Academia de Psicoanalisis

Introducere

Citește Descrierea Oficială

¿Qué es la Academia de Psicoanalisis? - Institutión capacitadora, formadora y clínica de psicoanalisis, care este fuerte en el mundo de habla hispana.

¿A quién va dirigido? - Parolele interesate de mediul înconjurător și de mediul înconjurător în care se află mediul înconjurător se află într-o atmosferă internațională, care poate fi pusă la dispoziția oamenilor de afaceri și profesioniștilor.

¿Por qué estudiar en la Academia de Psiconalisis? - Instituția Universității Avalada de la Sigmund Freud reconstitui un nivel al muncii cu centrele din Europa care recunosc un profesionist al prestigiosului.

La Academia de Psicoanalisis, desarrollada en colaboración con la Universitatea Sigmund Freud, la prima instanță formativă teoretico-practica dedicată la transmisión transferencial del conocimiento psicoanalítico.

Desde un prim moment, fundamentele fundamentale ale doctrinei psicoanaliticii, articulații ale comportamentelor clasice, precum și existența unor extrase de la difuzarea proveniențelor culturii, la muzică și la literatură.

Esto permite eliberarea unei forme ener gice a formării clinice și un exhaustiv entrenamiento de la orientarea escuchă și la dificultățile umane, care sunt compuse din extenso campul psicopatologiei.

Nuestro cuerpo docente este conformă cu prestigiosul profesioniști de distracții lugares del mundo, todos psicoanalistas en ejacicio con un amplia casuística que respalda su amplio conocimiento teórico.

La modalitatea tradițională a capacității de prezentare este una complementară pentru o modernitate și o completă platformă virtuală, precum și o abordare virtuală a bibliografiei, realizarea activităților, interacțiunii cu ceilalți utilizatori și realizarea consultanței care urmează a fi prezentată.

Esta herramienta de trabajo, însoțită de o reducere a numărului de absolvenți de profesori, permite realizarea unui personalizat personal de asigurare a gradului de garanție la asimilarea progresivă a progresivității conștiinței curriculare.

A finalizat el curso, los alumnos obtienen un titlul de specializare în teoria și laboratoarele psicoanalítica expedido de la Universitatea Sigmund Freud de la Viena.

Locații

Madrid

Address
calle Piamonte, 23
28004 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania

Programe

Această școală oferă și: