Citește Descrierea Oficială

Orașul Pyatigorsk

Pyatigorsk State University este situată în regiunea pitorească Piemont din sudul Rusiei, în regiunea eco-resort Minerală caucaziană și în capitala districtului federal din Caucazul de Nord - orașul Pyatigorsk cu o populație de 215 000 de locuitori și peste 120 000 de turiști și turiști care frecventează anual stații de sănătate și de agrement pentru tratament și recreere. Pyatigorsk se bucură de un climat sănătos temperat, cu o mulțime de soare în primăvară prin cădere și iarnă ușoară și se află la 50 de kilometri de gama mare de caucazieni și Elbrus, cel mai înalt vârf al Europei (5.642 m), unde turismul montan, și sunt oferite cele mai bune locații de schi în Rusia.

Pyatigorsk este mândru de istoria sa bogată și de patrimoniul cultural. Scriitorii și poeții ruși Alexander Puskin, Michail Lermontov, Leo Tolstoi au trăit și au creat aici celebrele poezii și romane caucaziene care au făcut comori imperioase ale literaturii ruse.

Spre deosebire de orașele metropolitane, Pyatigorsk oferă un mediu foarte sigur, o comunitate locală ospitalieră, peisajul pitoresc și clima blândă din sudul Rusiei, care, împreună cu costurile de trai reduse, îl fac un loc ideal pentru a trăi și a studia spre viitoarea carieră de viață.107098_107086_333_3.jpg

Fapte și cifre

  • Pyatigorsk fondat în 1780
  • Zboruri zilnice zboruri din / către Moscova
  • Infrastructură de transport public extrem de dezvoltată
  • Opt muzee, inclusiv casa memorială a lui Michail Lermontov
  • Teatrul de Comedie Muzicală
  • Două mega-mall-uri și zeci de mars-uri
  • Cinci dormitoare confortabile la Universitatea
  • Absolvenții universității trăiesc și lucrează în 120 de țări din întreaga lume107088_Piar-sluzbaPGLU038.jpg

Universitate

Universitatea a fost inclusă printre cele mai bune școli de arte liberale din țară cu standarde educaționale ridicate, curriculum inovatoare și infrastructură dezvoltată, atmosferă multinațională pentru studenți și o varietate de programe educaționale oferite la costuri foarte accesibile. Opt institute și școli superioare ale Universității oferă instrucțiuni către peste 4600 de studenți din toată Rusia și 32 de țări străine înscriși într-o varietate de programe care conduc la BA, Specialist, MA și Ph.D. Grade, inclusiv o selecție de programe de învățare electronică. Unicitatea tuturor programelor cu normă întreagă este aceea că sunt predate în combinație cu două limbi străine aplicate.

În anul 2015 Pyatigorsk State University a primit Certificatul de recunoaștere al președintelui Federației Ruse pentru realizări în formarea profesioniștilor cu înaltă calificare.

Deoarece limba rusă este limba principală de predare, studenții care vorbesc non-rusă sunt bineveniți să urmeze un curs pregătitor de limba rusă de un an pentru a fi înscriși ulterior pentru profesia și profesia selectată. Studenții internaționali cu abilități de limba rusă de cel puțin nivelul B1 pot aplica direct pentru programele selectate full-time sau programele opționale de e-learning care oferă și o șansă de a obține un al doilea grad, împreună cu cel obținut la instituția de origine.

Studenții internaționali se bucură de un stil de viață sănătos și de oportunități de a participa în mod liber la bibliotecă, laboratoare informatice, facilități sportive, cluburi studențești, viața socială și evenimente culturale. Sunt disponibile spații de cazare complet echipate și dormitoare universitare, precum și numeroase cafenele studențești răspândite în întreaga universitate.107095_107083_IMO.-Vruchenie-diplomov.-Iyun-2018-god.-170.jpg

Programe predate în:
  • Rusă

Această școală oferă și:

An pregătitor

Pyatigorsk State University

Oferă un program universitar preuniversitar de un an universitar pentru vorbitori non-ruși, ca o combinație a tuturor aspectelor legate de limba rusă (vorbire, citire, sc ... [+]

Oferă un program universitar preuniversitar de un an universitar pentru vorbitori non-ruși, ca o combinație a tuturor aspectelor legate de limba rusă (vorbire, citire, scriere, vocabular, gramatică), precum și unele componente ale istoriei rusești și ale științelor sociale. Programul face un total de 1.080 ore cu prioritatea acordată limbii ruse.

Programul este proiectat și oferit cetățenilor străini care doresc să se pregătească să se înscrie pentru orice majors și programe profesionale de la Pyatigorsk State University . Nu sunt prevăzute examene de admitere pentru solicitanții programului.

Departamentul pregătitor salută nu numai candidații care doresc să obțină studii superioare profesionale în instituțiile rusești, ci și resortisanții străini interesați să-și îmbunătățească și să-și poloneze abilitățile rusești la un nivel superior și să obțină certificatul de limbă rusă ca limbă străină (TORFL) esențiale pentru cariera lor profesională.... [-]

Rusia Pyatigorsk
Octombrie 2019
Engleză
La zi
36 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Certificat

Pyatigorsk State University

Acest program modular semestrial non-grad se adresează în primul rând studenților internaționali care studiază în limba rusă și în studiile slave și a fost conceput pentr ... [+]

Acest program modular semestrial non-grad se adresează în primul rând studenților internaționali care studiază în limba rusă și în studiile slave și a fost conceput pentru a îmbunătăți și a actualiza rezultatele școlare în timpul unui semestru academic în străinătate.

Certificatul de formare cu disciplinele la care au participat și creditele obținute prin ECTS sunt oferite la finalizarea programului pentru a fi considerate de Universitatea din țara de origine.

Programul este oferit în limba rusă (cursuri de limbi străine) și în limba engleză (istorie și cultură rusească), realizând în total 14 săptămâni, cu o intensitate de 16 ore / săptămână în clasă, fie în semestrul de toamnă 2019, fie în semestrul de primăvară 2020.... [-]

Rusia Pyatigorsk
Septembrie 2019
Rusă,Engleză
La zi
14 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
9 Kalinin Avenue
357532 Pyatigorsk, Stavropol Krai, Rusia