Barcelona Flight School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

La Barcelona Scoala de zbor, Ne străduim să oferim studenților noștri cea mai bună pregătire de calitate posibilă, din moment ce acest lucru va face diferența dintre succes și eșec ulterior cariera lor. Companiile aeriene care caută întotdeauna solicitanții mai bine pregătiți, și va testa și valoare standardele Thier cunoștințele și efective de zbor, înainte de o nouă la comiterea de închiriere.

De aceea ne luați de educație și formare foarte serios, și va pregăti nu numai pentru a trece examenele și recenzii de zbor, dar pentru a vă permite să atingă un nivel de excelență suficient de mare pentru a vă asigura că aveți oportunitățile maxime atunci când vine vorba de aplicarea pentru un loc de muncă linie.

Formarea noastră Programele noastre de training sunt certificate în conformitate cu Agenția Europeană de Siguranță a Aviației (AESA) Regulamentele cu partea FCL, și sunt proiectate pentru a ajuta piloții studenților noștri pentru a atinge obiectivele de învățare necesare și de zbor cu experiență în durata de timp minim necesar, în timp ce maximizarea oportunităților de angajare cu companiile aeriene.

Barcelona Flight School este certificată de către reprezentantul spaniol AESA, Agencia Estatal de Seguridad aérea (AESA), ca o organizație de formare a Aviației (ATO), cu numărul de e-ATO-037.

Resursele noastre

Barcelona Flight School este de departe cel mai mare operator la Aeroportul Sabadell, afaceri natural al Barcelonei și la aeroport general Aviație, și funcționează în întregime La Cerdanya Airport, gestionarea și furnizarea în mod eficient serviciilor aeroportuare pentru baza Academiei dar, de asemenea, la un număr mare de avioane tranzitorii care vin să se bucure de peisajul incredibil și peisajul locației și regiunii.

Cu o flotă mare de 40 de avioane de mai multe, cele mai multe dintre ele fiind dotate cu Digital carlingile din sticlă, și propria noastră de mentenanță și reparații magazin, antrenamentul cu noi asigurat asamblată. Noastre profesionale și teoretice foarte experimentati si zbor Instructorii va ajuta întotdeauna vă merge mai departe în planul de învățământ.

Barcelona Școala de zbor, de asemenea, face parte din Barcelona Aviație Center, în cazul în care este posibil să se angajeze în alte activități aeronautice, cum ar fi de zbor acrobatic, Planorism și Ultraligths.

Locul de amplasare nostru Bucurați-vă de viață în Barcelona, ​​unul dintre cele mai bune orase ale lumii, în timp ce înveți. De lucru greu pentru a câștiga cariera ta viitoare ca un pilot nu înseamnă că nu poate lua o pauză pentru a se bucura de plaje sau teatre din capitala vibrant din Catalonia. De fapt, nici un alt oraș din lume nu poate oferi o astfel de combinație de condiții de zbor și comoditate pentru student:

vremea de minunat - vei zbura mai multe zile Bune de transport și comunicații - pentru student internațional , Atitudine globală internațională - te vei simți acasă Cultură fine, spectacole și gastronomie - pentru a lua o pauză Mai presus de calitatea medie a vieții - să se concentreze pe formarea dumneavoastră

Istoria noastră Barcelona Flight School, a fost un pionier pilot de formare în Spania, oferind formare de aviație începând cu 1,953. De la bun început, școala noastră a antrenat mai mult de 4,000 piloți și este activ în orice moment, care promovează tot felul de cursuri de aviație, indiferent dacă acestea sunt pentru pilot de formare ab-initio sau pentru recurente și abilități de formare.

Ne sunt recunoscute în prezent de către EASA ca un ATO (Organizația de formare a Aviației), cu numărul de e-ATO-037. Incepand de 15 septembrie 2011 Academia de aviație este recunoscută de către EASA ca o organizație de formare pentru ambele modulare și integrată linie de transport aerian pilot ATPL cursuri (A). Din moment ce 14 iulie 2011 suntem autorizați de a pregăti piloții viitori față de modulare pilot comercial CPL Licență (A) Din moment ce 13 august 2010 suntem autorizați să împartă formarea echipajului de cabină. Din moment ce 10 decembrie 2009 suntem TRTO-H (Organizația de formare Tip Rating-ul) pentru a aproba solicitanții de model Robinson spre Elicoptere R22 și R44 evaluări de tip. Din moment ce 14 aprilie 2009 am fost autorizat ca o școală de zbor și Centrul de zbor pentru Ultralights. Incepand de 7 noiembrie 2001, am fost, de asemenea, recunoscute de către AESA ca (Organizația Flight Training) FTO cu numărul E-FTO-020 autorizat să împartă școală la sol și de formare a unui zbor candidaților de formare în vederea PPL licențe (A) și cursuri modulare pentru obține Rating-ul IR Instrument (a) și ME Evaluare la motoare (a), în conformitate cu JAR-FCL 1,055 reglementări. Incepand de 20 februarie 1999 am fost certificat ca o școală de zbor și Centrul de zbor pentru planoarele în baza noastră de la La Cerdanya Aerodromul. Din moment ce Nov 10, 1,953 suntem certificate de către un centru de formare pentru aeronavelor private pilot (PPL-A) de formare, cu elicopterul Private Pilot (PPL-H) de formare și de formare Glider pilot.

Nici o altă școală unică în Spania, are aceeași experiență de formare piloți viitor decât Barcelona Cursuri de zbor. Acest fapt, asociat cu vreme excepțională și un excelent flotei de aeronave si instructor echipa, face școala noastră selecția naturală pentru student serios.

Locații

Barcelona

Euro Flight Support S.L.

Address
Barcelona Flight School,
Aeroport de Sabadell,
Sabadell

08290 Barcelona, Catalonia, Spania
Număr de telefon
+34 935 32 38 58