Citește Descrierea Oficială

Despre noi

CampusFP oferă cele mai mari cicluri de învățământ superior și oferă o formare de peste 20 de grade în 7 centre diferite, la prețuri accesibile pentru toate bugetele, pentru ca cel mai important lucru este tine.

CampusFP născut cu o vocație socială clară, pentru a spori imaginea de formare profesională și mai aproape toți locuitorii din Comunitatea Madrid, într-un mod practic și subliniind importanța învățării de a face.

Dobândirea de competențe bazate pe competențe profesionale și academice este un angajament educațional în condiții de siguranță în CampusFP înțeleg ca „formación360“, un concept inovator, care ne permite de a vizualiza un model de diferențiere a educației, care rezultă din combinarea sistemelor naționale și internaționale de educație și care a reușit să se extindă screening-ul viitorului profesionale și academice a absolvenților noștri.

Cum facem acest lucru? Referindu-se sistemul de învățământ spaniol reglementat de formare profesională și corelarea sistemului de formare profesională calificare pentru ocuparea forței de muncă caută un grad de simetrie cu sistemul de formare profesională britanice prin diferite organisme de atribuire (Autorități Oficiale Calificări și Curriculum în Marea Britanie ).

Astfel CampusFP se încheie cu divorț între formarea academică și profesională. În acest sens, după o lungă experiență în găsirea de soluții practice și concrete, ne-am dezvoltat propria noastră filozofie și un training unic, care integrează trei formate de învățare:

  • formarea profesională reglementată (Formare profesională și superior). Colegiul Profesional.
  • Formare pentru ocuparea forței de muncă (certificate profesionale). Fereastra dvs. în lumea muncii.
  • Formarea profesională în cadrul sistemului de învățământ britanic (formare profesională Diplome de nivel, 4 și 5 (Marea Britanie). muncă pașaport internațional.

Ne place să vorbim despre CampusFP ca un „centru de mică mare“, așa cum am folosit Comunitatea Madrid ca un mare campus și prin centrele noastre se apropie calificările cele mai solicitate de către angajatori în funcție de municipalități arii geografice bine conectate și ale căror accesibilitate elevii rapid și ușor, pentru anul universitar 2016-2017 avem 7 centre din Comunitatea Madrid, mai mult de 40 de grade profesionale și mai mult de 250 de certificate profesionale.

Inca de la ocuparea forței de muncă mentalitatea noastră impuls și șansele de angajare au rate mai mici academice în întreaga Comunitatea Madrid, în timp ce un student la nivel superior într-o costurile de școală publice, în medie, 6.000 € în Comunitatea Madrid, CampusFP oferă calificări sale Nivelul superior al zonelor de formare de imagine și sunet și sănătate de € 4990 pe an universitar și 4490 € altă Grad superior și mediu Note la € 3990 pe an. Tot cu sprijinul CAM Burse pentru cicluri de formare de nivel superior variind între 2.300 și 3.500 € pentru primul an și burse MECD.

Nu în ultimul rând sponsorizam Festivalul Music Hall - festival de muzica Berklee care se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 13 și 22 ani în acest an și, datorită CampusFP include un mod nou, DJ. cu prezentarea oficială la Madrid a noului titlu de Mediu Grad de formare profesională „Tehnician Video, Disc Jockey și sunet“ și nivelul de certificat profesional 2 „Animacion muzicale live și direct.

Programe predate în:
  • Spaniolă

Această școală oferă și:

Cursuri

Campus FP

Totul funcționează fără probleme: calculatoare configurate și aplicații în rețea instalate și actualizate. Gata de plecare. Deveniți un profesionist esențial în sectorul ... [+]

Totul funcționează fără probleme: calculatoare configurate și aplicații în rețea instalate și actualizate. Gata de plecare. Deveniți un profesionist esențial în sectorul IT și controlează toate elementele implicate pentru funcționarea corectă.

Scopuri

Instalarea, configurarea si intretinerea microcalculator, sisteme izolate sau de rețea și rețele locale în medii mici, asigurarea funcționalității acestora și punerea în aplicare a protocoalelor de calitate, siguranță și respect pentru mediu stabilit. Ați putea exercita activitățile sale în primul rând în companii din serviciile implicate în vânzarea, asamblarea și repararea de echipamente, rețele și servicii de micro-calcul, în general, ca parte a organizației de suport IT sau organizații de orice dimensiune și sector sectorului productiv utilizează sisteme de microcomputer și rețele de date pentru managementul.... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Campus FP

DJing poate fi acum profesia ta și cu certificatul oficial! Puteți energiza tot felul de evenimente și spectacole. Tu procesarás și mixa orice stil muzical și vă puteți c ... [+]

DJing poate fi acum profesia ta și cu certificatul oficial! Puteți energiza tot felul de evenimente și spectacole. Tu procesarás și mixa orice stil muzical și vă puteți crea propriul. Aflați mai roman pentru a produce sesiuni de muzică și proiecții vizuale tehnice, puteți lucra în mai multe evenimente. Pasiunea ta pentru muzică și video are un viitor!

Scopuri

O Tehnic jocheu Video Disc și sunet Este activă în domeniul sunetului producții de film, video, televiziune, multimedia, radio, industria muzicală, spectacole sonorizari și instalații fixe și companii implicate în producția de servicii publice, cum ar fi baruri muzica, cluburi de noapte, săli de concerte și festivaluri, precum și evenimente care nu sunt strict muzicale, cum ar fi spectacole de moda, prezentari de publicitate, evenimente muzicale etc.... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Campus FP

Dezlănțuiți-vă creativitatea pentru a crea modele trendsetting. Domină întregul proces de producție, de patronajul articole de îmbrăcăminte pentru a termina sale, și se a ... [+]

Dezlănțuiți-vă creativitatea pentru a crea modele trendsetting. Domină întregul proces de producție, de patronajul articole de îmbrăcăminte pentru a termina sale, și se arunca cu capul în lumea incitantă a modei.

Scopuri

Asigurați-vă, ambele măsurate ca industriale, articole de îmbrăcăminte, accesorii și alte articole textile, care respectă specificațiile de calitate, siguranță și protecția mediului. Ați putea exercita activitățile în unitățile și industriile de îmbrăcăminte și modă, dedicat pregătirea și tăierea materialelor, producerea de articole de îmbrăcăminte, articole de îmbrăcăminte finisarea industrială și accesorii de îmbrăcăminte textile și din piele și textile pentru acasă, industriale și sport. În mod similar, puteți continua de afaceri dedicat pentru a face costume ca unități.... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Program Asociat

Campus FP

Suntem într-un boom tehnologic în toate domeniile și din ce în ce necesită dezvoltatori pentru a satisface nevoile pieței muncii. Aflați totul despre aplicațiile de manag ... [+]

Suntem într-un boom tehnologic în toate domeniile și din ce în ce necesită dezvoltatori pentru a satisface nevoile pieței muncii. Aflați totul despre aplicațiile de management al afacerii pentru optimizarea procesului pentru a satisface nevoile petrecere a timpului liber ... și, de asemenea, să învețe să facă accesibil de oriunde de pe orice dispozitiv.

Scopuri

În acest ciclu de formare vă va învăța să dezvolte, să pună în aplicare, documentul și să mențină aplicații calculator pentru toate tipurile de dispozitive: telefoane, tablete, web, Etc. Tu va proiecta și va programa propriul aplicaţii.

programul cursului

Module profesionale Primul an ... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Campus FP

Feluri de mâncare, deserturi, produse de patiserie, brutărie ... Doriți să creați combinația cea mai rafinate de arome si emplatados mai originale? Începe noi experiențe ... [+]

Feluri de mâncare, deserturi, produse de patiserie, brutărie ... Doriți să creați combinația cea mai rafinate de arome si emplatados mai originale? Începe noi experiențe de gătit la minut unul de învățare, puteți deveni cel mai căutat profesionist.

Scopuri

Rulați activități de pre-procesare, preparare, conservare, finalizare / prezentare și servicii de toate tipurile de culinar în domeniul elaborări de bucătărie producție.

programul cursului

Module profesionale Primul an

Afaceri și Antreprenoriat (65h) Preprocesare și conservarea alimentelor (300 h) procese de bază de prăjituri și produse de patiserie (270 h) Siguranța și igiena în manipularea produselor alimentare (65 h) Tehnici de gătit (300 h) ... [-]
Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Campus FP

Dacă vă place lumea modei aceasta este profesia ta. Controlează întregul proces de creație pentru a face colecții, de la proiectarea articole de îmbrăcăminte la alegerea ... [+]

Dacă vă place lumea modei aceasta este profesia ta. Controlează întregul proces de creație pentru a face colecții, de la proiectarea articole de îmbrăcăminte la alegerea materialelor și finisajelor, organizarea și gestionarea propriei echipe. Cele mai bune pasarele așteaptă creațiile tale!

Scopuri

modele elaborate și mai escaladări ajustate la proiectarea componentelor articolelor și de a organiza punct de vedere tehnic și de a gestiona procesele de producție, toate în zona de producție industrială, acționând în conformitate cu regulile de bună practică, precum și siguranța la locul de muncă și de mediu. Ați putea exercita activitatea în sectorul fabricării industrializată textile și piele și încălțăminte și articole din piele în companii mici, mijlocii și mari, fie că este angajat sau auto-dezvoltarea producției și funcții de management dezvoltarea de modele de industrializare pentru îmbrăcăminte.... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Campus FP

În acest ciclu de formare vă va învăța să gestioneze și să organizeze producție și de servicii în bucătărie, determinarea și ofertele de resurse, controlul activităților ... [+]

Scopuri

În acest ciclu de formare vă va învăța să gestioneze și să organizeze producție și de servicii în bucătărie, determinarea și ofertele de resurse, controlul activităților de achiziții, producție și servicii, pentru a îndeplini obiectivele economice, ca urmare a calității stabilite protocoale și acționând în conformitate cu standardele igienă, prevenirea riscurilor la locul de muncă și de protecție a mediului.

programul cursului

Module profesionale Primul an

Controlul aprovizionării cu materii prime (65h). Formare și orientare (90h). Managementul calității și siguranței produselor alimentare și de igienă (95H). procesele de preparare culinare (265h). Engleză 2 (90h). procesele de preprocesare și conservare în bucătărie (265h). ... [-]
Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Campus FP

Esti pasionat de lumea jocurilor video? Acum puteți lucra pe ceea ce iti place: animație, Virtual Reality și Augmented Reality, film, televiziune ... tehnologie în plină ... [+]

Esti pasionat de lumea jocurilor video? Acum puteți lucra pe ceea ce iti place: animație, Virtual Reality și Augmented Reality, film, televiziune ... tehnologie în plină expansiune și de dezvoltare, cu un viitor promițător, care necesită tehnicieni calificați pentru a crea lumi virtuale infinite. Aflați cum să utilizeze cele mai noi aplicatii pentru a obține rezultate uimitoare. Viitorul este în 3D!

Scopuri

În acest ciclu de formare vă va dezvolta abilitățile personale, profesionale și aptitudinile necesare în acest sector jocuri video, cinema sau mediile digitale și multimedia. companii de comunicare de afaceri, multimedia și de producție de film care caută profesioniști creator pentru a le ajuta să inoveze, capabil să genereze produse atractive prin aplicarea celor mai noi tehnici și stăpânirea cele mai avansate programe 3D, animație și design.... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Campus FP

Vrei să fii capabil să conducă o companie la un nivel superior prin extinderea granițelor sale? Aflați pentru a identifica oportunități de afaceri în diferite piețe, cont ... [+]

Vrei să fii capabil să conducă o companie la un nivel superior prin extinderea granițelor sale? Aflați pentru a identifica oportunități de afaceri în diferite piețe, controlează toate detaliile exportul și importul și de a crea campanii de marketing de succes în străinătate. Ia brandurile sunt recunoscute!

Scopuri

Acest profesionist este activ în companiile de orice sector de producție și, în principal de marketing și funcții publice și private din sectorul efectuarea de planificare, organizare, de management și consultanță activităților comerciale internaționale comerciale.

programul cursului

Module profesionale Primul an

Formare și orientare (90h). gestionare administrativă a comerțului internațional (210H). managementul economic și financiar al companiei (210H). Engleză (160H). logistica de depozitare (120h). Transport international de marfa (210H). ... [-]
Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Campus FP

În acest ciclu de formare vă va pregăti să organizeze și să efectueze administrarea și gestionarea personalului, operațiunile economice și financiare și informații și con ... [+]

Scopuri

În acest ciclu de formare vă va pregăti să organizeze și să efectueze administrarea și gestionarea personalului, operațiunile economice și financiare și informații și consiliere clienților sau utilizatorilor, atât în ​​sectorul public, privat, în funcție de dimensiunea și activitatea compania și agenția, în conformitate cu obiectivele stabilite, normele interne și legislația.

programul cursului

Module profesionale Primul an

Comunicare și servicii pentru clienți (200h). Managementul documentelor juridice și de afaceri (135H). Engleză (160H). automatizare de birou și de prelucrare a informațiilor (200h). amplu proces de afaceri (200h). resurse umane și responsabilitatea socială a întreprinderilor (105h). ... [-]
Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Campus FP

Campus FP

CampusFP
Address
Madrid, Community of Madrid, Spania
Website
Număr de telefon
+34 911 83 31 22