Educacentre Language School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Rusă cu EducaCentre să învețe.

educa_centre_

Școala noastră a fost înființată în 1989 și în ultimii 20 de ani, am construit o reputatie pentru furnizarea de cursuri în limba rusă de înaltă calitate în Saint Petersburg.

In fiecare an primim sute de studenți din peste 50 de țări diferite, inclusiv Brazilia, Germania, Franța, Italia și Marea Britanie.

Misiunea noastră este de a oferi cursuri de mare calitate de limbă rusă, la prețuri accesibile. Fie că doriți să învețe limba rusă pentru afaceri sau pentru viața de zi cu zi și de comunicare sau pur și simplu pentru propria plăcere, avem un curs care satisface nevoile dumneavoastra!

Atunci când alegeți să studieze la Educacentre, vi se va alătura studenților noștri din întreaga lume, schimbul de aceeași dorință de a învăța limba rusă în capitala culturală a Rusiei.

Toate cursurile noastre rula pe tot parcursul anului, astfel încât să puteți începe oricând doriți să.

Vă rugăm să luați timp pentru a afla despre cursurile noastre de calitate si preturi foarte bune.

Dacă aveți întrebări, atunci contactați-ne și vom fi bucuroși să vă ajute!

De ce EducaCentre?

Cu predare profesională oferite de către profesori calificați; cursuri de limbi străine plin de viață, dinamice și eficiente, o gamă largă de opțiuni de cazare atent alese, activități interesante și de sprijin personalizat, va oferim cele mai bune servicii, astfel încât să va primi maximum de timp cu noi.

educa_centre

Locații