Boston Business School Singapore

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Boston Business School Este o instituție de învățământ privat înființată în iulie 2004.

Am fost înregistrat la CPE din 20 mai 2010. Comisia pentru educație privată (CPE) face parte din SkillsFuture Singapore (SSG). Înregistrarea noastră este valabilă timp de patru ani până la 2 iunie 2019. La data de 27 octombrie 2016, am primit, de asemenea, o certificare EduTrust. În prezent este valabil până la 26 octombrie 2020. Atribuirea acestei certificări înseamnă, în esență, că Boston Business School are un standard mai ridicat de asigurare a calității pentru furnizarea programelor pentru adulți și post-secundar.

În sprijinul viziunii noastre de a fi lider în educația adulților și post-învățământului secundar, am colaborat cu Confederația de Turism și Ospitalitate (CTH) și cu Pearson Qualifications International (PQI) din Marea Britanie pentru a face față provocărilor de a produce următoarea generație de competiții și Forță de muncă cu înaltă calificare. Oferim, de asemenea, programe locale de management al calității în domeniul ospitalității, proiectate să fie provocatoare și inovatoare, să îndeplinească standarde academice și industriale înalte.

Avem o echipă de oameni calificați, cu experiență și dedicați pentru a vă asigura succesul.

Suntem situați la BUGIS, una dintre cele mai prospere părți ale orașului. Accesibil cu un număr de mijloace de transport în comun, puteți fi în clasă în câteva minute oriunde vă aflați în Singapore. Există, de asemenea, numeroase hoteluri, restaurante, centre comerciale și de divertisment în apropierea școlii.

Misiune & Viziune

{M.} Pentru a crea oportunități pentru absolvenții de școli, studenții internaționali și adulții care muncesc să dobândească abilități, cunoștințe și valori esențiale pentru a le pregăti pentru un viitor interesant.

{V.} Un lider în educația adulților și postliceal.

Valorile

  • STUDENT FOCUS : Depășește așteptările și încântă clienții.
  • DEZVOLTAREA POPULAȚIEI : Fii deschis să se schimbe și să-și asume responsabilitatea pentru propria învățare și dezvoltare.
  • EXCELENTA EDUCAȚIONALĂ : Să se angajeze să obțină repere superioare.
  • CULTURA INOVATIVĂ : Faceți lucrurile în mod diferit și faceți lucruri diferite.
  • PARTENERIATUL COMUNITĂȚII : Fiți amabili față de cei mai puțin privilegiați și îngrijiți de mediul înconjurător.

Locații

Singapur

Address
520 North Bridge Road #03–01
Wisma Alsagoff (opposite Bugis Junction)

188742 Singapur, Singapore

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: