Asociación Profesional de Criminólogos de España

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Timp de mai mulți ani, criminologi profesionale Asociația Spania, a început marșul de-a lungul Spaniei, cu mare succes , atât în sarcinile lor profesionale, cum ar fi cursuri și activități practice au efectuat. Datorită creșterii verticale, au avut mai multe profesioniști pentru a crea această platformă, deși este legată, este complet independent.

Începând cu 2020, „Asociația Profesională a Criminologilor din Spania ( ASPROCRIME ) a obținut toate formarea sa blocheze organizația noastră, care deja a avut acorduri cu alte entități, și , prin urmare , oferă celor mai buni studenți de calitate posibile care sunt interesați în știința criminalistică . Pe scurt, au încredere în noi în departamentul de instruire , dar suntem o companie independentă .

Datorită contactelor ASPROCRIME și bunelor sale relații naționale , dar mai presus de toate internaționale, poate oferi practici, seminarii și ateliere cu cea mai înaltă tehnologie disponibilă pentru noi.

Astăzi, profesioniștii care caută cursuri de unde învăța cu adevărat, și ei pot da folosi in cariera ta. Prin urmare, există o cerere mai mare pentru cursuri care duc la titlu propriu (atât formare formală, cât și formare non - formală ), cursuri care conduc la diplome oficiale (din lipsă de specializare a acestora).

Locații

Madrid

Address
Calle del Alcalde Sáinz de Baranda,38
28009 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: