Campus FP

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

CampusFP oferă cele mai mari cicluri de învățământ superior și oferă o formare de peste 20 de grade în 7 centre diferite, la prețuri accesibile pentru toate bugetele, pentru ca cel mai important lucru este tine.

CampusFP născut cu o vocație socială clară, pentru a spori imaginea de formare profesională și mai aproape toți locuitorii din Comunitatea Madrid, într-un mod practic și subliniind importanța învățării de a face.

Dobândirea de competențe bazate pe competențe profesionale și academice este un angajament educațional în condiții de siguranță în CampusFP înțeleg ca „formación360“, un concept inovator, care ne permite de a vizualiza un model de diferențiere a educației, care rezultă din combinarea sistemelor naționale și internaționale de educație și care a reușit să se extindă screening-ul viitorului profesionale și academice a absolvenților noștri.

Cum facem acest lucru? Referindu-se sistemul de învățământ spaniol reglementat de formare profesională și corelarea sistemului de formare profesională calificare pentru ocuparea forței de muncă caută un grad de simetrie cu sistemul de formare profesională britanice prin diferite organisme de atribuire (Autorități Oficiale Calificări și Curriculum în Marea Britanie ).

Astfel CampusFP se încheie cu divorț între formarea academică și profesională. În acest sens, după o lungă experiență în găsirea de soluții practice și concrete, ne-am dezvoltat propria noastră filozofie și un training unic, care integrează trei formate de învățare:

  • formarea profesională reglementată (Formare profesională și superior). Colegiul Profesional.
  • Formare pentru ocuparea forței de muncă (certificate profesionale). Fereastra dvs. în lumea muncii.
  • Formarea profesională în cadrul sistemului de învățământ britanic (formare profesională Diplome de nivel, 4 și 5 (Marea Britanie). muncă pașaport internațional.

Ne place să vorbim despre CampusFP ca un „centru de mică mare“, așa cum am folosit Comunitatea Madrid ca un mare campus și prin centrele noastre se apropie calificările cele mai solicitate de către angajatori în funcție de municipalități arii geografice bine conectate și ale căror accesibilitate elevii rapid și ușor, pentru anul universitar 2016-2017 avem 7 centre din Comunitatea Madrid, mai mult de 40 de grade profesionale și mai mult de 250 de certificate profesionale.

Inca de la ocuparea forței de muncă mentalitatea noastră impuls și șansele de angajare au rate mai mici academice în întreaga Comunitatea Madrid, în timp ce un student la nivel superior într-o costurile de școală publice, în medie, 6.000 € în Comunitatea Madrid, CampusFP oferă calificări sale Nivelul superior al zonelor de formare de imagine și sunet și sănătate de € 4990 pe an universitar și 4490 € altă Grad superior și mediu Note la € 3990 pe an. Tot cu sprijinul CAM Burse pentru cicluri de formare de nivel superior variind între 2.300 și 3.500 € pentru primul an și burse MECD.

Nu în ultimul rând sponsorizam Festivalul Music Hall - festival de muzica Berklee care se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 13 și 22 ani în acest an și, datorită CampusFP include un mod nou, DJ. cu prezentarea oficială la Madrid a noului titlu de Mediu Grad de formare profesională „Tehnician Video, Disc Jockey și sunet“ și nivelul de certificat profesional 2 „Animacion muzicale live și direct.

Locații

Madrid

CampusFP

Address
Madrid, Comunitatea Madrid, Spania
Număr de telefon
+34 911 83 31 22