Citește Descrierea Oficială

114187_rsz_114139_n.jpg

Despre universitate

Kazan Innovative University numită după VG Timiryasov (IEML) a fost înființată în 1994 și este acum cea mai mare instituție privată de învățământ superior din Republica Tatarstan și întreaga regiune Volga. Fondatorul său, Dr. Vitaliy Timiryasov, unul dintre absolvenții universităților din Kazan și Moscova, a pus cele mai bune tradiții ale educației universitare clasice în crearea unei noi școli.

Universitatea se numără printre cele mai bune instituții de învățământ superior din Rusia și 5 cele mai bune universități private din Rusia, are medalia de aur oficială "de calitate europeană" pentru implementarea sistemului "Managementul calității" (ISO 9001: 2008).

Începând cu anul 2010, profesorii universității devin anual câștigători ai competițiilor: "Cea mai bună conferință de inovație" și "Cel mai bun profesor universitar".

Kazan Innovative University numită după VG Timiryasov (IEML) a fost prima instituție de învățământ din Republica Tatarstan, care a creat o rețea integrată de comunicații între departamente și filiale ale Institutului. Această rețea este construită pe echipamente și echipamente Cisco Systems pentru videoconferințe "Tandberg". Combinația sa cu rețelele de fibră optică și dezvoltarea software-ului inovator al universității "Idis Education" a permis optimizarea managementului proceselor educaționale la universitate și transferarea acestuia la un nivel complet nou.

Kazan Innovative University numită după VG Timiryasov (IEML), este instituția de învățământ superior de vârf din cadrul Clusterului științific și educațional din domeniul comerțului, industriei ospitalității și serviciilor din Republica Tatarstan.

Misiune

  • Respectarea nevoilor indivizilor, ale societății și ale statului de a dobândi cunoștințe pe baza unei educații continue care să îndeplinească cerințele moderne de dezvoltare inovatoare și modernizare a educației și științei.
  • Formarea profesioniștilor competenți și competitivi de formare nouă, capabili să dezvolte știința, afacerile, să ia decizii eficiente și să desfășoare cercetări specifice care să fie compatibile cu situația și beneficiile naționale.
  • Crearea condițiilor necesare pentru implementarea și utilizarea eficientă a tehnologiilor educaționale inovatoare și a rezultatelor științifice.
  • Educarea persoanelor competente din punct de vedere profesional, social și social responsabil.

Programe predate în:
  • Rusă
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Kazan Innovative University

Kazan Innovative University numită după VG Timiryasov, oferă un curs intensiv în studiul limbii ruse ca limbă străină, compilat de cei mai buni specialiști ai universităț ... [+]

Kazan Innovative University numită după VG Timiryasov, oferă un curs intensiv în studiul limbii ruse ca limbă străină, compilat de cei mai buni specialiști ai universității. Pe parcursul anului, elevii pot învăța atât limba rusă, cât și disciplinele secundare, care sunt necesare pentru admiterea în orice universitate din Federația Rusă.

Cursuri de luni până sâmbătă;Cadre didactice cu înaltă calificare, care urmează anual cursuri de formare avansată;Discipline suplimentare: istorie, studii sociale, matematică, fizică, chimie, biologie, informatică;Metode moderne de predare interactive;Acceptarea aplicațiilor pentru 1 an și 1,5 ani de studiu (septembrie, ianuarie, martie);Certificat oficial de absolvire a cursului;Posibilitatea obținerii unui certificat de stat de posesie a unui anumit nivel de limbă;Asistență în colectarea și pregătirea documentelor pentru admiterea în continuare la universitățile din Federația Rusă.... [-]
Rusia Kazan
Septembrie 2019
Rusă
La zi
12 - 18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Kazan Innovative University About Us