Citește Descrierea Oficială

DIMENSIUNI Oferă educație holistică, cu numeroase programe de îmbogățire și activități sociale atât pentru studenții locali, cât și pentru cei internaționali. A prepara studenti internationali Pentru provocările educaționale viitoare, programele noastre pregătitoare au acționat ca o rampă de lansare pentru a ajuta acești elevi să obțină intrarea în școlile și instituțiile guvernamentale începând din 2001. Facilitățile complexe ale colegiului, inclusiv auditoriile contemporane, bibliotecile, cantinele, sălile multifuncționale, sălile de antrenament ospitaliere, laboratoarele, terenurile, terenurile de baschet și terenurile de badminton, precum și grupul de cadre didactice calificate, au permis studenților noștri să studieze și să învețe într- Mediu favorabil și susținut.

În plus, oferim a O gamă completă de programe cuprinzătoare Cum ar fi cursuri de limbă, pregătire, ospitalitate și învățământ superior, care să răspundă nevoilor indivizilor și să-i ajute să aprindă cariera după absolvire.

Unul dintre obiectivele noastre a fost acela de a stimula programele noastre de învățământ superior. Nostru Programe de diplomă și masterat Oferi studenților și adulților care lucrează care și-au dat seama de necesitatea de a se perfecționa în mod continuu atât în ​​ceea ce privește cunoștințele, Similar unei școli de afaceri, elevii pot alege dintr-o varietate de programe, de la Business și Management la Contabilitate și Finanțe.

Furnizarea de educație de calitate a fost întotdeauna punctul nostru central. Am aplicat în mod asiduu standarde înalte în operațiunile noastre de afaceri. Ca rezultat, am obținut numeroase premii de prestigiu, cum ar fi Certificare EduTrust de 4 ani de la Comitetul pentru educație privată (CPE), Clasa de calitate Singapore (SQC) și Clasa de servicii din Singapore (clasa S). Ca o recunoaștere a cadrului nostru de excelență organizațională remarcabil, am fost premiate cu prestigiu Certificarea SQC Star Prin SPRING Singapore În 2016 Premiul SQC Star A marcat un nou punct de reper pentru noi și am fost onorați să venim ca una dintre cele mai importante instituții pentru atingerea performanțelor superioare în domeniul excelenței în afaceri.

În același timp, angajamentul nostru de a oferi un sprijin neechivoc unei comunități de studenți multi-național continuă să se asigure că elevii de la CHINA, Coreea, India, Vietnam Și alte țări primesc sprijinul și serviciile pe care le solicită pentru o învățare de succes la DIMENSIUNI.

Viziune

A fi instituția premier care oferă o cale alternativă către educația holistică în industria educației private

Misiune

Pentru a inspira elevii să aibă pasiune pentru învățare

Valorile de bază

  • Dedicație - Să ofere servicii de calitate în toate aspectele procesului de livrare - Responsabilitate - Să fie transparent și responsabil în toate cursurile și serviciile oferite elevilor - Fiabilitate - Să furnizeze servicii consecvente și fiabile, în conformitate cu termenii și condițiile EduTrust - Antreprenoriat - Să demonstreze în orice moment spiritul antreprenorial pentru a îndeplini cerințele pentru creșterea Colegiului

CULTURĂ

Servicii de calitate pentru studenți.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Diploma

Dimensions International College

În această zi și de vârstă, clienții devin din ce în ce mai bine informați și pricepuți din punct de vedere tehnic și, prin urmare, este esențial să se țină la curent cu ... [+]

În această zi și de vârstă, clienții devin din ce în ce mai bine informați și pricepuți din punct de vedere tehnic și, prin urmare, este esențial să se țină la curent cu cele mai recente tendințe și modă pentru a le satisface fiecare capriciu. Diploma de Management Retail este special concepută pentru a vă echipa cu cunoștințele și abilitățile practice pentru a înflori în industria de retail și a unităților.

Acest curs acoperă modulele din managementul resurselor umane, managementul mărfurilor, situația financiară și analiza și așa mai departe. În plus, veți avea ocazia să vă puneți cunoștințele teoretice în practică printr-o atașament industrial de 6 luni (IA) / experiență de lucru.... [-]

Singapore Singapur
August 2020
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză