ALICANTE – ELE USAL

Introducere

Citește Descrierea Oficială

playa

Alicante găzduiește una dintre cele mai Spaniolă Școli de limbi de la Universitatea din Salamanca (USAL ELE), Cea mai veche universitate din Spania și un lider mondial în procesul de predare și de testare spaniolă ca limbă străină.

Alicante, cunoscut în întreaga lume ca „la Millor terreta del Món“ (literal, cel mai bun loc de pe pământ) este un oraș dinamic și deschis situat în așa-numita „Costa Blanca“, în sud-estul Spaniei. Cu o populație de aproape 400.000 de locuitori, orașul este locația perfectă pentru a învăța limba spaniolă și cufundați-vă în cultura spaniolă. Vei cădea în dragoste cu zilele noastre lungi insorite, plajele noastre frumoase, scena noastră de a manca interesante, viața de noapte legendarul și, mai ales, cu oamenii primitori nostru si petrecere a timpului liber largă și oferta culturală.

strica

USAL Alicante ELE este în inima orașului, la doar câteva minute de plajă, orașul vechi și de zona comercială și de petrecere a timpului liber. Școala noastră oferă o gamă largă de cursuri pentru cei interesați în procesul de învățare, îmbunătățirea și oficial care să ateste cunoștințele de limbă spaniolă.

Cu garanția de excelență de la Universitatea din Salamanca, puteți studia acum în Alicante, un oraș plin de viață, primitor și multicultural plin de istorie de Marea Mediterană. Ne așteaptă cu nerăbdare să vă întâlnim!

USAL Alicante ELE este centru de examinare pentru BULATS și SIELE, centru de colaborare de la Instituto Cervantes și centru de formare al Fundației Tripartit.

general

Locații

Alicante

Address
Rambla Méndez Núñez, 37
Entreplanta

03002 Alicante, Comunitatea Valencia, Spania