Citește Descrierea Oficială

Infiintata in anul 2004, centrul de limbi straine EDUC pentru mai mult de 10 de ani, printre primele școli de limbi străine zece, nu numai în Sankt Petersburg, dar pe tot parcursul Rusia.

Predarea rusă ca limbă străină este specializarea nostru principal, astfel încât în ​​2006, în centrul nostru a fost creat departamentul de învățământ-metodic pentru îmbunătățirea existente și crearea de noi programe de formare.

Noi oferim nu numai de învățare rapidă și eficientă a programelor de autor rus, dar, de asemenea, sprijinul completă a clientului, care include următoarele aspecte: EDUCA Centrul de sprijin Limbi Visa Externe. Vă vom ajuta cu orice tip de viză și va face totul pentru a elibera documentele nu te deranjez.

Selectarea unui loc adecvat de reședință. Avem o bază de date foarte mare de familii care sunt gata nu numai pentru a vă oferi cu camera, dar va fi fericit să-și petreacă timpul cu tine, arată orașul și vorbesc cu tine în limba rusă!

Întîlnire la aeroport, transferul și decontarea. Managerul personal vă va ajuta cu bagajele și decantare ta!

Bine ai venit Pack! Aceasta include:

Harta St. Petersburg cartea noastra de student cu centrul de contact si managerul de personal, numere de telefon de urgență și informații despre cursuri ghidul nostru autor la Sankt Petersburg, indicând locurile de interes, ruta cea mai convenabilă pentru tine și încă o mulțime și o mulțime de informații utile! carnetul de student! Veți fi capabil să meargă la muzee, la o reducere sau gratuit! notebook noastră fermă și stilou la clasa!

Non-stop. Puteți conta întotdeauna pe noi! EDUC Vino, suntem în așteptare pentru tine!

Programe predate în:
  • Engleză
  • Rusă

Această școală oferă și:

Cursuri

Educa - Russian Language Center

Business curs rus se concentrează pe dezvoltarea competențelor lingvistice necesare pentru a face afaceri în Rusia: desfășurarea corespondența de afaceri și de negociere, ... [+]

Business curs rus se concentrează pe dezvoltarea competențelor lingvistice necesare pentru a face afaceri în Rusia: desfășurarea corespondența de afaceri și de negociere, personal coaching-ul, genera rapoarte, crea prezentări, o înțelegere a specificului documente financiare, comunicații telefonice.

Exercitii pentru acest curs sunt concepute pentru a compila și de a spori experiența dumneavoastră existent.

Obiectivul principal al cursului este de a forma baza de cunostinte de înaltă calitate, nu numai în vocabularul și gramatica limbii ruse, dar și pentru a pune bazele pentru comunicații etice de afaceri din Rusia, particularități culturale de a face afaceri și caracteristici comportamentale ale lucrătorilor din Rusia.... [-]

Rusia Saint Petersburg
Septembrie 2019
Rusă
Part time
1 - 4 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Educa - Russian Language Center

Fiind angajat într-o mini-grup și comunicarea în mod activ cu alți studenți, puteți obține rezultate maxime în studiul limbii ruse. ... [+]

Fiind angajat într-o mini-grup și comunicarea în mod activ cu alți studenți, puteți obține rezultate maxime în studiul limbii ruse.

Numărul de persoane într-un grup să nu depășească 4, ceea ce înseamnă că noi garantăm o abordare individuală a fiecărui elev, și fără excepție, elevii au posibilitatea de a participa activ la discuțiile din timpul lecției.

Cursul nostru standard (general rus) este conceput pentru dezvoltarea uniformă a tuturor aspectelor abilitățile practice de limba rusă: vorbire, citire, scriere, ascultare.

Educație este organizat astfel încât elevii practică în mod constant cunoștințele teoretice în situații apropiate de reale (sub forma de exercitii de comunicare). Prin urmare, studenții noștri să înceapă rapid să vorbească și ușor depăși bariera lingvistică.... [-]

Rusia Saint Petersburg
Septembrie 2019
Rusă
Part time
1 - 4 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Educa - Russian Language Center

Dacă decideți că copilul dumneavoastră trebuie să cunoască yazykai ruși doresc să insufle în el o dragoste pentru limba este vorbita si obiceiurile sale, vom fi bucuroși ... [+]

Dacă decideți că copilul dumneavoastră trebuie să cunoască yazykai ruși doresc să insufle în el o dragoste pentru limba este vorbita si obiceiurile sale, vom fi bucuroși să vă și copilul dumneavoastră bun venit la cursurile noastre de limba rusă pentru copii!

Noi lucram cu un număr mare de familii gazdă, așa că, dacă nu sunt în măsură să rămână în Rusia cu copilul în timpul formării, putem garanta că copiii dumneavoastră se vor simți ca acasă! Cameră single, 5 mese pe zi și o familie prietenoasă și ospitalier va ajuta copilul în toate și va avea grijă de toate detaliile.

La sosire, fiecare student este atribuit un curator personal mic, care va însoți copilul tot tariful de timp și asistență, îngrijire și consiliere 24 de ore pe sutki.Kurator in EDUC - este un educator profesionist cu experienta de lucru cu copiii de la 5-ani și vorbesc străine limbi.... [-]

Rusia Saint Petersburg
Septembrie 2019
Rusă
1 - 4 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Educa - Russian Language Center

Rusia acum - o țară în curs de dezvoltare dinamic. Inclusiv dezvoltarea în mod activ domenii de afaceri. Mult timp plecat sunt zile în care Rusia a fost închisă la țară s ... [+]

Rusia acum - o țară în curs de dezvoltare dinamic. Inclusiv dezvoltarea în mod activ domenii de afaceri. Mult timp plecat sunt zile în care Rusia a fost închisă la țară străină.

Schimbul de informații cultural și de afaceri în lumea internațională modernă poate deveni unul dintre cele mai interesante evenimente din viața ta. Saint Petersburg - oraș mare și interesant, și a practicilor de o companie care orașul va permite să câștige experiență valoroasă și face cunoștință cu mediul de afaceri din Rusia.

EDUC ofera programe de internship în următoarele domenii:

Serviciul de voluntariat Formare Turism Ospitalitate Marketing Management Design Media și Jurnalism Tehnologia informației Protecția mediului ... [-]
Rusia Saint Petersburg
Septembrie 2019
Rusă
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză