Citește Descrierea Oficială

TMC Academy fost înființată în Singapore în 1981. Oferă cursuri în diverse discipline, cum ar fi contabilitatea, afacerile și managementul, tehnologia Infocomm, ospitalitatea / managementul turismului și psihologia / consilierea. De asemenea, oferă cursuri de limbă și cursuri de legătură pentru studenții internaționali pentru a intra în sistemul de învățământ din Singapore.

TMC Academy fost una dintre primele șase instituții de învățământ privat care a obținut certificatul EduTrust de 4 ani, acordat de Comitetul pentru educație privată (CPE).

De ce să studiezi cu TMC Academy ?

Fiți relevant pentru industrie

Consiliul nostru consultativ din industrie revizuiește programa de studiu pentru a se potrivi nevoilor industriei

O mulțime de învățare

Legăturile noastre puternice cu asociațiile și companiile din industrie vă oferă acces la evenimentele din industria externă

Trasee progresive atractive

Urmăriți rapid o diplomă cu programul nostru de Diplomă Superioară, echivalent cu primii 2 ani de diplomă de onoare de 3 ani!

Asistență financiară disponibilă

De la burse de studiu, burse la împrumuturi, finanțează-ți educația cu ușurință.

Viziune

Academia de conducere care dezvoltă absolvenți de succes și de înaltă performanță.

Misiune

Ne angajăm să oferim cursuri de înaltă calitate, cu abilități și cunoștințe relevante pentru industrie, într-un mediu de cultivare.

Brand Vision

Viziunea noastră de brand, "Making Dreams Real", arată că împărtășim aspirațiile studenților noștri ca pe noi și că ne facem griji pentru a face realitatea viselor studenților noștri.

Misiunea misiunii

Ne străduim să creăm o călătorie cu adevărat inspirată de învățare, descoperire și realizare pentru elevii noștri pentru a-și transforma visele în realitate. Această urmărire este abreviată în NICE - fiecare pas făcut cu studenții noștri este un moment pentru noi:

Hrăni
A inspira
Grijă și
Împuterniciți-i să vă ajute să-și facă realitatea.


Educație de calitate

Angajamentul nostru

Călătoria calității TMC a fost formalizată atunci când TMC a obținut premiul ISO9001: 1994 în 1997 pentru proiectarea și dezvoltarea cursurilor pentru programul de diplomă în administrarea afacerilor și marketing. La scurt timp dupa introducerea noului standard ISO, TMC a incercat din nou angajamentul de calitate prin obtinerea premiului ISO9001: 2000 in 2002. La acel moment, domeniul de certificare a fost extins pentru a include proiectarea si livrarea proprietatii / proprietatii Programe, Administrarea și conducerea programelor de învățământ la distanță și furnizarea de servicii de asistență.

În 2009, TMC a transformat cu succes noul standard ISO9001: 2008, cu același domeniu de certificare, dar pe o acoperire mai largă datorită școlilor suplimentare din cadrul TMC. TMC a decis să înceteze certificarea ISO în 2015, deoarece certificarea EduTrust este mai relevantă pentru o instituție de învățământ.Legea învățământului privat

Legea privind educația privată a fost adoptată în decembrie 2009 pentru a consolida cadrul de înregistrare existent și dispozițiile de aplicare a instituțiilor de învățământ privat (PEI).

Despre CPE

Comitetul pentru educație privată (CPE) a fost numit de către Consiliul de administrație al SkillsFuture Singapore (SSG) în octombrie 2016 pentru a-și îndeplini funcțiile și competențele legate de educația privată în temeiul Legii învățământului privat. CPE este sprijinită de o echipă de personal dedicat SSG pentru a reglementa sectorul, a furniza servicii pentru studenți, pentru a educa consumatorii și pentru a facilita eforturile de dezvoltare a capacităților pentru a ridica standardele în industria educației private locale.

Pentru a afla mai multe, vă rugăm să vizitați www.cpe.gov.sg

În 2004, TMC a primit premiul pentru clasa de calitate Singapore (SQC) și la scurt timp după certificarea SQC pentru organizarea educației private (SQC-PEO) de către SPRING Singapore. Acest premiu este foarte apreciat în Singapore și țările asiatice vecine. A pregătit calea pentru TMC de a se aventura mai agresiv pe piața Asia-Pacific prin aducerea mai multor studenți internaționali la studii la TMC. Certificarea a fost reînnoită în 2007 pentru încă 3 ani

În 2005, am demonstrat angajamentul nostru față de calitate atunci când TMC a obținut certificarea CaseTrust for Education de la CASE Singapore. Această certificare este acordată PEO din Singapore, care se angajează să mențină un nivel ridicat de bună afacere și practică a clienților. În 2009, TMC a reînnoit cu succes certificarea CaseTrust for Education.

Certificare EduTrust pe 4 ani

În mai 2010, angajamentul nostru față de calitate a fost încă o dată recunoscut atunci când TMC Academy primit prestigioasa certificare EduTrust de 4 ani, acordată de Comitetul pentru Educație Privată (CPE), un consiliu statutar în cadrul Ministerului Educației. Această schemă de certificare evaluează PEI în următoarele 6 domenii:

 1. Managementul angajamentului
 2. Guvernanța corporativă
 3. Agenți externi de recrutare
 4. Serviciile de protecție și asistență pentru studenți
 5. Procesele academice și evaluarea studenților; și
 6. Asigurarea, monitorizarea și rezultatele în domeniul calității

EduTrust

În mai 2010, TMC Academy fost printre primii șase PEIS care urma să obțină certificatul de prestigiu EduTrust de 4 ani, acordat de Comitetul pentru educație privată (CPE). CPE este înființată în temeiul Legii învățământului privat și este împuternicită cu puterea legislativă de a reglementa și de a ridica standardele sectorului educației private din Singapore. Certificatul EduTrust rămâne activ până în prezent.


Calitatea serviciului/>

Tinta de calitate a serviciului

 1. Răspundeți la feedback în termen de o zi lucrătoare.
 2. Rezolvați reclamațiile / litigiile în termen de 21 de zile lucrătoare.
 3. Rezultatele examenelor finale care vor fi publicate în termen de 3 luni de la examinarea finală.
 4. Rambursarea va fi procesată în termen de 7 zile lucrătoare.

Experiența clientului Strategie

În concordanță cu obiectivul nostru de a oferi o experiență plăcută și îmbogățită pentru clienți / studenți, ne-am angajat să oferim următoarele:

 • Un proces de livrare fără client și centrat pe client
 • Informații și servicii relevante, precise și în timp util
 • Personal academic cu experiență, calificat și pasionat
 • "Asigurați-vă astfel că suntem fiecare pas cu voi să vă îngrijiți, să vă inspirați, să vă îngrijiți și să vă împuterniciți să vă transformați visele în realitate"

Raportul student-profesor

Comitetul Academic TMC aprobă și adoptă următoarele:

 1. Hawthorn Language School: raport mediu student-profesor de 22: 1
 2. Alte școli: raport mediu student-profesor de 40: 1
 3. Mărimea clasei de până la 21 pentru sesiunile de laborator pe computer
 4. Mărimea clasei până la 70 pentru sesiunile teoretice
Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

An Fundațional

TMC Academy

Diploma de fundație pentru studii terțiar este elaborată pentru a pregăti studenții pentru învățământul superior. Diploma de bază oferă cunoștințele teoretice necesare și ... [+]

Diploma de bază pentru studii superioare

Diploma de fundație pentru studii terțiar este elaborată pentru a pregăti studenții pentru învățământul superior. Diploma de bază oferă cunoștințele teoretice necesare și experiența practică multidisciplinară în pregătirea studenților pentru diferite discipline în următorul nivel de studii.

La finalizarea acestui curs, studenții pot trece la cursurile noastre de diplomă superioară, ducând la o diplomă și finalizate în termen de 2 ani. *

* Bazat pe studii cu normă întreagă.

Aplicați acum și bucurați-vă de următoarele privilegii:Peste 50% din taxa de înscriereCheltuieli de studiu de 300 $

Doriti sa aflati mai multe? Oferim o previzualizare gratuită de la 1 la 1 curs! Intreaba acum!... [-]

Singapore Singapur
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
9 - 10 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

An pregătitor

TMC Academy

Cursurile pregătitoare pentru admiterea la școli guvernamentale sunt special concepute pentru studenții internaționali care doresc să participe la Exercițiul de admitere ... [+]

Cursurile pregătitoare pentru admiterea la școli guvernamentale sunt special concepute pentru studenții internaționali care doresc să participe la Exercițiul de admitere pentru studenții internaționali (AEIS) pentru a intra în secțiile 1, 2 sau 3 în școlile guvernamentale din Singapore, instituțiile internaționale și pentru a atinge un standard similar studenți din școlile guvernamentale din Singapore.

AEIS constă într-un test centralizat pe limbă și matematică engleză, care va evalua abilitățile de alfabetizare, abilități matematice și raționament în limba engleză. Studenții internaționali care nu pot participa la AEIS în septembrie / octombrie sau nu au reușit în încercările anterioare AEIS pot să participe la AEIS suplimentar (S-AEIS) în februarie / martie *.... [-]

Singapore Singapur

Certificat

TMC Academy

Elevii vor construi o bază solidă de competențe în limba engleză pe care o pot folosi pentru a comunica în medii profesionale, casuale și academice. Subliniem vorbirea, s ... [+]

Elevii vor construi o bază solidă de competențe în limba engleză pe care o pot folosi pentru a comunica în medii profesionale, casuale și academice. Subliniem vorbirea, scrierea, citirea și ascultarea, precum și gramatica. Clasele sunt concepute astfel încât elevii să aibă multe oportunități de a comunica cu colegii lor de clasă.

Evaluarea cursului

Evaluarea modulelor include examinări, sarcini, proiecte, prezentări, teste de clasă și / sau teste practice.

Modul de livrare

Sunt angajate cursuri, tutoriale și învățare independentă. Pentru a vă asigura că studenții au o înțelegere clară a conceptelor, tutorialele sunt folosite pentru a reda aspectele cheie.... [-]

Singapore Singapur
August 2020
Engleză
10 - 30 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri

TMC Academy

La finalizarea cursului, elevii vor fi prezenți la examenul de inspecție ordinară de la Singapore-Cambridge, care se desfășoară anual. Acordat de Ministerul Educației, ce ... [+]

La finalizarea cursului, elevii vor fi prezenți la examenul de inspecție ordinară de la Singapore-Cambridge, care se desfășoară anual. Acordat de Ministerul Educației, certificarea va permite studenților să solicite admiterea la politehnică în Singapore, precum și în instituțiile de peste mări.

Cursurile pregătitoare ale TMC pentru examenele de nivel O-GCE din Singapore-Cambridge includ și un modul electiv care pregătește studenții pentru o altă examinare similară, Cambridge International General Certificate of Education (IGCSE).

IGCSE este una dintre cele mai populare calificări internaționale din lume pentru copiii cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani. Este recunoscut de universități și angajatori din întreaga lume și este un pașaport internațional pentru progres și succes. Elevii care doresc să studieze în afara Singapore după nivelul "O" pot alege să ia modulul electivă, pregătirea IGCSE.... [-]

Singapore Singapur
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 23 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Diploma

TMC Academy

Obiectivul acestui curs este de a oferi studenților cunoștințele teoretice necesare și aspectele practice pentru a satisface oportunitățile de carieră în sectoarele comer ... [+]

Diploma superioară în afaceri (specializare în marketing)

Diploma superioară a TMC Academy este echivalentă cu primii doi ani de diplomă de licență din Marea Britanie cu onoruri!

Obiectivul acestui curs este de a oferi studenților cunoștințele teoretice necesare și aspectele practice pentru a satisface oportunitățile de carieră în sectoarele comercial, de producție, financiar și servicii ale economiei. Diploma superioară TMC în mediul de afaceri este echivalentă cu primul și al doilea an al unui program de diplomă și permite studenților să direcționeze ultimul an de admitere pe un număr de diplome în Marea Britanie sau să pretindă o poziție avansată atunci când intră în diplome australiene sau în alte grade.... [-]

Singapore Singapur
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 21 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
TMC Academy

Psihologia este o știință care răspunde la întrebări despre comportamentul și cunoașterea umană și animală. Diploma superioară în psihologie cu consiliere oferă studențil ... [+]

Psihologia este o știință care răspunde la întrebări despre comportamentul și cunoașterea umană și animală. Diploma superioară în psihologie cu consiliere oferă studenților cu un fundal teoretic cuprinzător și abilități de cercetare relevante pentru studierea proceselor mentale și a comportamentului uman. Programul acoperă o gamă largă de domenii empirice și practice de psihologie și oferă studenților posibilitatea de a începe dezvoltarea abilităților de consiliere de bază.

Studenții de la Psihologie TMC au dreptul la statutul de membru al Societății Psihologice din Singapore (SPS) în cadrul capitolelor noastre de studenți.

Durata finală: 12 luni... [-]

Singapore Singapur
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 21 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
TMC Academy

Programul Diploma superioară în tehnologia Infocomm (HDICT) oferă studenților cunoștințele teoretice și abilitățile practice necesare pentru a-și satisface oportunitățile ... [+]

Programul Diploma superioară în tehnologia Infocomm (HDICT) oferă studenților cunoștințele teoretice și abilitățile practice necesare pentru a-și satisface oportunitățile de carieră excelente în industria tehnologiei Infocomm (ICT). Scopul său este de a dezvolta și de a produce absolvenți care sunt bine-versat în discipline critice necesare în domeniul de calcul și IT. Absolvenții vor avea calitățile personale și abilitățile tehnice necesare pentru a excela ca profesioniști IT.

Cursul își propune să atingă un standard internațional de formare de înaltă calitate, care va conduce la o calificare recunoscută universal, care să permită absolvenților să urmeze programe universitare de top.... [-]

Singapore Singapur
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 21 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
TMC Academy

Acest curs este conceput special pentru a dezvolta abilitățile și cunoștințele necesare pentru a fi un manager competent și eficient în această industrie dinamică. ... [+]

Acest curs este conceput special pentru a dezvolta abilitățile și cunoștințele necesare pentru a fi un manager competent și eficient în această industrie dinamică.

Acest curs nu are atașament industrial. Elevii trebuie să completeze 16 module sau 12 module pentru Advanced Standing înainte de a putea absolvi cursul.

Durata finală: 12 luni

Part time: 21 luni *

* poate fi finalizat în 14-16 luni în modul intensiv.

Evaluarea cursului

Evaluarea modulelor include examinări, sarcini, proiecte, prezentări, teste de clasă și / sau teste practice.

Modul de livrare

Sunt angajate cursuri, tutoriale și învățare independentă. Pentru a vă asigura că studenții au o înțelegere clară a conceptelor, tutorialele sunt folosite pentru a reda aspectele cheie.... [-]

Singapore Singapur
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 21 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
TMC Academy

Obiectivul acestui curs este de a oferi studenților cunoștințele teoretice necesare și aspectele practice pentru a satisface oportunitățile de carieră în sectoarele conta ... [+]

Diplomă profesională în contabilitate și finanțe

Obiectivul acestui curs este de a oferi studenților cunoștințele teoretice necesare și aspectele practice pentru a satisface oportunitățile de carieră în sectoarele contabil și financiar ale economiei.

Informații cursăFull-Time: 12 luni *Cu jumătate de normă: 14 luni

* poate fi finalizat în 7-12 luni, în funcție de modulul oferit.

Evaluarea cursului

Modulele vor fi evaluate prin utilizarea evaluărilor și examenelor bazate pe cursuri.

Predand si invatand

Sunt angajate cursuri, tutoriale și învățare independentă. Pentru a vă asigura că studenții au o înțelegere clară a conceptelor, tutorialele sunt folosite pentru a reda aspectele cheie.... [-]

Singapore Singapur
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 14 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
TMC Academy

Diploma superioară în comunicații de masă oferă studenților cunoștințele teoretice și abilitățile practice necesare în domeniile interdisciplinare ale comunicațiilor în m ... [+]

Diploma superioară în comunicații de masă oferă studenților cunoștințele teoretice și abilitățile practice necesare în domeniile interdisciplinare ale comunicațiilor în masă, cum ar fi jurnalismul, filmul și multimedia. Acesta echipează studenții cu abilități transferabile generale care sunt relevante pentru o gamă largă de cariere în domeniul comunicațiilor în masă. Diploma superioară este concepută pentru a ajuta la dezvoltarea tehnicilor analitice și a abilităților de rezolvare a problemelor studenților, permițându-le să evalueze dovezi, argumente și ipoteze în domeniul comunicațiilor în masă.

Durata finală: 12 luni

Part time: 21 luni *... [-]

Singapore Singapur
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 21 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

About TMC Academy Singapore