The American College in Spain

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Deschiderea ușilor pentru un viitor mai

Începe o carieră universitară în Marbella, se transferă în SUA și să obțină o diplomă de la o universitate americană acreditată.

Avantajele sistemului American University

Începe o carieră universitară în Marbella, se transferă în SUA și să obțină o diplomă de la o universitate americană acreditată

Participa la doi ani de gradul în Spania și termina în SUA, câștigând o diplomă de la o universitate americană

25 de ani de experiență și mai mult de 12.000 de studenți susțin succesul programelor noastre.

Succesul Sistemului American University

O diplomă de la o universitate americană este o modalitate foarte bună de a obține acces la locul de muncă. De asemenea, crește posibilitățile de obținere a unei vize de muncă în SUA, oferind absolvenți de facultate posibilitatea de a se califica pentru o viză de lucru în Statele Unite ale Americii.

Flexibilitate si fluiditatea

Sistemul universitar din SUA este bine cunoscut pentru flexibilitatea sa în multe aspecte. Unul dintre cele mai importante puncte este că permite elevilor să completeze primii 2 ani de studii înainte de a fi nevoie să o declare majoră a acestora. Acest sistem, cunoscut sub numele de 2 + 2, este un element academic distinctiv, deoarece permite studenților să înceapă primii doi ani de cursuri de învățământ general oferindu-le timp pentru a decide cariera lor. Colegiul American din Spania urmează același model: elevii să înceapă primii doi ani de studii în Marbella, și se transferă în America de Nord, unde se vor concentra în domeniul lor de specializare și de a obține un grad. Acest proces are un avantaj suplimentar, deoarece ajută pe elevi să se adapteze treptat la limba americană, stilul de învățare, și cultura, dar cu o presiune financiară mai scăzută asupra familiilor.

Prestige unui grad american

Colegiul American din Spania (ACS) este prima universitate din America de Nord în Andaluzia. Situat în orașul Marbella (Málaga), Colegiul American din Spania oferă un curriculum bazată pe Sistemul universitar din SUA. Studenții își pot începe în Spania, primii doi ani de studii prin completarea lor cursuri de educație generală cerute de către toate universitățile din SUA. După finalizarea acestor doi ani, studenții sunt transferate într-o universitate din America de Nord (Statele Unite ale Americii sau orice altă universitate din Europa, care ofera sistemul universitar din America de Nord), unde pot finaliza gradul lor: BA (Bachelor of Arts), BBA (Bachelor of Business Administration) sau BSC (Bachelor of Science).

  • Peste 12.000 de foști studenți de la aproape 40 de naționalități diferite au avut încredere în programul nostru.

În sistemul nord-american, elevii trebuie să completeze o serie de cursuri de învățământ general, în timpul primilor doi ani de studii, într-o gamă largă de discipline, înainte ca acestea să se stabilească în ce privește gradul lor de colegiu definitiv. Planul de studiu Statele Unite ale Americii se bazeaza pe un sistem modular, cunoscut sub numele de credite, iar studenții sunt evaluate printr-un sistem de "Evaluare continuă," ceea ce le permite să știe ce performanța lor academică este în orice moment.

După completarea primilor doi ani (sau patru semestre) și creditele corespunzătoare acestora, studenții vor fi capabili să transfere la o universitate din SUA, de unde vor finaliza gradul lor. Acest lucru este cunoscut sub numele Programul universitar de transferSau 2 + 2.

Prestigiul care au studiat la o universitate americană pentru a avea acces la piața internațională a muncii și posibilitățile de obținerea de vize de lucru suplimentare în SUA, sunt din ce în ce avantaje care cresc în rândul studenților internaționali vreodată zi. SUA ocupă primul loc ca destinație aleasă pentru studenți și universitățile americane sunt considerate ca fiind cele mai bune din lume.

Colegiul American din Spania facilitează accesul la sistemul universitar american și centrele de obiectivele sale en oferindu-le studenților săi, cu o educație de cel mai înalt nivel într-un cadru care promovează gândirea critică ca pilon fundamental al înființării sale.

Marbella Campus

Facilitatile a Colegiului American din Spania sunt situate în Marbella (Málaga) în zona rezidențială din Sierra Blanca, în inima Milla de Oro din Costa del Sol. Marbella este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai frumoase destinații cosmopolit din Europa. Acesta este situat pe malurile Mediteranei și sprijină în sus de-a lungul munților, care garantează că locuitorii se vor bucura de un climat stabil pe tot parcursul anului. Acesta este situat la mai puțin de o oră distanță de gară și de la aeroport Malaga, care oferă rezidenți cu acces la majoritatea capitalele europene.

campusul nostru dispune de săli de clasă echipate cu cele mai recente progrese tehnologice, și sunt proiectate pentru grupuri mai mici, Permițând o experiență de predare personală și supraveghere permanentă pentru studenții de facultate.

Obiectivul principal al SCA este de a oferi studenților săi cu pregătirea cea mai bună academice, intelectuale și sociale, astfel încât acestea să se poată integra în sistemul universitar american prin aceasta se obține gradul dorit. Aceasta, la rândul său, le va permite să dezvolte o viață deplină în calitate de membri competenți și ale societății globale.

Carcasă

Colegiul American din Spania îi ajută elevii săi și familiile lor pentru a aranja diferite opțiuni de locuințe, în special pentru cei care nu sunt rezidenți ai Costa del Sol. Departamentul de administrare și serviciul de asistență student campusul nostru poate ajuta în căutarea și închirierea de apartamente, inchiriere case din familii în zonă, sau de ședere în hoteluri din regiune.

Activități sportive și

Grație unui acord între ACS si Santana Club Manolo Rachete, elevii pot practica și să se joace o varietate de activități sportive, printre care: tenis, Racquetball, sală fitness generală, înot, și arte marțiale. Clubul nostru, al cărui fondator este Manolo Santana, fostul Wimbledon, US Open, și campion Rolland Garros, are 6 terenuri de tenis, 4 terenuri de racquetball, un centru de fitness, o sală de gimnastică, o arena de aerobic, o piscină și un restaurant / cafenea.

Locații

Marbella

Address
Centro Comercial Le Village Carretera de Istán, km1
29602 Marbella, Andaluzia, Spania

Davie

Address
3501 Davie Rd,
FL 33314 Davie, Florida, Statele Unite ale Americii