Citește Descrierea Oficială

La Barcelona Scoala de zbor, Ne străduim să oferim studenților noștri cea mai bună pregătire de calitate posibilă, din moment ce acest lucru va face diferența dintre succes și eșec ulterior cariera lor. Companiile aeriene care caută întotdeauna solicitanții mai bine pregătiți, și va testa și valoare standardele Thier cunoștințele și efective de zbor, înainte de o nouă la comiterea de închiriere.

De aceea ne luați de educație și formare foarte serios, și va pregăti nu numai pentru a trece examenele și recenzii de zbor, dar pentru a vă permite să atingă un nivel de excelență suficient de mare pentru a vă asigura că aveți oportunitățile maxime atunci când vine vorba de aplicarea pentru un loc de muncă linie.

Formarea noastră Programele noastre de training sunt certificate în conformitate cu Agenția Europeană de Siguranță a Aviației (AESA) Regulamentele cu partea FCL, și sunt proiectate pentru a ajuta piloții studenților noștri pentru a atinge obiectivele de învățare necesare și de zbor cu experiență în durata de timp minim necesar, în timp ce maximizarea oportunităților de angajare cu companiile aeriene.

Barcelona Flight School este certificată de către reprezentantul spaniol AESA, Agencia Estatal de Seguridad aérea (AESA), ca o organizație de formare a Aviației (ATO), cu numărul de e-ATO-037.

Resursele noastre

Barcelona Flight School este de departe cel mai mare operator la Aeroportul Sabadell, afaceri natural al Barcelonei și la aeroport general Aviație, și funcționează în întregime La Cerdanya Airport, gestionarea și furnizarea în mod eficient serviciilor aeroportuare pentru baza Academiei dar, de asemenea, la un număr mare de avioane tranzitorii care vin să se bucure de peisajul incredibil și peisajul locației și regiunii.

Cu o flotă mare de 40 de avioane de mai multe, cele mai multe dintre ele fiind dotate cu Digital carlingile din sticlă, și propria noastră de mentenanță și reparații magazin, antrenamentul cu noi asigurat asamblată. Noastre profesionale și teoretice foarte experimentati si zbor Instructorii va ajuta întotdeauna vă merge mai departe în planul de învățământ.

Barcelona Școala de zbor, de asemenea, face parte din Barcelona Aviație Center, în cazul în care este posibil să se angajeze în alte activități aeronautice, cum ar fi de zbor acrobatic, Planorism și Ultraligths.

Locul de amplasare nostru Bucurați-vă de viață în Barcelona, ​​unul dintre cele mai bune orase ale lumii, în timp ce înveți. De lucru greu pentru a câștiga cariera ta viitoare ca un pilot nu înseamnă că nu poate lua o pauză pentru a se bucura de plaje sau teatre din capitala vibrant din Catalonia. De fapt, nici un alt oraș din lume nu poate oferi o astfel de combinație de condiții de zbor și comoditate pentru student:

vremea de minunat - vei zbura mai multe zile Bune de transport și comunicații - pentru student internațional , Atitudine globală internațională - te vei simți acasă Cultură fine, spectacole și gastronomie - pentru a lua o pauză Mai presus de calitatea medie a vieții - să se concentreze pe formarea dumneavoastră

Istoria noastră Barcelona Flight School, a fost un pionier pilot de formare în Spania, oferind formare de aviație începând cu 1,953. De la bun început, școala noastră a antrenat mai mult de 4,000 piloți și este activ în orice moment, care promovează tot felul de cursuri de aviație, indiferent dacă acestea sunt pentru pilot de formare ab-initio sau pentru recurente și abilități de formare.

Ne sunt recunoscute în prezent de către EASA ca un ATO (Organizația de formare a Aviației), cu numărul de e-ATO-037. Incepand de 15 septembrie 2011 Academia de aviație este recunoscută de către EASA ca o organizație de formare pentru ambele modulare și integrată linie de transport aerian pilot ATPL cursuri (A). Din moment ce 14 iulie 2011 suntem autorizați de a pregăti piloții viitori față de modulare pilot comercial CPL Licență (A) Din moment ce 13 august 2010 suntem autorizați să împartă formarea echipajului de cabină. Din moment ce 10 decembrie 2009 suntem TRTO-H (Organizația de formare Tip Rating-ul) pentru a aproba solicitanții de model Robinson spre Elicoptere R22 și R44 evaluări de tip. Din moment ce 14 aprilie 2009 am fost autorizat ca o școală de zbor și Centrul de zbor pentru Ultralights. Incepand de 7 noiembrie 2001, am fost, de asemenea, recunoscute de către AESA ca (Organizația Flight Training) FTO cu numărul E-FTO-020 autorizat să împartă școală la sol și de formare a unui zbor candidaților de formare în vederea PPL licențe (A) și cursuri modulare pentru obține Rating-ul IR Instrument (a) și ME Evaluare la motoare (a), în conformitate cu JAR-FCL 1,055 reglementări. Incepand de 20 februarie 1999 am fost certificat ca o școală de zbor și Centrul de zbor pentru planoarele în baza noastră de la La Cerdanya Aerodromul. Din moment ce Nov 10, 1,953 suntem certificate de către un centru de formare pentru aeronavelor private pilot (PPL-A) de formare, cu elicopterul Private Pilot (PPL-H) de formare și de formare Glider pilot.

Nici o altă școală unică în Spania, are aceeași experiență de formare piloți viitor decât Barcelona Cursuri de zbor. Acest fapt, asociat cu vreme excepțională și un excelent flotei de aeronave si instructor echipa, face școala noastră selecția naturală pentru student serios.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Barcelona Flight School

Programul Integrat ATPL (A) este un curs de linie de transport aerian pilot completat cu un MCC într-un Airbus A320 sau Beechcraft King Air B200, adresat celor care sunt ... [+]

Programul Integrat ATPL (A) este un curs de linie de transport aerian pilot completat cu un MCC într-un Airbus A320 sau Beechcraft King Air B200, adresat celor care sunt reale serioase cu privire la obținerea unui loc de muncă al companiei aeriene.

Acest program este un curs de ab-initio adresat tuturor acelor piloți viitoare care doresc să obțină o CPL (Pilot License) cu ME (Multi-motor) și IR (Instrument) rating, împreună cu cunoștințele teoretice necesară în vederea unei Licențe ATP .

De asemenea, în cadrul programului, studentul va finaliza MCC (Coordonare echipaj multiplu) instruirea necesară pentru a acționa în calitate de FO (primul ofițer) pentru aeronavele categoria de transport multi-pilot, esențială pentru a fi angajat de o companie aeriană, la instalațiile noastre partenere .... [-]

Spania Barcelona
Septembrie 2020
Engleză
La zi
55 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Barcelona Flight School

Acest program ATPL vă va permite să obțină o licență pas ATPL cu pas, într-o abordare modulară printr-o serie de cursuri individuale și licențele pe care le puteți lua în ... [+]

Acest program ATPL vă va permite să obțină o licență pas ATPL cu pas, într-o abordare modulară printr-o serie de cursuri individuale și licențele pe care le puteți lua în conformitate cu propriul program și nevoile. Pentru că puteți obține de credit pentru experiența aeronautică anterioară pe care s-ar putea avea, acest program vă va permite să vă adaptați antrenamentul ATPL la situația reală, pentru a profita de orice licență pe care o poate deține deja.

Pentru că fiecare modul sau un curs este independent de celelalte, și vă va oferi o licență individuală sau de calificare, nu trebuie să le ia toate dintr-o dată. În schimb, puteți seta ritmul în care vă va întreprinde fiecare modul și de a dobândi toate cunoștințele și experiența necesare pentru a se califica pentru licența ATPL, pe care le va obține odată ce ați terminat toate modulele. Pe drum, veți obține, de asemenea, toate calificările individuale, cum ar fi PPL, CPL, ME-IR și MCC, după finalizarea fiecărui modul. Barcelona Flight School este un centru autorizat de Agencia Estatal de Seguridad aérea în conformitate cu EASA partea FCL cu numărul ATO E-ATO-037 pentru a oferi formare de zbor, cu peste 60 de ani de experiență.... [-]

Spania Barcelona
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Barcelona Flight School

Obiectivul cursului instrument de evaluare (IR) este acela de a realiza rechizitele de învățare ale școală la sol și instruirea de zbor, expertiza și experiența necesară ... [+]

Obiectivul cursului instrument de evaluare (IR) este acela de a realiza rechizitele de învățare ale școală la sol și instruirea de zbor, expertiza și experiența necesară pentru a obține IR (A) clasa de evaluare. Studentul trebuie să fie titular al unei licențe PPL (A) sau CPL (A) obținut în conformitate cu partea FCL.

La finalul cursului, studentul trebuie să demonstreze nivelul necesar de cunoștințe pentru exercitarea privilegiilor acordate titularului unei IR (A), cum ar fi să acționeze ca PIC unui singur motor sau a unei aeronave cu mai multe motoare în condiții IFR în condiții IMC (Condiții meteorologice Instrument) până la o înălțime de decizie de 200ft.... [-]

Spania Barcelona
Septembrie 2020
Engleză
La zi
12 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Barcelona Flight School

Instructor de zbor (FI) Cursul este primul și mai ușor mod de a adăuga experiență de zbor la jurnalul de bord înainte de ao aplica unei companii aeriene. După ce a finali ... [+]

Instructor de zbor (FI) Cursul este primul și mai ușor mod de a adăuga experiență de zbor la jurnalul de bord înainte de ao aplica unei companii aeriene.

După ce a finalizat instruirea necesară, instructor pentru calificarea de zbor vă va permite să acționeze ca un instructor de zbor, de predare Groundschool și furnizarea de formare de zbor către alți studenți.

Un serviciu de instructor de zbor la o școală de zbor este una dintre cele mai bune moduri posibile de a construi ore în timp ce formarea altor piloți, și să consolideze abilitățile de zbor într-un loc de muncă de intrare în aviație, care va contribui în același timp, permit acest lucru, să rămână conectat la piața locurilor de muncă companie aeriană pilot.... [-]

Spania Barcelona
Septembrie 2020
Engleză
La zi
9 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză