Citește Descrierea Oficială

TSOGU - unul din cel mai mare complex științifică și educațională a Rusiei, inclusiv toate nivelurile de educație din învățământul general, среднегопрофессиональногои de învățământ superior (specialitate, student, absolvent) pentru studii postuniversitare și programe de doctorat de formare și recalificare programe de educație tehnică de elită. TSOGU - singura universitate din Urali la Pacific, formarea profesională a personalului la toate nivelurile intregul spectru de specialități de importanță strategică pentru industria de petrol și gaze a țării. Conform datelor de specialitate, 65-70% dintre absolvenți sunt angajați în industria de petrol și gaze în regiune, sunt absolvenți TSOGU.

Universitatea oferă servicii educaționale în 4 specialitati, 38 de licență și 24 de domenii de Magistraturii. În TSOGU salvat destinații specialitati recunoscute ca fiind de o importanță strategică pentru Rusia. Până în prezent, 388 TSOGU implementat programe educaționale la toate nivelurile de pregătire.

Instituțiile de învățământ superior sunt prezentate în Tyumen TSOGU patru institute: Institutul de Geologie și Petrol si Gaze, Institutul de Transport, Institutul de Tehnologie Industrială și Inginerie, Institutul de Management și de Afaceri.

În strukturuTyumGNGU include sucursalele, raspolozhennyena regiunea Tyumen din Novy Urengoy, Noyabr'sk, Surgut, Nizhnevartovsk, Tobolsk, Yalutorovsk, Zavodoukovsk. Ca parte a universității sunt institute de cercetare, centre și laboratoare, 4 dintre ele sunt create în colaborare cu RAS.

Parteneriate pentru anii legate TSOGU cu petrol majore și gaze, transporturi și companii de servicii. Cum ar fi OAO "LUKOIL", SA "Sibnefteprovod", OAO "Gazprom", SA "NK" Rosneft "," Baker Hughes "," Schlumberger "," Halliburton "," CCA DoytagDrilling "," Repsol "și altele.

Prioritate în colaborare cu Universitatea de întreprinderi este încheierea de contracte complexe, pe termen lung de furnizare de formarea de specialiști cu studii superioare, întreprinderile de dezvoltare a abilităților, companiile de zile, organizare de studenți, ocuparea forței de muncă absolvent de depozit. Partenerii de risc sunt de mare ajutor la liceu în renovarea și modernizarea bazei de învățământ-industriale - este crearea echipat cu cele mai laboratoarele tehnologice, săli de clasă, laboratoare de informatica, centre de formare.

TSOGU are un potențial științific puternic, care a fost acumulat pe parcursul mai multor decenii. Astăzi, ca parte a corpului științifice TSOGU 225 de medici, profesori, 787 de profesori asociați. Printre aceștia se numără trei academicieni, 4, membru corespondent al RAS, și mai mult de 100 de membri titulari și membrii corespondenți ai Academiei de Științe, laureat al Premiului Lenin, 3 laureat al Premiului de Stat, 7 onoare Știință și Tehnologie al Federației Ruse.

În prezent, în TSOGU instruit peste 1400 de cetățeni din CSI (Azerbaidjan, Belarus, Kazahstan, Kârgâzstan, Republica Moldova, Ucraina, Tadjikistan, Georgia, Turkmenistan) și de departe (Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Canada, China, Germania, Franța, Mongolia) în străinătate. mai ales pentru participanții străini a dezvoltat un program interesant de formare continuă, de vară și de iarnă, care nu va permite doar să se familiarizeze cu tradițiile și obiceiurile locuitorilor din Siberia de Vest, pentru a ridica nivelul de cunoaștere a limbii ruse, dar și pentru a învăța de la experți în industria de petrol și gaze.

Toate TSOGU dezvolta în mod activ o cooperare cu universități de parteneri străini, cu medierea și sprijinul financiar al sectorului interesat de petrol și gaze externă a economiei. Acest program de "educație incluzivă" al Institutului de Geologie și extracția de petrol și gaze și TSOGU Institutul de Universitatea Tehnica Petrol din tehnologie Clausthal (Germania) și Institutul de Geologie și Institutul de neftegazodobychiTyumGNGU și "Școala Superioară de operațiuni miniere la Universitatea din Madrid (Spania).

Începând cu iunie 2007, absolventii si facultate TSOGU pot primi suplimentul la diplomă.

Această școală oferă și:

Cursuri

Tyumen State Oil and Gas University

Cursuri teoretice și practice care acoperă întregul proces de dezvoltare a zăcămintelor de petrol și gaze: de la explorare la resursele de producție, folosind de mare ... [+]

De vară / iarnă școală "explorarea și producția de petrol și gaze"

Format:

Cursuri teoretice și practice care acoperă întregul proces de dezvoltare a zăcămintelor de petrol și gaze: de la explorare la producția pe baza resurselor de mari centre de cercetare Tyumen.

Program:

Prelegeri: - caracteristicile geologice-geofizice ale rezervorului; - Geotehnologii moderne; - 2D si 3D seismics și bine logare; - modele geologice numerice; - Baza de sedimentare și analiză a sistemelor de petrol și gaze; - Metode de Rezerve și resurse de calcul; - Sisteme și tehnologii de dezvoltare a zăcămintelor de petrol și gaze ". Coeficientul de recuperare; - Principiile de bază ale design-zăcămintelor de petrol și gaze; - Estimarea economică a proiectelor de explorare, de foraj și de producție; - O estimare Net fluxul de numerar. Analiza fluxurilor de numerar; - Atelier de lucru pe simulator de exploatare sonde echipat cu o pompă centrifugă electrică; - Vizita la sol de formare de foraj; - Vizita la facilitatea de stocare de bază; - Unic Expoziția de colectare mineral.... [-]

Rusia Tyumen
Contactează şcoala
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Tyumen State Oil and Gas University

Școala oferă o oportunitate de a se familiariza cu etapele de dezvoltare profesională a unei petrolistului; ea va permite, de asemenea, participantii construi propria lor ... [+]

Purtător de iarnă școală de orientare "Magnatul petrolului a viitorului" / "Ridicați în viitor"

Format:

Școala oferă o oportunitate de a se familiariza cu etapele de dezvoltare profesională a unei petrolistului; ea va permite, de asemenea, participantii construi propria lor traiectorie a transportatorului de succes pe exemplul Tyumen Oil Stat și Universitatea de gaze în centrul de instruire a personalului cu înaltă calificare.

Program: - reuniunea inițială de participanți - discursul de bun venit de administrare TSOGU și prezentarea revizuire a Universității; - Vizita la TSOGU de petrol și gaz colegiu, familiarizarea cu specializările din învățământul secundar profesional; - Vizita la Institutul de Geologie și Petrol si Gaze Productie si Institutul de Transport, familiarizarea cu specializări de învățământ superior profesionale, vizita la laboratoarele și familiarizarea cu posibilitățile de activitate științifică; - Întâlniri cu TSOGU SPE și EAGE membri capitolul studenților și familiarizarea cu capitolele locul de muncă; - Prezentarea de educație profesională suplimentară și programe de recalificare profesională; - Întâlniri cu absolvenți TSOGU, participanții la programele cu dublă specializare, de schimb și prezentările despre posibilitățile de educație suplimentară în afara Universității; - Întâlniri cu reprezentanți ai companiilor de petrol și gaze lucrează în Tyumen și regiunea Tyumen (inclusiv cele străine); - Vizita la TSOGU de formare poligon; - Vizita la facilitatea de stocare de bază; - Unic Expoziția de colectare minerale.... [-]

Rusia Tyumen
Contactează şcoala
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Tyumen State Oil and Gas University

Sesiuni teoretice si practice cu resurse mari de petrol și gaze, centrele de cercetare Tyumen, munca în echipă peste ... [+]

De vară / iarnă Școala "a irecuperabile" / The Epoch ulei "dificil"

Format:

Sesiuni teoretice si practice cu resurse mari de petrol și gaze, centrele de cercetare Tyumen, lucrul în echipă la un proiect in cadrul programului: - dezvoltarea câmpurilor cu ulei hand: - Producția de ulei de viscozitate mare; - Cariera si minerit metodă de producția de petrol; - Producția de ulei la rece ("Toacă", "Vapex») - metodelor de extragere de căldură de ulei de grele - ulei de tonaj mare: perspective de utilizare - de la metale la tratament balnear.

Dezvoltarea depozitelor de șist. De la Bakke a Bazhenov - formarea Bazhenov - rezervele de hidrocarburi la nivel mondial; --Zgura bituminos Bazhenov rezervor de formare; - Numărarea izlekaemyh rezervelor de petrol în depozitele Formațiunii Bazhenov. Mineritului cu colectori nizkopronitsemymi (CDD): - disponibilă NPK și fluxul de multifazice în ele; - Metode de îmbunătățire a depozitelor uglevodorodootdachi în NPK rezervoare clastic și carbonat - tehnologie de simulare de deplasare ulei de NPK - Identificarea proceselor de deplasare ulei de NPK; - Justificarea pentru dezvoltarea de câmpuri eficiente tehnologii de petrol și gaze. ... [-]
Rusia Tyumen
Contactează şcoala
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Tyumen State Oil and Gas University

Sesiuni teoretice si practice cu resurse mari de petrol și gaze, centrele de cercetare Tyumen ... [+]

De vară / iarnă Școala "Meet: Petroleum Geoscience"

Format:

Sesiuni teoretice si practice cu resurse mari de petrol și gaze, centrele de cercetare Tyumen.

Programul dispune de:

Primul modul

"Fundamentals of General Geologie" ofera publicului o idee despre structura Pamantului, procesele geologice din cea a Pământului interior și pe suprafața sa; despre procesele care duc la formarea depozitelor de minerale de diferite tipuri; privind metodele de prospectare și explorare a zăcămintelor minerale.

Al doilea modul

"Bazele de dezvoltare câmp" oferă o definiție a conceptelor de bază și caracteristicile disciplinei: depozite de petrol și gaze, câmpurile de petrol și gaze, precum și caracteristicile categoriilor de puțuri, rezerve si resurse de petrol și gaze. Familiar cu dezvoltarea de câmpuri de petrol, precum și metodele de stimulare și recuperare a petrolului.... [-]

Rusia Tyumen
Contactează şcoala
La zi
1 - 2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Tyumen State Oil and Gas University

Interdisciplinar de vară / iarnă Școala include pregătire teoretică și practică (inclusiv formarea echipei), performanță și protecție integrată ... [+]

De vară / iarnă Școala "Managementul de proiecte de petrol și gaze"

Format:

Interdisciplinar de vară / Scoala de Iarna include pregătire teoretică și practică (inclusiv formarea echipei), punerea în aplicare și protecția proiecte complexe în cadrul programului: - Stadiul actual și perspectivele industriei de petrol și gaze - Geologie, Geofizica, Calculul rezervelor - Foraj de sonde, Elaborare de câmpuri de petrol și gaze, Echipamente de petrol și gaze - Siguranța și protecția mediului - luarea deciziilor și evaluare a investițiilor - legislația fiscală de proprietate și responsabilitate în industria de petrol și gaze - Negocierea echipa de management Grup tinta: elevi de la universități din străinătate / specialiști Limba Scoala: în funcție de componența grupului (Rus. . / Eng) Durata: 2-3 saptamani... [-]

Rusia Tyumen
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 - 3 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Tyumen State Oil and Gas University

Cursuri teoretice, ateliere, discuții și pregătirea proiectelor individuale ... [+]

De vară / iarnă Scoala de discuții "Future Energy"

Format:

Cursuri teoretice, ateliere, discuții și pregătirea proiectelor individuale.

Programul include: - surse de energie fosilă, limitate și extrem de poluante, atunci când sunt utilizate ca sursa principala de energie electrică.

Încălzirea globală și schimbările climatice. Poluarea mediului și riscurile pentru sănătate. Reducerea consumului de combustibili fosili și a emisiilor de dioxid de carbon. Promovarea utilizării surselor regenerabile de energie și de alte surse alternative de energie. Utilizarea eficientă și de gestionare a consumului de energie. Electrificarea transportului. ... [-]
Rusia Tyumen
Contactează şcoala
La zi
1 săptămână
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Tyumen State Oil and Gas University

Multidisciplinare școală de vară / iarnă include pregătire teoretică și practică (inclusiv diverse pregătire psihologică), performanță ... [+]

De vară / iarnă Multidisciplinară School "Oil & Gas lider"

Format:

Multidisciplinare școală de vară / iarnă include pregătire teoretică și practică (inclusiv diverse pregătire psihologică), performanță și protecție pentru proiecte complexe în cadrul programului: - «Upstream» Tehnologie - Cauta si explorarea de petrol și gaze; - Foraj de sonde; - Dezvoltarea de petrol și gaze; - «Aval» Tehnologie - Prelucrare de petrol și gaze; - Produs petrolier, vânzările de produse rafinate - Economie și organizare a producției de petrol și gaze - Învățătura de Management Strategic.

Managementul Resurselor Umane - Elaborare de strategie de marketi... [-]
Rusia Tyumen
Contactează şcoala
La zi
3 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Tyumen State Oil and Gas University

Școala include aspecte teoretice și practice legate de "Operațiunea de vehicule în dure ... [+]

Vară / Școala de iarnă "de a cuceri Nord: Îmbunătățirea eficienței vehiculelor în medii dure"

Format: Școala include aspecte teoretice și practice legate de "Funcționare a vehiculelor în condiții dure." Cursul este completat de discipline speciale ale cursului "ruse ca limbă străină", ​​precum și bogat program cultural.

Programul: Prelegerea: - bazele teoretice ale adaptabilitate vehicul - Influența condițiilor de exploatare severe privind eficiența vehiculelor și calitate - Influența temperatură scăzută ambiantă în condiții de temperatură de unități, consumul de combustibil și de viață a motorului - întrebări Expert în domeniul de adaptabilitate - chestionare Expert în domeniul de adaptabilitate, de manipulare a datelor - abordare Space-time estimări cantitative de adaptabilitate - condiții severe de determinare la nivel de adaptabilitate. ... [-]

Rusia Tyumen
Contactează şcoala
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Tyumen State Oil and Gas University

Tyumen Oil Stat și Universitatea de gaze este singura universitate de acest gen din Siberia și Orientul Îndepărtat. Ea a fost fondată în 1956. Astăzi aproximativ 60 de mi ... [+]

De vară / iarnă școală de studii regional "Istoria dezvoltării câmpurilor petrolifere din Siberia de Vest": etapele calea complex "

Format:

Vară școală / iarnă include familiarizarea cu istoria de Vest de dezvoltare a zăcămintelor de petrol și gaze siberiene în secolul al XX-lea și astăzi.

Program: - prelegeri opinie cu privire la istoria de dezvoltare Nord rus, întâlniri cu descoperitori de câmpuri de petrol și gaze siberiene de Vest; - Vizite la laboratoarele TSOGU și centre științifice; - Întâlniri cu SPE și EAGE capitol elev de membri; - Întâlniri cu firme de petrol și gaze experți (inclusiv cele străine); - Vizita in geologice și Muzeul de Mineralogie; - Vizita la TSOGU teren de antrenament de foraj; - Vizita la facilitatea de stocare de bază; - Unic Expoziția de colectare minerale.... [-]

Rusia Tyumen
Contactează şcoala
La zi
1 săptămână
Campus
Citiți mai multe în limba engleză