CSM Academy International

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Mesaj din partea CEO-ului

CSM Academy International fost înființată în aprilie 2005. Oferă programe de educație legate de managementul serviciilor, care sunt îmbunătățite prin legăturile noastre cu mai multe universități și organizații de peste mări, care sunt recunoscute pentru cursurile lor de specialitate în domeniul serviciilor. De asemenea, ne-a fost acordat un premiu EduTrust Singapore de 4 ani în august 2017.

Recunoaștem faptul că ofertele de programe academice sunt abundente și, prin urmare, doresc să fie capabile să răspundă nevoilor industriei de servicii prin care nu există aproape nici un fel de diplome sau diplome de serviciu academic. Industria de servicii reprezintă acum mai mult de jumătate din PIB-ul unei țări în această regiune și, prin urmare, mesajul devine clar că serviciul excelent pentru clienți este acum cheia unui avantaj competitiv într-o afacere.

Serviciul este totul pentru succesul organizației dvs., indiferent de natura industriei dvs., să fie în Sănătate, Ospitalitate, Turism, IT și chiar de fabricație.

Serviciul de relații cu clienții nu este doar datoria personalului din prima linie. Ar trebui să treacă în întreaga organizație, prin care conducerea superioară trebuie să creadă în ea și să meargă la discuții pentru a crea o cultură a serviciilor în cadrul companiei, astfel încât programele noastre de management de servicii de la nivel de certificat la master ar răspunde întregii nevoi a companiei în toate sectoarele .

Ne angajăm să oferim un standard ridicat de servicii prin promovarea unui mediu favorabil învățării elevilor. Am elaborat politici de redresare transparentă care au fost difuzate studenților noștri și transmise în canalul nostru de comunicare în manualul studenților, pe site-ul web etc, pentru a le asigura că bunăstarea lor este luată deoparte, în afară de nevoile lor de studiu.

Lectorii și tutorii noștri sunt selectați pe baza expertizei, a experienței și a dedicării acestora. Avem peste 61 de cadre didactice cu normă întreagă și / sau cu frecvență redusă, inclusiv un grup de 16 lectori / profesori / profesori asociați din universitățile partenere, care desfășoară în mod regulat cursuri intensive pentru programele Bachelor și Master . Din cele 61 de cadre didactice, un grup de 11 asistente medicale înregistrate în Singapore își asumă rolul de educatoare cu normă întreagă pentru a-și instrui studenții în Certificatul III în domeniul îngrijirii în vârstă, Certificat în Servicii de Terapie și Nursing. Nu ne scutește nici un efort pentru a oferi ceea ce este mai bine studenților noștri în aspirațiile lor de a-și atinge visele și ambițiile.

csm-about-ceo-signature.png

Chief Executive Officer (Director PEI)

CSM Academy International

Viziunea noastra

A fi Premierul Educatorului pentru Excelența Serviciilor

Misiunea noastră

Pentru a inspira pasiunea pentru servicii și contribuția la societate prin excelență în educația continuă

Valorile noastre

Responsabilitate, Integritate, Pasiune și Excelență (RIPE)

Cultura noastra

Un mediu de învățare deschis și conducător, cu respect reciproc și profesionalism pentru a construi o organizație de înaltă performanță

Locații

Singapur

CSM Academy International

Număr de telefon
+65 629 629 62