Citește Descrierea Oficială

granada

Centrul de Limbi Moderne University, Centro de Modernas la o dat

O Centrul de limbă modernă de învățământ, Centro de Modernas la o dat, situat în "granadino" districtul central și în mod tipic de "Realejo", este găzduit în vechiul palat din Santa Cruz (secolul 16), care a fost special restaurat în scopuri didactice.

Din moment ce restaurare a fost finalizată în 1992, noul Centro de Modernas oferă nu la o dat numai ei acum renumite Cursuri de spaniolă pentru străini (Studii hispanic Curs (CEH), Limbă și Cultură Spaniolă Curs (CLCE), Cursuri de limba spaniola intensive (Cile), intensive de limbă spaniolă și Cultură Curs (CILYC), spaniolă ca Curs limbă străină (CELE) și Curs ianuarie Opțional (CCE) ), dar, de asemenea, o varietate de Cursuri de limbi străine moderne (Engleză, franceză, italiană, germană, catalană, arabă, japoneză, portugheză, rusă și suedeză).

Este combinația dintre cele două care face centrul unui astfel de risc inițial; aici studenții străini pot împărtăși viața lor de zi cu zi, cu cele ale studenților spanioli, stimulând astfel un interes reciproc în diferite limbi și culturi. Acest contact este întărită printr-un serviciu de schimb lingvistic, care oferă studenților posibilitatea de a practica spaniolă lor în afara sălii de clasă, precum și prin vizite și activități culturale.

granada

Pe lângă cursurile menționate mai sus, Centro de Modernas la o dat De asemenea, oferă cursuri în predarea spaniolă, germană, franceză, engleză sau italiană ca limbă străină, examene pentru cei care doresc să certifice nivelul lor de limbă spaniolă (DELE - Diploma în limba spaniolă ca limbă străină - organizată de Institutul Cervantes). Predare afaceri spaniolă și alte tipuri de cursuri de limbi străine pentru scopuri speciale, inclusiv cele special concepute în colaborare cu diferite instituții academice și profesionale sunt de asemenea disponibile.

O Centro de Modernas la o dat și Universitatea de de Granada fac tot posibilul pentru a face șederea studenților cât mai plăcută și avantajoasă din punct posibil: Serviciul de schimb lingvistic, Serviciul de cazare, precum și organizarea de activități culturale și sportive sunt doar câteva exemple.

Pe latura academică, cadrele didactice cu înaltă calificare sunt specializați în predarea limbilor străine, și includ Universitatea din Granada profesori și lectori. Centrul este complet echipat cu o bibliotecă, cele mai multe ajutoare de până la zi audio-vizuale, atât în ​​sălile de clasă și în laboratoare lingvistice stabilite pentru multimedia și activități audio-video. În plus, studenții au acces la poștă electronică.

Cu un angajament ferm de îmbunătățire constantă mereu în minte, Centrul efectuează anchete externe periodic, care evaluează cadrele didactice, conținutul diferitelor cursuri oferite, precum și calitatea managementului și a infrastructurii Centrului.

Declaratie de Misiune CLM

O Centro de Modernas la o dat obiectivele principale sunt diseminarea limbii spaniole și a culturii și integrarea în viața orașului a comunității multiculturale care vizitează Granada datorită încrederii au loc în instituția noastră. Noi lucrăm zi de zi, pentru a îmbunătăți calitatea predării și a serviciilor pe care le oferim.

În secțiunea de limbă străină, principala este obiectivul planului CLM de a oferi predare de calitate bazată pe o abordare de comunicare și de instrumentele adecvate pentru studenții noștri pentru a dobândi capacitatea de neprețuit în societatea de astăzi de a comunica într-o a doua limbă, în cel mai scurt timp posibil.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Centro de Lenguas Modernas - Universidad de Granada

Universitatea din Granada Limbi Moderne Centru (CLM) este una dintre cele mai importante instituții în Spania în domeniul învățării laguage. Este unul dintre un fel, dato ... [+]

O Universitatea din Granada Limbi Moderne Centru (CLM) este una dintre cele mai importante instituții în Spania în domeniul învățării laguage. Este unul dintre un fel, datorită personalului său didactic de înaltă calificare și de specialitate. Folosind o abordare de comunicare, un accent deosebit se acordă o interacțiune în situații din viața reală.

instalațiile Centrului situat în vechiul Realejo District, format din două clădiri principale: frumos din secolul al 16-lea Palatul Santa Cruz si Huerta de los Angeles conac. Atât combină frumusețea și căldura clădirilor istorice cu echipamentele tehnice cele mai moderne.

O altă atracție este atmosfera CLM multicultural și multilingv singular. studenții străini pot împărtăși viața lor de zi cu zi, cu cele ale studenților spanioli de învățare diferite limbi străine, stimulând astfel un interes reciproc în diferite limbi și culturi.... [-]

Spania Granada
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Centro de Lenguas Modernas - Universidad de Granada

Dacă doriți ca să studieze limba spaniolă în Granada, intensive Cursuri de limba spaniola (Cile) sunt concepute pentru studenții care doresc să înceapă să învețe sau să î ... [+]

Dacă doriți ca să studieze limba spaniolă în Granada, intensive Cursuri de limba spaniola (Cile) sunt concepute pentru studenții care doresc să înceapă să învețe sau să îmbunătățească limba spaniolă în timpul o scurtă ședere în țara noastră. O abordare în mod esențial de comunicare este urmat în aceste cursuri, împreună cu utilizarea celor mai up-to-data de tehnologie audio-vizuale. Numărul mediu de elevi per grup este de 12.

O Cursuri intensive de limba spaniolă (CILES) sunt oferite din ianuarie până în decembrie; o zi înainte de începerea fiecărui curs, există un test de nivel, ceea ce înseamnă că orice persoană care sosesc la CLM, la începutul unui curs, se poate alătura unui Cile la nivelul corespunzător lor. Pentru cursurile care încep la jumătatea lunii, putem garanta doar nivelurile care sunt în curs de desfășurare și să recomande începători să înceapă de la începutul lunii. De asemenea, este posibil să se urmeze aceste cursuri pentru un număr de luni, cu garanția că un grup va exista la fiecare nivel A1 C1 (CLM-1 pentru incepatori CLM-8 Superior), atâta timp cât există un minim de zece elevi pe grup.... [-]

Spania Granada
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 - 4 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Centro de Lenguas Modernas - Universidad de Granada

Dacă doriți ca să studieze limba spaniolă în Granada, Cursul de Studii hispanic se adresează studenților și profesioniștilor care doresc să dobândească o cunoaștere mai p ... [+]

Cu toate că în mod oficial două programe diferite Hispanici Studii de curs (CEH) și Limba spaniolă și Cultură Curs (CLCE) acționează ca unul, deoarece acestea nu sunt o chestiune de alegere, ci unul dintre nivelul real al limbii spaniole. Cu alte cuvinte, cerința de a se înscrie în CEH este de a avea și comanda avansată a limbii, în timp ce trebuie doar să fie un elev spaniol intermediar care urmează să fie acceptat în CLCE.

Dacă doriți ca să studieze limba spaniolă în Granada, The Studii hispanici Curs se adresează studenților și profesioniștilor care doresc să dobândească o cunoaștere mai profundă a limbii și a culturii spaniole. Acest curs oferă o gamă largă de subiecte predate de către specialiștii de la Universitatea din Granada.... [-]

Spania Granada
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Centro de Lenguas Modernas (Versión en Español)

HDL Centro de Lenguas Modernas (Universidad de Granada) - Educación