CEV - Escuela Superior de Comunicación, Imagen y Sonido

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Faceți cunoștință cu CEV

CEV este prezent la Madrid și Barcelona . Formăm profesioniști profesioniști în domeniul audiovizualului pe baza realității sectorului și a evoluțiilor tehnologice.

Mai mult de 40 de ani de experiență educațională în cadrul aceleiași premise: de a conferi calificări oficiale cu valabilitate internațională și cursuri profesionale printr-o metodologie eminamente practică și cu grupuri mici de elevi.

Una dintre cele mai mari valori ale noastre ca o școală este personalul nostru didactic , alcătuit din profesioniști activi în diferite domenii și cu o vastă experiență de muncă. În ele veți avea un sprijin cheie pentru a vă îmbunătăți abilitățile și pentru a vă dezvolta creativitatea. Pentru aceasta, veți avea la dispoziție toate echipamentele tehnologice de ultimă generație în școala noastră.

În CEV puteți studia cicluri profesionale de diplome intermediare și avansate, diplome de masterat, diplome internaționale și cursuri profesionale . O varietate de cursuri pentru a vă profesionaliza cunoștințele și preocupările și pentru a ajunge acolo unde doriți.

Asigurați-vă că ideile dvs. fac diferența

Avem prezența în principalele televizoare, platforme și jocuri pe care le consumați datorită acordurilor profesionale cu mai mult de 1.300 de companii.

Știm cum să te facă să-ți descoperi vocația. Valorile esențiale pentru progresul dvs., cum ar fi lucrul ca o echipă, colaborarea și încurajarea prieteniei între colegii dvs., vă vor ajuta să obțineți un profil pregătit la nivel uman capabil să realizeze proiecte mari. Descoperă-ți tot talentul Noi credem în el.

110292_pexels-photo-1462630.jpeg

Descoperiți CEV

Experiența în audiovizual

În CEV, de la înființarea sa în 1975, am continuat să ne extindem și să ne actualizăm activitatea prin schimbări tehnologice și noi nevoi ale pieței. Prin urmare, suntem încă în fruntea formării în domeniile Comunicare, Imagine și Sunet . Cu mai mult de 20.000 de profesioniști instruiți în diferite domenii ale cinematografiei, animației 3D, jocurilor video, fotografiei, sunetului, designului grafic, cântării și interpretării.

Calificări oficiale

Știm că este important să avem o educație academică formală, de aceea predăm diplome superioare de formare profesională oficială , autorizate de Ministerul spaniol al învățământului și diplomă națională superioară , recunoscute în Uniunea Europeană. O ofertă academică extinsă, astfel încât să puteți integra pe piața forței de muncă cu toate garanțiile, pe lângă propriile maeștri.

Progresul internațional

Suntem un centru străin autorizat de Comunitatea Madrid și certificat de PEARSON , care ne acreditează să oferim calificările oficiale britanice, BTEC Higher Nationals level 5 (HND) . Aceste calificări oferă posibilitatea absolvirii universității la diploma de licență britanică. De asemenea, datorită colaborării pe care o avem cu Universitatea Teesside, aveți ocazia de a studia studenții CEV sau de a continua studiile postuniversitare la NYFA sau la Ingineria Calculatoarelor din cadrul Universității Marconi din SUA.

Introducerea muncii și spiritul antreprenorial

Știm importanța valorificării potențialelor tale potențiale prin antreprenoriat. Planul nostru de stagii de afaceri vă oferă un prim contact cu entitățile în care puteți finaliza formarea, dobândi experiență și încurajați-vă contactul cu sectorul pentru a vă facilita integrarea în muncă. Prin schimbul de locuri de muncă pentru studenți, veți avea acces la ofertele de colaborare naționale și internaționale cu planul Erasmus .

Locații

Madrid

Address
Calle de Gaztambide,65
28015 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania
Număr de telefon
915 502 960

Barcelona

Address
Barcelona, Catalonia, Spania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră