... [-]

Spania Barcelona
Septembrie 2019
Spaniolă,Engleză
Part time
3 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Culinary Institute of Barcelona

Învățarea și controlul în profunzime a afacerii noastre ne oferă liniștea și viziunea necesare atunci când propunem schimbări, luăm noi riscuri și optează pentru noi form ... [+]

Învățarea și controlul în profunzime a afacerii noastre ne oferă liniștea și viziunea necesare atunci când propunem schimbări, luăm noi riscuri și optează pentru noi formate care răspund nevoilor pieței. Abilitatea de a anticipa schimbările este de cea mai mare importanță. În acest scop, trebuie să cunoaștem resursele pe care le avem la dispoziție, astfel încât să le putem optimiza fără surprize.

Obiectivele programului postuniversitar în managementul restaurantului executiv sunt:

Să-i învețe pe elevi cum să profite cât mai mult de unitate și de personalul său.Să o cunoască în profunzime și să conducă echipe de lucru.Pentru a oferi studenților o viziune economică generală a afacerii, pentru ao exploata și a maximiza performanța acesteia.20% din curs sunt destinate să ofere elevilor abilitățile necesare în tehnicile de negociere, comunicarea intensă, managementul prin valori și managementul crizelor, cu accent special pe cele trei scenarii de scenarii de afaceri viitoare mai plauzibile, inclusiv trei experiențe de 6 ore vizite.... [-]
Spania Barcelona
Septembrie 2019
Spaniolă,Engleză
Part time
15 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Culinary Institute of Barcelona

În acest program postuniversitar, veți dobândi cunoștințele cheie necesare pentru a dezvolta un plan de afaceri pentru a crește șansele de succes a noilor inițiative de a ... [+]

Pentru ca o companie de catering să se dezvolte, ea trebuie să răspundă mediului înconjurător într-o manieră eficientă, fără a pierde din vedere resursele pe care le are la dispoziție, propriile abilități și punctele sale forte. Din acest motiv, indiferent de mărimea afacerii, este esențial să avem instrumente de analiză și instrumente de planificare care să ne ofere abordarea strategică necesară pentru a determina situația afacerii noastre și a mediului său. Numai în acest fel va fi capabil să selecteze și să implementeze strategiile cele mai potrivite și mai competitive pentru creșterea economică.

În acest program postuniversitar, veți dobândi cunoștințele cheie necesare pentru a dezvolta un plan de afaceri pentru a crește șansele de succes a noilor inițiative de afaceri sau, în cazul întreprinderilor existente, de noi abordări. În ambele cazuri, punerea în aplicare a planului de afaceri trebuie să utilizeze metode care să faciliteze gestionarea proiectului într-un mediu controlat pentru a evita surprizele și evenimentele neprevăzute.... [-]

Spania Barcelona
Septembrie 2019
Spaniolă,Engleză
Part time
15 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Culinary Institute of Barcelona

Bucătăria sănătoasă este în vogă. Acum mai mult ca niciodata. Dar, în afară de a fi sănătoși, oamenii doresc ca bucătăria lor să fie gastronomică. ... [+]

Bucătăria sănătoasă este în vogă. Acum mai mult ca niciodata. Dar, în afară de a fi sănătoși, oamenii doresc ca bucătăria lor să fie gastronomică. Chefii devin eco-bucătari, bucătari verzi, bucătari care încearcă să schimbe lumea pe baza produselor sănătoase, a durabilității și a mediului ...

Nutriția și dieta sunt pline de stigmate într-o societate care caută tendințe, branduri, nume, concepte, diete rapide și, mai presus de toate, multe miracole. În acest grad postuniversitar, dorim să deschidem o nouă dimensiune în bucătăria sănătoasă ca fiind punctul central al paradigmei alimentare și al gândirii culinare și gastronomice. Vrem să distrugem barierele conceptuale ale dietelor și să găsim în noi o integrare între o alimentație sănătoasă, un stil de viață și produse și cum să le gătești.... [-]

Spania Barcelona
Septembrie 2019
Spaniolă,Engleză
Part time
3 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Culinary Institute of Barcelona

Ceramică, sculptură, sticlă ... există multe discipline artistice în care focul joacă un rol crucial. Bucătăria este alta. ... [+]

Ceramică, sculptură, sticlă ... există multe discipline artistice în care focul joacă un rol crucial. Bucătăria este alta. Atât în ​​mod direct, cât și indirect, și din cele mai vechi timpuri, focul a fost folosit în bucătărie: acesta este ingredientul principal și, în același timp, cel mai dificil, uneori că nu i se acordă importanța sau atenția pe care o merită. Nu este fără nici un motiv ca sobele să fie în centrul oricărei bucătării.

Flacăra tortei, căldura unui grătar deschis, acțiunea de gătit a cuptorului-BBQ, sobe în aer liber și arta fumatului reprezintă diferite tehnici și metode pentru a face față incendiului care necesită o învățătură deosebită. Cu toate acestea, gătitul în vid și temperaturile scăzute deschid o gamă largă de posibilități pentru bucătăriile noastre. Flacăra unui cuptor de ardere a lemnului sau a unui cuptor cu aburi, puterea sobelor sau chiar a unui cuptor cu microunde. Nu este doar modul în care este folosit focul, ci și temperaturile diferite care ne oferă o gamă largă de sensibilități culinare.... [-]

Spania Barcelona
Septembrie 2019
Spaniolă,Engleză
Part time
3 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Culinary Institute of Barcelona

Considerat mâncarea zeilor, ciocolata nu lasă niciodată pe nimeni necondiționat. El ridică pasiunile și există întotdeauna loc pentru el. Mult mai mult decât o bară de ci ... [+]

Considerat mâncarea zeilor, ciocolata nu lasă niciodată pe nimeni necondiționat. El ridică pasiunile și există întotdeauna loc pentru el. Mult mai mult decât o bară de ciocolată, cacao este povestea vie a civilizației și a dezvoltării multor culturi. Din acest motiv, la CIB vrem să descoperiți pasiunea pentru aurul brun al producției de bucătărie și de cofetărie.

Acest curs este destinat bucătarilor și cofetarilor profesioniști care doresc să-și aprofundeze cunoștințele și să dobândească o viziune largă asupra posibilităților acestui ingredient căutat, de la origini până la avangarda culinară și transformările oferite de cacao, oferind studenților cunoștințe noi și noi tehnici de implementare în bucătăriile lor.... [-]

Spania Barcelona
Septembrie 2019
Spaniolă,Engleză
Part time
3 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Diploma

Culinary Institute of Barcelona

Obținerea diplomei de bucătar al CIB devine mult mai mult decât o diplomă de bucătar profesionist. Această diplomă garantează că studentul este capabil să inoveze și să c ... [+]

Obținerea diplomei de bucătar al CIB devine mult mai mult decât o diplomă de bucătar profesionist. Această diplomă garantează că studentul este capabil să inoveze și să creeze, adică să îmbunătățească ceea ce există deja și să facă lucruri pe care nimeni nu le-a făcut înainte. Acest curs este o călătorie prin arta și știința gastronomiei care, opțional, poate fi extinsă cu un modul anterior de inițiere pentru cei care nu au "nici o experiență profesională în gătit.

Odată ce Diploma este finalizată cu succes, elevul poate alege oricare dintre cele șase specialități culinare disponibile pentru a deveni un Chef Specialist sau optează pentru curs pentru a obține Diploma de Diplomă de Executive Chef Postuniversitare.... [-]

Spania Barcelona
Septembrie 2019
Spaniolă,Engleză
Part time
8 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză