Educa - Russian Language Center

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Infiintata in anul 2004, centrul de limbi straine EDUC pentru mai mult de 10 de ani, printre primele școli de limbi străine zece, nu numai în Sankt Petersburg, dar pe tot parcursul Rusia.

Predarea rusă ca limbă străină este specializarea nostru principal, astfel încât în ​​2006, în centrul nostru a fost creat departamentul de învățământ-metodic pentru îmbunătățirea existente și crearea de noi programe de formare.

Noi oferim nu numai de învățare rapidă și eficientă a programelor de autor rus, dar, de asemenea, sprijinul completă a clientului, care include următoarele aspecte: EDUCA Centrul de sprijin Limbi Visa Externe. Vă vom ajuta cu orice tip de viză și va face totul pentru a elibera documentele nu te deranjez.

Selectarea unui loc adecvat de reședință. Avem o bază de date foarte mare de familii care sunt gata nu numai pentru a vă oferi cu camera, dar va fi fericit să-și petreacă timpul cu tine, arată orașul și vorbesc cu tine în limba rusă!

Întîlnire la aeroport, transferul și decontarea. Managerul personal vă va ajuta cu bagajele și decantare ta!

Bine ai venit Pack! Aceasta include:

Harta St. Petersburg cartea noastra de student cu centrul de contact si managerul de personal, numere de telefon de urgență și informații despre cursuri ghidul nostru autor la Sankt Petersburg, indicând locurile de interes, ruta cea mai convenabilă pentru tine și încă o mulțime și o mulțime de informații utile! carnetul de student! Veți fi capabil să meargă la muzee, la o reducere sau gratuit! notebook noastră fermă și stilou la clasa!

Non-stop. Puteți conta întotdeauna pe noi! EDUC Vino, suntem în așteptare pentru tine!

Locații

Saint Petersburg

Address
Mayakovsky st. 16,
Saint Petersburg, Sankt-Peterburg, Rusia