ACC Aviation Career Center

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Principalele motive pentru care alegeți Centru de Aviație ca partener de formare

INSTRUCTORI: Instructorii cu experienta in domeniul aeronavelor va pun la dispozitie cursul de zbor si instruirea teoretica

AIRPORT: Training pe Aeroportul Internațional, vă oferă experiențe neprețuite pentru cariera viitoare ca pilot al companiei aeriene

FORMARE: Formare optimizată orientată spre liniile aeriene, îmbunătățirea navigației și folosirea tehnologiilor moderne de formare online

SIGURANTA: Cu un record perfect de siguranta, siguranta nu este doar un slogan pentru noi, este un mod de a gandi si de a face

LOCATION: Situat in inima Europei, cu conexiuni catre intreaga Europa in mai putin de 2 ore

Aeroport

Aeroportul Maribor, care se află aproape de autostrada A1 și chiar lângă autostrada A4, este ușor accesibil cu mașina, cu trenul sau cu autobuzul. Alte orașe din apropierea aeroportului sunt: ​​Ljubljana (120 km), Graz (77 km) și Zagreb (107 km) distanță. De asemenea, este ușor accesibil pe șine din toate direcțiile.

În 2005, sistemul de aterizare a instrumentului ILS CAT I și stația de transformare a distribuției au fost renovate, iar aeroportul a fost ulterior servit cu zboruri regulate de către Slovenian Spirit, un braț de Spirit Styrian, care oferă zboruri regulate spre Paris și Salzburg.

Terminalul nou al aeroportului a fost deschis în 2012, cu o capacitate de cel puțin 600.000 de persoane / an, iar în 2013 vechiul terminal vechi a fost, de asemenea, renovat. Controlul traficului aerian (ATC) este un serviciu furnizat de controlorii de la sol care direcționează aeronavele la sol și prin spațiul aerian controlat și poate oferi servicii de consultanță aeronavelor în spațiul aerian necontrolat. Scopul principal al ATC la nivel mondial este de a preveni coliziunile, de a organiza și de a accelera fluxul de trafic și de a furniza informații și alte suport pentru piloți. furnizorului de servicii de control al traficului aerian din Slovenia sunt serviciile de navigație aeriană din Slovenia sau SLOVENIA CONTROL, cu certificarea cerului unic european, furnizând servicii de navigație aeriană, care sunt sigure, flexibile și de cea mai înaltă calitate în spațiul aerian sloven. Obținerea, garantarea și îmbunătățirea constantă a nivelurilor de siguranță definite.

Elevii din acest tip de mediu avansează mult mai eficient cu progresul lor în învățare și se adaptează bine la situația și comportamentul traficului în astfel de medii, în timpul tuturor modulelor de zbor, devenind piloți competitivi, de succes și siguri.

Spațiile spațiale și aeroporturile

Instruirea este asigurată în centrul UE, având un mediu deosebit de dens și opțiuni pentru pregătirea optimă a zborurilor, de la Alpi până la Marea Mediterană. Toate aeroporturile din vecinătate sunt de asemenea folosite de școala noastră de zbor pentru o formare pilot extinsă. Locația de formare reprezintă mediul ideal pentru student, în timp ce învață navigație vizuală și instrumentală de precizie în diferite tipuri de spații și repere de aer.

În Slovenia există trei aeroporturi principale internaționale. Acestea sunt echipate cu diferite tipuri de echipament, pregătind pilotul pentru a se familiariza cu toate aceste tipuri, pe care îl poate întâlni mai târziu în funcția de copilot sau căpitan. Toate aeroporturile au sisteme de apropiere de precizie (ILS) și non-precision aids (VOR-DME, NDB-Locator, etc.) disponibile pentru instruire de înaltă calitate IR (instrument rating).

Majoritatea părții cele mai importante din spațiul aerian al Sloveniei sunt clasificate ca Clasa E, până la 7.500 ft, ceea ce înseamnă zboruri aproape gratuite pentru toate zborurile de antrenament vizual. Studenții pot alege între 15 aeroporturi diferite, dintre care 13 sunt gratuite pentru toate debarcările și plecările. Aeroporturile sunt pavate (cu piste de asfalt) și aerodromuri de iarbă. Elevii folosesc amândoi pentru a afla diferențele dintre tehnicile de aterizare.

Anunțarea zborului este o sarcină foarte ușoară - toate planurile de zbor sunt trimise prin intermediul internetului min. Cu 30 de minute înainte de zbor și nu există alte documente sau aprobări cerute de stat, pentru formare nelimitată a zborurilor și exercitarea programelor de formare.

Aeroportul acasă de bază al Centrului de carieră Aviation este situat la Aeroportul Internațional Maribor (Edvard Rusjan). Aeroportul Maribor, care se află aproape de autostrada A1 și chiar lângă autostrada A4, este ușor accesibil cu mașina, cu trenul sau cu autobuzul. Alte orașe din apropierea aeroportului sunt: ​​Ljubljana (120 km), Graz (77 km) și Zagreb (107 km) distanță. De asemenea, este ușor accesibil pe șine din toate direcțiile.

În 2005, sistemul de aterizare a instrumentului ILS CAT I și stația de transformare a distribuției au fost renovate, iar aeroportul a fost ulterior servit cu zboruri regulate de către Slovenian Spirit, un braț de Spirit Styrian, care oferă zboruri regulate spre Paris și Salzburg.

Terminalul nou al aeroportului a fost deschis în 2012, cu o capacitate de cel puțin 600.000 de persoane / an, iar în 2013 vechiul terminal a fost, de asemenea, renovat. Controlul traficului aerian (ATC) este un serviciu furnizat de controlorii de la sol care direcționează aeronavele la sol și prin spațiul aerian controlat și poate oferi servicii de consultanță aeronavelor în spațiul aerian necontrolat. Scopul principal al ATC la nivel mondial este de a preveni coliziunile, de a organiza și de a accelera fluxul de trafic și de a furniza informații și alte suport pentru piloți. furnizorului de servicii de control al traficului aerian din Slovenia sunt serviciile de navigație aeriană din Slovenia sau SLOVENIA CONTROL, cu certificarea cerului unic european, furnizând servicii de navigație aeriană, care sunt sigure, flexibile și de cea mai înaltă calitate în spațiul aerian sloven. Obținerea, garantarea și îmbunătățirea constantă a nivelurilor de siguranță definite.

Controlul traficului aerian (ATC) este un serviciu furnizat de controlorii de la sol care direcționează aeronavele la sol și prin spațiul aerian controlat și poate oferi servicii de consultanță aeronavelor în spațiul aerian necontrolat. Scopul principal al ATC la nivel mondial este de a preveni coliziunile, de a organiza și de a accelera fluxul de trafic și de a furniza informații și alte suport pentru piloți. furnizorului de servicii de control al traficului aerian din Slovenia sunt serviciile de navigație aeriană din Slovenia sau SLOVENIA CONTROL, cu certificarea cerului unic european, furnizând servicii de navigație aeriană, care sunt sigure, flexibile și de cea mai înaltă calitate în spațiul aerian sloven. Obținerea, garantarea și îmbunătățirea constantă a nivelurilor de siguranță definite.

Elevii din acest tip de mediu avansează mult mai eficient cu progresul lor în învățare și se adaptează bine situației și comportamentului traficului în astfel de medii, în timpul tuturor modulelor de zbor, devenind piloți compteți, de succes și siguri.

X

Locații

Maribor

Address
Letališče Edvarda Rusjana Maribor (MBX)
Maribor, Unitatea administrativă Maribor, Slovenia