TMC Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

TMC Academy fost înființată în Singapore în 1981. Oferă cursuri în diverse discipline, cum ar fi contabilitatea, afacerile și managementul, tehnologia Infocomm, ospitalitatea / managementul turismului și psihologia / consilierea. De asemenea, oferă cursuri de limbă și cursuri de legătură pentru studenții internaționali pentru a intra în sistemul de învățământ din Singapore.

TMC Academy fost una dintre primele șase instituții de învățământ privat care a obținut certificatul EduTrust de 4 ani, acordat de Comitetul pentru educație privată (CPE).

De ce să studiezi cu TMC Academy ?

Fiți relevant pentru industrie

Consiliul nostru consultativ din industrie revizuiește programa de studiu pentru a se potrivi nevoilor industriei

O mulțime de învățare

Legăturile noastre puternice cu asociațiile și companiile din industrie vă oferă acces la evenimentele din industria externă

Trasee progresive atractive

Urmăriți rapid o diplomă cu programul nostru de Diplomă Superioară, echivalent cu primii 2 ani de diplomă de onoare de 3 ani!

Asistență financiară disponibilă

De la burse de studiu, burse la împrumuturi, finanțează-ți educația cu ușurință.

Viziune

Academia de conducere care dezvoltă absolvenți de succes și de înaltă performanță.

Misiune

Ne angajăm să oferim cursuri de înaltă calitate, cu abilități și cunoștințe relevante pentru industrie, într-un mediu de cultivare.

Brand Vision

Viziunea noastră de brand, "Making Dreams Real", arată că împărtășim aspirațiile studenților noștri ca pe noi și că ne facem griji pentru a face realitatea viselor studenților noștri.

Misiunea misiunii

Ne străduim să creăm o călătorie cu adevărat inspirată de învățare, descoperire și realizare pentru elevii noștri pentru a-și transforma visele în realitate. Această urmărire este abreviată în NICE - fiecare pas făcut cu studenții noștri este un moment pentru noi:

Hrăni
A inspira
Grijă și
Împuterniciți-i să vă ajute să-și facă realitatea.


Educație de calitate

Angajamentul nostru

Călătoria calității TMC a fost formalizată atunci când TMC a obținut premiul ISO9001: 1994 în 1997 pentru proiectarea și dezvoltarea cursurilor pentru programul de diplomă în administrarea afacerilor și marketing. La scurt timp dupa introducerea noului standard ISO, TMC a incercat din nou angajamentul de calitate prin obtinerea premiului ISO9001: 2000 in 2002. La acel moment, domeniul de certificare a fost extins pentru a include proiectarea si livrarea proprietatii / proprietatii Programe, Administrarea și conducerea programelor de învățământ la distanță și furnizarea de servicii de asistență.

În 2009, TMC a transformat cu succes noul standard ISO9001: 2008, cu același domeniu de certificare, dar pe o acoperire mai largă datorită școlilor suplimentare din cadrul TMC. TMC a decis să înceteze certificarea ISO în 2015, deoarece certificarea EduTrust este mai relevantă pentru o instituție de învățământ.Legea învățământului privat

Legea privind educația privată a fost adoptată în decembrie 2009 pentru a consolida cadrul de înregistrare existent și dispozițiile de aplicare a instituțiilor de învățământ privat (PEI).

Despre CPE

Comitetul pentru educație privată (CPE) a fost numit de către Consiliul de administrație al SkillsFuture Singapore (SSG) în octombrie 2016 pentru a-și îndeplini funcțiile și competențele legate de educația privată în temeiul Legii învățământului privat. CPE este sprijinită de o echipă de personal dedicat SSG pentru a reglementa sectorul, a furniza servicii pentru studenți, pentru a educa consumatorii și pentru a facilita eforturile de dezvoltare a capacităților pentru a ridica standardele în industria educației private locale.

Pentru a afla mai multe, vă rugăm să vizitați www.cpe.gov.sg

În 2004, TMC a primit premiul pentru clasa de calitate Singapore (SQC) și la scurt timp după certificarea SQC pentru organizarea educației private (SQC-PEO) de către SPRING Singapore. Acest premiu este foarte apreciat în Singapore și țările asiatice vecine. A pregătit calea pentru TMC de a se aventura mai agresiv pe piața Asia-Pacific prin aducerea mai multor studenți internaționali la studii la TMC. Certificarea a fost reînnoită în 2007 pentru încă 3 ani

În 2005, am demonstrat angajamentul nostru față de calitate atunci când TMC a obținut certificarea CaseTrust for Education de la CASE Singapore. Această certificare este acordată PEO din Singapore, care se angajează să mențină un nivel ridicat de bună afacere și practică a clienților. În 2009, TMC a reînnoit cu succes certificarea CaseTrust for Education.

Certificare EduTrust pe 4 ani

În mai 2010, angajamentul nostru față de calitate a fost încă o dată recunoscut atunci când TMC Academy primit prestigioasa certificare EduTrust de 4 ani, acordată de Comitetul pentru Educație Privată (CPE), un consiliu statutar în cadrul Ministerului Educației. Această schemă de certificare evaluează PEI în următoarele 6 domenii:

 1. Managementul angajamentului
 2. Guvernanța corporativă
 3. Agenți externi de recrutare
 4. Serviciile de protecție și asistență pentru studenți
 5. Procesele academice și evaluarea studenților; și
 6. Asigurarea, monitorizarea și rezultatele în domeniul calității

EduTrust

În mai 2010, TMC Academy fost printre primii șase PEIS care urma să obțină certificatul de prestigiu EduTrust de 4 ani, acordat de Comitetul pentru educație privată (CPE). CPE este înființată în temeiul Legii învățământului privat și este împuternicită cu puterea legislativă de a reglementa și de a ridica standardele sectorului educației private din Singapore. Certificatul EduTrust rămâne activ până în prezent.


Calitatea serviciului/>

Tinta de calitate a serviciului

 1. Răspundeți la feedback în termen de o zi lucrătoare.
 2. Rezolvați reclamațiile / litigiile în termen de 21 de zile lucrătoare.
 3. Rezultatele examenelor finale care vor fi publicate în termen de 3 luni de la examinarea finală.
 4. Rambursarea va fi procesată în termen de 7 zile lucrătoare.

Experiența clientului Strategie

În concordanță cu obiectivul nostru de a oferi o experiență plăcută și îmbogățită pentru clienți / studenți, ne-am angajat să oferim următoarele:

 • Un proces de livrare fără client și centrat pe client
 • Informații și servicii relevante, precise și în timp util
 • Personal academic cu experiență, calificat și pasionat
 • "Asigurați-vă astfel că suntem fiecare pas cu voi să vă îngrijiți, să vă inspirați, să vă îngrijiți și să vă împuterniciți să vă transformați visele în realitate"

Raportul student-profesor

Comitetul Academic TMC aprobă și adoptă următoarele:

 1. Hawthorn Language School: raport mediu student-profesor de 22: 1
 2. Alte școli: raport mediu student-profesor de 40: 1
 3. Mărimea clasei de până la 21 pentru sesiunile de laborator pe computer
 4. Mărimea clasei până la 70 pentru sesiunile teoretice

Locații

Singapur

Address
TMC Academy
250, Middle Road

188983 Singapur, Singapore