Autonomous University of Madrid - Summer School of Economics and Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universidad Autónoma de Madrid Scoala de Vara de Economie si Afaceri (SSEB) este o oportunitate unica de a-ti extinde orizontul intr-unul din cele mai frumoase si mai vii orase ale lumii in timp ce studia la o universitate de top.

Vă invităm să începeți această călătorie schimbătoare de viață pentru a obține o nouă perspectivă asupra studiilor, pentru a vă face noi prieteni din întreaga lume, pentru a vă absorbi într-o altă cultură și a descoperi ceva nou despre tine! Alăturați-vă unui program de studiu exclusiv de 4 săptămâni, care oferă câteva dintre cursurile de înaltă calitate ale UAM, toate predate în limba engleză de profesori și cercetători de rang înalt ai Facultății de Economie și Studii de Afaceri din UAM.

Școala de vară de economie și de afaceri vizează studenții internaționali și locali care doresc să obțină o îmbogățire academică în managementul politicilor publice de mediu, impozitarea mediului, economia schimbărilor climatice, managementul marketingului global și alte discipline economice de vârf.

Universidad Autónoma de Madrid (UAM) este una dintre cele mai importante universități din lume. Clasamentul QS Top 50 Under 50, care scoate în evidență universitățile de vârf în vârstă de până la 50 de ani, se situează pe locul 1 în Spania, pe locul 3 în Europa și pe locul 10 în lume.

Despre UAM

UAM este liderul universitar al Spaniei în domeniul cercetării. Campusul UAM, în colaborare cu Consiliul Național de Cercetare Spaniol (CSIC), a fost nominalizat de Ministerul Educației și Științei din Spania ca Campus al Excelenței Internaționale.

UAM menține legături strânse cu municipalitățile, instituțiile, întreprinderile și ONG-urile și sprijină în mod activ antreprenoriatul prin Centrul pentru inițiative antreprenoriale.

Locații

Madrid

Address
C/ Francisco Tomás y Valiente, 5 · Universidad Autónoma de Madrid
28049 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania