Citește Descrierea Oficială

Deschiderea ușilor pentru un viitor mai

Începe o carieră universitară în Marbella, se transferă în SUA și să obțină o diplomă de la o universitate americană acreditată.

Avantajele sistemului American University

Începe o carieră universitară în Marbella, se transferă în SUA și să obțină o diplomă de la o universitate americană acreditată

Participa la doi ani de gradul în Spania și termina în SUA, câștigând o diplomă de la o universitate americană

25 de ani de experiență și mai mult de 12.000 de studenți susțin succesul programelor noastre.

Succesul Sistemului American University

O diplomă de la o universitate americană este o modalitate foarte bună de a obține acces la locul de muncă. De asemenea, crește posibilitățile de obținere a unei vize de muncă în SUA, oferind absolvenți de facultate posibilitatea de a se califica pentru o viză de lucru în Statele Unite ale Americii.

Flexibilitate si fluiditatea

Sistemul universitar din SUA este bine cunoscut pentru flexibilitatea sa în multe aspecte. Unul dintre cele mai importante puncte este că permite elevilor să completeze primii 2 ani de studii înainte de a fi nevoie să o declare majoră a acestora. Acest sistem, cunoscut sub numele de 2 + 2, este un element academic distinctiv, deoarece permite studenților să înceapă primii doi ani de cursuri de învățământ general oferindu-le timp pentru a decide cariera lor. Colegiul American din Spania urmează același model: elevii să înceapă primii doi ani de studii în Marbella, și se transferă în America de Nord, unde se vor concentra în domeniul lor de specializare și de a obține un grad. Acest proces are un avantaj suplimentar, deoarece ajută pe elevi să se adapteze treptat la limba americană, stilul de învățare, și cultura, dar cu o presiune financiară mai scăzută asupra familiilor.

Prestige unui grad american

Colegiul American din Spania (ACS) este prima universitate din America de Nord în Andaluzia. Situat în orașul Marbella (Málaga), Colegiul American din Spania oferă un curriculum bazată pe Sistemul universitar din SUA. Studenții își pot începe în Spania, primii doi ani de studii prin completarea lor cursuri de educație generală cerute de către toate universitățile din SUA. După finalizarea acestor doi ani, studenții sunt transferate într-o universitate din America de Nord (Statele Unite ale Americii sau orice altă universitate din Europa, care ofera sistemul universitar din America de Nord), unde pot finaliza gradul lor: BA (Bachelor of Arts), BBA (Bachelor of Business Administration) sau BSC (Bachelor of Science).

  • Peste 12.000 de foști studenți de la aproape 40 de naționalități diferite au avut încredere în programul nostru.

În sistemul nord-american, elevii trebuie să completeze o serie de cursuri de învățământ general, în timpul primilor doi ani de studii, într-o gamă largă de discipline, înainte ca acestea să se stabilească în ce privește gradul lor de colegiu definitiv. Planul de studiu Statele Unite ale Americii se bazeaza pe un sistem modular, cunoscut sub numele de credite, iar studenții sunt evaluate printr-un sistem de "Evaluare continuă," ceea ce le permite să știe ce performanța lor academică este în orice moment.

După completarea primilor doi ani (sau patru semestre) și creditele corespunzătoare acestora, studenții vor fi capabili să transfere la o universitate din SUA, de unde vor finaliza gradul lor. Acest lucru este cunoscut sub numele Programul universitar de transferSau 2 + 2.

Prestigiul care au studiat la o universitate americană pentru a avea acces la piața internațională a muncii și posibilitățile de obținerea de vize de lucru suplimentare în SUA, sunt din ce în ce avantaje care cresc în rândul studenților internaționali vreodată zi. SUA ocupă primul loc ca destinație aleasă pentru studenți și universitățile americane sunt considerate ca fiind cele mai bune din lume.

Colegiul American din Spania facilitează accesul la sistemul universitar american și centrele de obiectivele sale en oferindu-le studenților săi, cu o educație de cel mai înalt nivel într-un cadru care promovează gândirea critică ca pilon fundamental al înființării sale.

Marbella Campus

Facilitatile a Colegiului American din Spania sunt situate în Marbella (Málaga) în zona rezidențială din Sierra Blanca, în inima Milla de Oro din Costa del Sol. Marbella este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai frumoase destinații cosmopolit din Europa. Acesta este situat pe malurile Mediteranei și sprijină în sus de-a lungul munților, care garantează că locuitorii se vor bucura de un climat stabil pe tot parcursul anului. Acesta este situat la mai puțin de o oră distanță de gară și de la aeroport Malaga, care oferă rezidenți cu acces la majoritatea capitalele europene.

campusul nostru dispune de săli de clasă echipate cu cele mai recente progrese tehnologice, și sunt proiectate pentru grupuri mai mici, Permițând o experiență de predare personală și supraveghere permanentă pentru studenții de facultate.

Obiectivul principal al SCA este de a oferi studenților săi cu pregătirea cea mai bună academice, intelectuale și sociale, astfel încât acestea să se poată integra în sistemul universitar american prin aceasta se obține gradul dorit. Aceasta, la rândul său, le va permite să dezvolte o viață deplină în calitate de membri competenți și ale societății globale.

Carcasă

Colegiul American din Spania îi ajută elevii săi și familiile lor pentru a aranja diferite opțiuni de locuințe, în special pentru cei care nu sunt rezidenți ai Costa del Sol. Departamentul de administrare și serviciul de asistență student campusul nostru poate ajuta în căutarea și închirierea de apartamente, inchiriere case din familii în zonă, sau de ședere în hoteluri din regiune.

Activități sportive și

Grație unui acord între ACS si Santana Club Manolo Rachete, elevii pot practica și să se joace o varietate de activități sportive, printre care: tenis, Racquetball, sală fitness generală, înot, și arte marțiale. Clubul nostru, al cărui fondator este Manolo Santana, fostul Wimbledon, US Open, și campion Rolland Garros, are 6 terenuri de tenis, 4 terenuri de racquetball, un centru de fitness, o sală de gimnastică, o arena de aerobic, o piscină și un restaurant / cafenea.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

The American College in Spain

Colegiul American din Spania a ajuns la un acord de colaborare cu Bobby Lennon, în cazul în care acesta va acționa în calitate de director al Programului de fotbal. ... [+]

program de fotbal

Colegiul American din Spania a ajuns la un acord de colaborare cu Bobby Lennon, în cazul în care acesta va acționa în calitate de director al Programului de fotbal. În 1993, Lennon a fondat lansatori Richmond, un USL Professional Divizia 2 Club, unde a servit în calitate de președinte și antrenor. 1995 Kickers au fost prima echipă americană pentru a câștiga "dubla", castigand ambele US Open Cup și Campionatul Național PDL.

În 1997, Bobby Lennon a vândut Richmond Kickers și a creat Virginia lansatori, primul program vreodata rezidențial colegiu prep din Statele Unite ale Americii. Virginia Kickers au fost localizate în Harrisonburg, Virginia., În cazul în care studentul-sportivii au participat la școala la Blue Ridge Community College în timp ce juca jocuri senior liga din New York City si zona Washington DC. Lennon a mutat programul la Palm Beach County, Florida, în 1999 și au fost redenumit în Palm Beach Pumas.... [-]

Spania Marbella
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The American College in Spain

Michael Campbell este un campion și durata de viață membru major al European Tour. La varsta de 7 ani, el a început să joace golf pe terenul de golf Patea în Noua Zeeland ... [+]

programul de golf MICHAEL CAMPBELL

2005 US OPEN CAMPION

Michael Campbell este un campion și durata de viață membru major al European Tour. La varsta de 7 ani, el a început să joace golf pe terenul de golf Patea în Noua Zeelandă, în 1988, Campbell a reprezentat Noua Zeelandă în diverse concursuri de amatori internaționale, inclusiv victoria echipei din 1992 Eisenhower Trophy. El a câștigat, de asemenea, New South Wales amatori și amatori australian înainte de a porni profesionist în 1993. In 1995 a castigat Alfred Dunhill Masters, iar Walker Classic Johnnie în 1999.

In 2000 a terminat al patrulea privind ordinul european Tur de Merit și a câștigat PGA Tour Ordinului de Merit Australasia cu victorii la Noua Zeelandă Open, Ericsson Masters si Classic Heineken. El a apărat său trofeu Heineken Classic in 2001 si din nou terminat în top zece privind ordinul european Tur de Merit în 2002, cu victorii la Smurfit European Open și Nissan Irish Open.... [-]

Spania Marbella
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The American College in Spain

GED (General Educational Development) este un test de competență High School, care evaluează 5 domenii ale cunoașterii studentului: Studii sociale, știință, scriere și de ... [+]

Programul GED - General Dezvoltare Educațională

GED (General Educational Development) este un test de competență High School, care evaluează 5 domenii ale cunoașterii studentului: Studii sociale, știință, scriere și de citire, gramatică și matematică. Se compune dintr-o serie de 5 teste pe care odată ce a trecut demonstreaza ca elevul indeplineste necesarul cerințele unui liceu în Statele Unite ale Americii. Odată completat, studentul va primi o diplomă GED.

GED este o optiune interesanta si foarte recomandat pentru studenții care nu au finalizat studiile de nivel secundar și doresc acces la o universitate din SUA, în scopul de a obține un studii universitare.... [-]

Spania Marbella Statele Unite ale Americii Davie
Septembrie 2020
Engleză
La zi
16 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The American College in Spain

Cu mai mult de 85 de ani de experiență, UNHS este un expert în furnizarea de educație de liceu de înaltă calitate pentru elevi și școli din întreaga lume. UNHS este acred ... [+]

Programul de la Universitatea din Nebraska High School

Studenții internaționali pot câștiga o diplomă SUA de la un recunoscut, pe deplin acreditat SUA liceu

Colegiul American din Spania oferă Universitatea din Nebraska Programul High School, prin care studenții pot finaliza ultimii 2 ani de liceu într-un decor on-line / la fața locului.

despre UNHS

Cu mai mult de 85 de ani de experiență, UNHS este un expert în furnizarea de educație de liceu de înaltă calitate pentru elevi și școli din întreaga lume.

UNHS este acreditat de AVANSATA și Departamentul Nebraska al Educației, iar cursurile sunt susținute de către profesori certificați. Cursuri de bază sunt, de asemenea, NCAA aprobat, ceea ce înseamnă colegii și universități acceptă la nivel național și să respecte o diplomă UNHS.... [-]

Spania Marbella Statele Unite ale Americii Davie
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Program Asociat

The American College in Spain

. ... [+]

.

[-]
Spania Marbella Statele Unite ale Americii Davie
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The American College in Spain

Transfer Programul Universitar oferit de Colegiul American din Spania permite studenților să înceapă primii doi ani de studii in centrul nostru universitar Marbella de a ... [+]

Gradul asociat în afaceri (Transfer) Programul de transfer universitar (2 + 2)

Transfer Programul Universitar oferit de Colegiul American din Spania permite studenților să înceapă primii doi ani de studii in centrul nostru universitar Marbella de a lua o mare parte a cursurilor de bază necesare pentru o diplomă de licență de către universități din SUA.

Odată ce aceste primii doi ani au fost realizate în Spania, elevii vor transfera creditele la o universitate din SUA, unde se vor termina ultimii doi ani de studii și de a câștiga o diplomă de licență.

Acest sistem, cunoscut sub numele de 2 + 2, este un element academic de diferențiere, deoarece permite studenților să studieze timp de doi ani în Spania și încă doi ani în America de Nord, dar cu marele avantaj de a primi o diplomă de la o universitate din SUA (în cazul în care studentul va finaliza ultimii doi ani). Avantajul metodei 2 + 2 este aceea că permite studenților să se adapteze treptat la sistemul educațional american și limba, cu tulpina financiară mult mai puțin pentru studenți și familia lor.... [-]

Spania Marbella Statele Unite ale Americii Davie
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The American College in Spain

Transfer Programul Universitar oferit de Colegiul American din Spania permite studenților să înceapă primii doi ani de studii in centrul nostru universitar Marbella de a ... [+]

Gradul Asociat în Comunicații (Transfer) Programul de transfer universitar (2 + 2)

Transfer Programul Universitar oferit de Colegiul American din Spania permite studenților să înceapă primii doi ani de studii in centrul nostru universitar Marbella de a lua o mare parte a cursurilor de bază necesare pentru o diplomă de licență de către universități din SUA.

Odată ce aceste primii doi ani au fost realizate în Spania, elevii vor transfera creditele la o universitate din SUA, unde se vor termina ultimii doi ani de studii și de a câștiga o diplomă de licență.

Acest sistem, cunoscut sub numele de 2 + 2, este un element academic de diferențiere, deoarece permite studenților să studieze timp de doi ani în Spania și încă doi ani în America de Nord, dar cu marele avantaj de a primi o diplomă de la o universitate din SUA (în cazul în care studentul va finaliza ultimii doi ani). Avantajul metodei 2 + 2 este aceea că permite studenților să se adapteze treptat la sistemul educațional american și limba, cu tulpina financiară mult mai puțin pentru studenți și familia lor.... [-]

Spania Marbella Statele Unite ale Americii Davie
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

The American College in Spain