Centro de Lenguas Modernas - Universidad de Granada

Introducere

Citește Descrierea Oficială

granada

Centrul de Limbi Moderne University, Centro de Modernas la o dat

O Centrul de limbă modernă de învățământ, Centro de Modernas la o dat, situat în "granadino" districtul central și în mod tipic de "Realejo", este găzduit în vechiul palat din Santa Cruz (secolul 16), care a fost special restaurat în scopuri didactice.

Din moment ce restaurare a fost finalizată în 1992, noul Centro de Modernas oferă nu la o dat numai ei acum renumite Cursuri de spaniolă pentru străini (Studii hispanic Curs (CEH), Limbă și Cultură Spaniolă Curs (CLCE), Cursuri de limba spaniola intensive (Cile), intensive de limbă spaniolă și Cultură Curs (CILYC), spaniolă ca Curs limbă străină (CELE) și Curs ianuarie Opțional (CCE) ), dar, de asemenea, o varietate de Cursuri de limbi străine moderne (Engleză, franceză, italiană, germană, catalană, arabă, japoneză, portugheză, rusă și suedeză).

Este combinația dintre cele două care face centrul unui astfel de risc inițial; aici studenții străini pot împărtăși viața lor de zi cu zi, cu cele ale studenților spanioli, stimulând astfel un interes reciproc în diferite limbi și culturi. Acest contact este întărită printr-un serviciu de schimb lingvistic, care oferă studenților posibilitatea de a practica spaniolă lor în afara sălii de clasă, precum și prin vizite și activități culturale.

granada

Pe lângă cursurile menționate mai sus, Centro de Modernas la o dat De asemenea, oferă cursuri în predarea spaniolă, germană, franceză, engleză sau italiană ca limbă străină, examene pentru cei care doresc să certifice nivelul lor de limbă spaniolă (DELE - Diploma în limba spaniolă ca limbă străină - organizată de Institutul Cervantes). Predare afaceri spaniolă și alte tipuri de cursuri de limbi străine pentru scopuri speciale, inclusiv cele special concepute în colaborare cu diferite instituții academice și profesionale sunt de asemenea disponibile.

O Centro de Modernas la o dat și Universitatea de de Granada fac tot posibilul pentru a face șederea studenților cât mai plăcută și avantajoasă din punct posibil: Serviciul de schimb lingvistic, Serviciul de cazare, precum și organizarea de activități culturale și sportive sunt doar câteva exemple.

Pe latura academică, cadrele didactice cu înaltă calificare sunt specializați în predarea limbilor străine, și includ Universitatea din Granada profesori și lectori. Centrul este complet echipat cu o bibliotecă, cele mai multe ajutoare de până la zi audio-vizuale, atât în ​​sălile de clasă și în laboratoare lingvistice stabilite pentru multimedia și activități audio-video. În plus, studenții au acces la poștă electronică.

Cu un angajament ferm de îmbunătățire constantă mereu în minte, Centrul efectuează anchete externe periodic, care evaluează cadrele didactice, conținutul diferitelor cursuri oferite, precum și calitatea managementului și a infrastructurii Centrului.

Declaratie de Misiune CLM

O Centro de Modernas la o dat obiectivele principale sunt diseminarea limbii spaniole și a culturii și integrarea în viața orașului a comunității multiculturale care vizitează Granada datorită încrederii au loc în instituția noastră. Noi lucrăm zi de zi, pentru a îmbunătăți calitatea predării și a serviciilor pe care le oferim.

În secțiunea de limbă străină, principala este obiectivul planului CLM de a oferi predare de calitate bazată pe o abordare de comunicare și de instrumentele adecvate pentru studenții noștri pentru a dobândi capacitatea de neprețuit în societatea de astăzi de a comunica într-o a doua limbă, în cel mai scurt timp posibil.

Locații

Granada

Address
Formación y Gestión de Granada, S.L.
Placeta del Hospicio Viejo s/n 18009 GRANADA (SPAIN)

Granada, Andaluzia, Spania