Citește Descrierea Oficială

Cambridge Institute este un centru de învățământ privat specializat în formarea lingvistică, în special în engleză, spaniolă, franceză și germană, cu o experiență dovedită în domeniu și o acoperire internațională. Metodologia noastră de lucru este un succes garantat pentru elevii care se dedică programelor noastre de formare, cărora le oferim calitatea, inovația și un plan de predare complet adaptat nevoilor lor. Cu această filozofie, Cambridge Institute se află acum în fruntea sectorului și lucrează zilnic cu determinarea de a ocupa această poziție chiar și în viitor, câștigând încrederea și respectul studenților noștri. Oferim un portofoliu larg de servicii pentru a facilita învățarea limbilor străine, atât pentru uz zilnic, cât și pentru muncă. Mai mult, punem pariu pentru o participare activă a studenților noștri și dezvoltarea echilibrată a abilităților de bază ale oricărui limbaj: ascultare, citire și scriere. Indiferent de modul în care alegeți, obiectivul principal al Cambridge Institute este de a optimiza potențialul elevilor noștri cu cele mai bune resurse. Suntem susținuți de experiența noastră și de prestigiul nostru internațional, care sunt rezultatul anilor de muncă grea.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Spaniolă

Această școală oferă și:

Cursuri

Cambridge Institute

Dacă doriți să studiați limba spaniolă în timp ce vă bucurați de o vacanță UNFORGETTABLE și de a descoperi cultura țării, Cambridge Institute este ceea ce căutați. În ace ... [+]

Cursul de limbă spaniolă INTENSIVĂ ÎN MADRID

Încă nu ți-ai planificat vacanța? Cambridge Institute prezintă o ofertă pe care nu o puteți refuza.

Dacă doriți să studiați limba spaniolă în timp ce vă bucurați de o vacanță UNFORGETTABLE și de a descoperi cultura țării, Cambridge Institute este ceea ce căutați. În această școală, oferim o mare varietate de programe de formare în funcție de nevoile dvs. în inima culturii spaniole: Madrid.

Profitați de această ocazie! Vino și îmbunătăți spaniolii tăi în Madrid, întâlni oameni din întreaga lume și bucură-te de climă, mâncare și farmecul capitalei spaniole.

Unde?

Cambridge Institute Spain, școala noastră internațională, este situată în faimoasa Plaza España din Madrid (Spania), una dintre cele mai mari atracții turistice din oraș. Oferim cursuri de limbă spaniolă pentru străini pentru toate nivelurile și pentru toate profilurile.... [-]

Spania Madrid
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
1 săptămână
Campus
Citiți mai multe în limba engleză