Basque Culinary Center

Introducere

Citește Descrierea Oficială

În 2009, Fundația Centrul Bascilor Culinară a fost creat datorită Mondragon Unibertsitatea, bucătari basce și instituțiile publice. Basc culinare Centrul are scopul de a garanta continuitatea de preparate din bucătăria ca un centru de inovare în viitor, ceea ce implică, de asemenea, generarea de nivel înalt de cunoștințe și formarea de profesioniști calificați, precum și promovarea cercetării și transferului de cunoștințe între profesioniștii haute cuisine și de afaceri sectoare și cunoștințe legate în mod direct și indirect la gastronomie, și pentru a atinge proiecție internațională. Favoriza transferul de tehnologie și inovare în companiile din sectorul este un alt dintre obiectivele centrului mari, precum și crearea de inițiative de afaceri și proiecte noi. Liniile centrului de cercetare și inovare în alimentare si gastronomie sunt dezvoltate în jurul valorii de următoarele: Educația alimentară și obiceiuri. Socială alimente responsabilitate. Alimentare tendințe. Inovarea în managementul afacerilor în acest sector. Dezvoltarea de tehnologii asociate. Prepararea hranei, prezentarea și conservare. Bască culinare Fundația Centrul este compus din: Consiliul de reprezentanți :: o Instituții o bucătari Leading o companie internațională și națională International Consiliul consultativ Mondragon Unibertsitatea &nbsp

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Spaniolă

Vezi cursuri » Vedea Programe de Licență » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Course in Avant-Garde Culinary Techniques

Campus Cu normă întreagă 2 luni May 2019 Spania San Sebastián

[+]

Taxe / subvenții

Pretul include:

Uniformă

Opțiuni de finanțare

Opțiuni de subvenționare

Poate fi subvenționată (parțial sau total) prin Fundación Tripartita.

Pentru cei care sunt interesați de cazare studențească situată în Donostia-San Sebastián, este important să faceți rezervări cât mai repede.

Admitere

Depunerea candidaturilor

[-]

Curs de barman și pregătire de cocktail modern

Campus Cu normă întreagă 2 luni October 2018 Spania San Sebastián

Acest curs universitar este un program complet de a deveni un barman modern. Un program intensiv, cu o durată de 2 luni, care include vizite de studiu, cursuri de masterat de barmani proeminenți, un proiect final susținut de tutori și experiență de lucru în industrie. Un plan de studiu care vă va oferi o viziune globală care vă va permite să stăpâniți toate aspectele tehnice ale pregătirii cocktailurilor și să înțelegeți atât clienții de afaceri, cât și clienții barului cocktail. [+]

Acest curs universitar este un program complet de a deveni un barman modern.

Master Cocktail moderne de luare și cele mai recente tehnici de bucătărie avant-paza aplicate la prepararea de cocktail-uri.

Un program intensiv, cu o durată de 2 luni, care include vizite de studiu, cursuri de masterat de barmani proeminenți, un proiect final susținut de tutori și experiență de lucru în industrie.

Un plan de studiu care vă va oferi o viziune globală care vă va permite să stăpâniți toate aspectele tehnice ale pregătirii cocktailurilor și să înțelegeți atât clienții de afaceri, cât și clienții barului cocktail.

Gradul este acordat în comun de Universitatea Mondragon și Facultatea de Științe Gastronomice a Centrului culinar basc.... [-]


Curs de perfecționare a tehnicilor culinare

Campus Cu normă întreagă 5 săptămâni May 2019 Spania San Sebastián

Ați studiat modul de gătit și ați simțit că mai aveți multe de învățat? Aveți o experiență îndelungată ca bucătar, dar nu ați fost instruiți în mod oficial? Pe parcursul a cinci săptămâni de formare intensivă, studenții, ghidat de tutori ai Centrului culinar basc, își vor perfecționa tehnicile culinare; o călătorie prin toate tehnicile de manipulare și conservare, procesul de gătit, patiseria și introducerea în tendințele avangardei, toate acestea vă vor permite să vă consolidați cunoștințele și să dobândiți noi abilități în pregătirea și prezentarea mâncărurilor. [+]

Ați studiat modul de gătit și ați simțit că mai aveți multe de învățat? Aveți o experiență îndelungată ca bucătar, dar nu ați fost instruiți în mod oficial?

Pe parcursul a cinci săptămâni de formare intensivă, studenții, ghidat de tutori ai Centrului culinar basc, își vor perfecționa tehnicile culinare; o călătorie prin toate tehnicile de manipulare și conservare, procesul de gătit, patiseria și introducerea în tendințele avangardei, toate acestea vă vor permite să vă consolidați cunoștințele și să dobândiți noi abilități în pregătirea și prezentarea mâncărurilor.

Programul

Acest program de specializare este destinat specialiștilor din domeniu, cu formare formală și / sau experiență de muncă anterioară în domeniu.... [-]