Tyumen State Oil and Gas University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

TSOGU - unul din cel mai mare complex științifică și educațională a Rusiei, inclusiv toate nivelurile de educație din învățământul general, среднегопрофессиональногои de învățământ superior (specialitate, student, absolvent) pentru studii postuniversitare și programe de doctorat de formare și recalificare programe de educație tehnică de elită. TSOGU - singura universitate din Urali la Pacific, formarea profesională a personalului la toate nivelurile intregul spectru de specialități de importanță strategică pentru industria de petrol și gaze a țării. Conform datelor de specialitate, 65-70% dintre absolvenți sunt angajați în industria de petrol și gaze în regiune, sunt absolvenți TSOGU.

Universitatea oferă servicii educaționale în 4 specialitati, 38 de licență și 24 de domenii de Magistraturii. În TSOGU salvat destinații specialitati recunoscute ca fiind de o importanță strategică pentru Rusia. Până în prezent, 388 TSOGU implementat programe educaționale la toate nivelurile de pregătire.

Instituțiile de învățământ superior sunt prezentate în Tyumen TSOGU patru institute: Institutul de Geologie și Petrol si Gaze, Institutul de Transport, Institutul de Tehnologie Industrială și Inginerie, Institutul de Management și de Afaceri.

În strukturuTyumGNGU include sucursalele, raspolozhennyena regiunea Tyumen din Novy Urengoy, Noyabr'sk, Surgut, Nizhnevartovsk, Tobolsk, Yalutorovsk, Zavodoukovsk. Ca parte a universității sunt institute de cercetare, centre și laboratoare, 4 dintre ele sunt create în colaborare cu RAS.

Parteneriate pentru anii legate TSOGU cu petrol majore și gaze, transporturi și companii de servicii. Cum ar fi OAO "LUKOIL", SA "Sibnefteprovod", OAO "Gazprom", SA "NK" Rosneft "," Baker Hughes "," Schlumberger "," Halliburton "," CCA DoytagDrilling "," Repsol "și altele.

Prioritate în colaborare cu Universitatea de întreprinderi este încheierea de contracte complexe, pe termen lung de furnizare de formarea de specialiști cu studii superioare, întreprinderile de dezvoltare a abilităților, companiile de zile, organizare de studenți, ocuparea forței de muncă absolvent de depozit. Partenerii de risc sunt de mare ajutor la liceu în renovarea și modernizarea bazei de învățământ-industriale - este crearea echipat cu cele mai laboratoarele tehnologice, săli de clasă, laboratoare de informatica, centre de formare.

TSOGU are un potențial științific puternic, care a fost acumulat pe parcursul mai multor decenii. Astăzi, ca parte a corpului științifice TSOGU 225 de medici, profesori, 787 de profesori asociați. Printre aceștia se numără trei academicieni, 4, membru corespondent al RAS, și mai mult de 100 de membri titulari și membrii corespondenți ai Academiei de Științe, laureat al Premiului Lenin, 3 laureat al Premiului de Stat, 7 onoare Știință și Tehnologie al Federației Ruse.

În prezent, în TSOGU instruit peste 1400 de cetățeni din CSI (Azerbaidjan, Belarus, Kazahstan, Kârgâzstan, Republica Moldova, Ucraina, Tadjikistan, Georgia, Turkmenistan) și de departe (Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Canada, China, Germania, Franța, Mongolia) în străinătate. mai ales pentru participanții străini a dezvoltat un program interesant de formare continuă, de vară și de iarnă, care nu va permite doar să se familiarizeze cu tradițiile și obiceiurile locuitorilor din Siberia de Vest, pentru a ridica nivelul de cunoaștere a limbii ruse, dar și pentru a învăța de la experți în industria de petrol și gaze.

Toate TSOGU dezvolta în mod activ o cooperare cu universități de parteneri străini, cu medierea și sprijinul financiar al sectorului interesat de petrol și gaze externă a economiei. Acest program de "educație incluzivă" al Institutului de Geologie și extracția de petrol și gaze și TSOGU Institutul de Universitatea Tehnica Petrol din tehnologie Clausthal (Germania) și Institutul de Geologie și Institutul de neftegazodobychiTyumGNGU și "Școala Superioară de operațiuni miniere la Universitatea din Madrid (Spania).

Începând cu iunie 2007, absolventii si facultate TSOGU pot primi suplimentul la diplomă.

Locații

Tyumen

Address
Tyumen State Oil and Gas University
38, Volodarskogo St.

625000 Tyumen, Oblastul Tyumen, Rusia