First Media Design School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

37995_DSC_0338.jpg

Prezentare generală

FMDS se străduiește să transforme mintea și să deseneze destine. Planificarea și dezvoltarea carierei cuprinzătoare pentru studenți apar pe tot parcursul călătoriei lor de învățare pentru a se potrivi cu obiectivele individuale. În cele din urmă, școala urmărește să îngrijească generațiile succesive de designeri care să devină stăpâni ai propriilor lor destine.

Despre FMDS

First Media Design School (FMDS) este o instituție specializată de design tip boutique, care oferă programe de design, management de proiectare și programe de antreprenoriat. Acesta este bratul de instruire al First Media Group, unul dintre cele mai premiate grupuri din Singapore în industria de design.

FMDS a stabilit parteneriate globale cu universități din SUA, Marea Britanie și Australia, oferind studenților o gamă largă de Pathways învățare superioare.

Dincolo de Singapore, FMDS cultivă în prezent talente în alte trei țări ASEAN:

  • Raffles College din Indonezia
  • Școala de modă ARVA din Indonezia
  • Academia de carieră Asia (CAA) din Filipine
  • Kent International College din Vietnam

37997_FMD_For_Website-5220-2.jpg

Despre primul grup media (FM)

Cu mai mult de 25 de ani în industrie, FM Group și-a cimentat reputația în Singapore și în regiune ca entitate de design prețioasă de alegere. Experiența sa de proiectare variază de la corporative

37996_FMDS_0358.jpg

Premiul de afaceri cel mai râvnit pentru Singapore pentru IMM-uri

Sub conducerea creativă și de afaceri a lui Mark Phooi, Grupul FM a câștigat premiul Enterprise 50 Start-Up în 2005. Mark a fost, de asemenea, destinatarul premiului Top Entrepreneurs of the Year în 2006 organizat de Clubul Rotary și Asociația Small

Grupul FM contribuie la crearea mai multor proiecte de identitate națională vizuală. Proiectele trecute includ cele destinate imigrației

37998_FMDS_0362.jpg

FMDS Vision, Misiune

Viziune

FMDS se străduiește să realizeze viziunea de 10: 100, de la care își propune să îngrijească 100 de "designpreneurs".

Misiune

FMDS se străduiește să cultive o nouă generație de designeri "creiere întregi", care dispun de atât abilități comerciale creative, cât și cognitive, prin intermediul sistemului său de învățământ holistic, care constă în gândirea designului și managementul designului.

Sistem de valori

Încredere, Respect, Integritate

37994_value-system.pngÎncredere

este rădăcina succesului. FMDS promovează un dialog deschis cu angajații, părțile interesate, consiliul de administrație, acționarii și partenerii săi. Cu o echipă de indivizi asemănători care lucrează într-o organizație progresivă, încrederea devine un element crucial de legătură între personalul FMDS.

Respect

generează loialitate și angajament în rândul personalului. FMDS are o structură ierarhică plană. Această structură se bazează pe respect reciproc între toate nivelurile de angajați prin comunicare directă și deschisă.

Integritate

Onestitatea prin transparența operațională și diligența sunt parte integrantă a virtuților școlare. Reputația FMDS este profund înrădăcinată în aceste trăsături, care sunt fundamental necesare pentru construirea unui institut de învățământ reputat.

profesionalism

FMDS se străduiește întotdeauna să atragă personal care repre- zintă aceste calități: profesionalism, foamete și disciplină.

37999_FMDS_0360.jpg

Locații