Citește Descrierea Oficială

Chechen State Pedagogical University este o universitate care combină cele mai bune tradiții ale educației clasice cu metodele educaționale inovatoare. Astăzi universitatea noastră îndeplinește cerințele moderne, se numește o universitate eficientă a țării și ocupă un loc demn în spațiul educațional. Și cel mai important, îi ajută pe tinerii talentați să se apropie de visele lor!

Universitatea Pedagogică aduce o mare contribuție la conservarea și dezvoltarea valorilor naționale și culturale ale poporului cecen, este un important centru științific și metodologic al republicii în filologia rusă și cecena, psihologia și pedagogia, limbile străine, artele plastice și istoria Ceceniei. Trebuie remarcat faptul că Centrul de limbă rusă funcționează și pe baza CSPU.

Baza Universității este alcătuită din studenți care sunt înconjurați în pereți prin iubire și îngrijire și au posibilitatea de a absorbi cu științele un spirit special, de neuitat al lui Alma Mater. În cadrul universității există un Comitet al sindicatelor studențești, care participă activ la optimizarea procesului educațional. Dezvoltarea avansată a universității, formarea ei ca universitate pedagogică este imposibilă, inclusiv fără o politică de tineret a elevilor pe termen lung și eficient organizată.

Cea mai creativă și inițiativă parte a tinerilor studenți ai universității participă anual la diverse forumuri educaționale tânără rusească și non-caucaziene, prezentând proiectele autorului, care sunt adesea chemate să rezolve problemele sociale cele mai acute. Munca intelectuală și eforturile studenților nu merg neobservate, în fiecare an elevii câștigă granturi pentru implementarea propriilor proiecte, care îi inspiră pe studenți să cucerească vârfuri mari.

Studenții CSPU care au obținut un succes semnificativ în studii și activități științifice primesc burse nominale de diferite nivele: bursa președintelui Federației Ruse, Guvernul Federației Ruse, bursele primului rector al Universității Mukhari Umarovich Umarov, burse al Consiliului Academic al CSPU.

Astăzi, Universitatea dezvoltă noi abordări pentru a lucra cu studenții, aplică metode moderne de predare folosind cele mai recente tehnologii educaționale, creează un sistem eficient de educație pe mai multe niveluri. Fondul de audit, laboratoarele, atelierele, sălile de clasă și clasele speciale sunt echipate cu tot materialul necesar, inclusiv diverse ajutoare tehnice de formare.

Mândria specială a Universității sunt absolvenții, dintre care există miniștri, muncitori de frunte, personalități publice, sportivi celebri și, cel mai important, numeroși profesori care lucrează altruist în școlile Republicii Cecene, investind cunoștințele și sufletul lor în viitor a poporului cecen.

Formarea elitei de afaceri, educaționale și intelectuale a regiunii - aceasta este viziunea timpului și sarcina sa principală pentru colectivul CSPU, propagând și afirmând cultul cunoașterii și prioritatea educației.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Rusă

Această școală oferă și:

An pregătitor

Chechen State Pedagogical University

În ceea ce privește educația studenților internaționali constă din două etape în Rusia, înainte de admiterea la universități toți solicitanții internaționali ar trebui să ... [+]

Despre departamentul pregătitor

ChSPU salută studenții internaționali și Departamentul de pregătire pentru studenții internaționali a fost înființat pentru aceștia în 2015.

În ceea ce privește educația studenților internaționali constă din două etape în Rusia, înainte de admiterea la universități toți solicitanții internaționali ar trebui să urmeze un curs de limba rusă. Acest curs include conversație rusă și un curs introductiv de subiecte de bază livrate în limba rusă. Cursul Conversational Russian este pentru începători. În timpul primului semestru, elevii studiază vocabularul Fonetică, gramatică și conversație.

Cursul introductiv este oferit studenților pre-intermediare care vorbesc limba rusă, dar care doresc să-și îmbunătățească abilitățile lingvistice și să învețe limba pentru a înțelege prelegeri în limba rusă. Cursul include următoarele discipline: Biologie, Chimie, Matematică, Fizică și alte subiecte relevante pentru specializarea lor viitoare.... [-]

Rusia Grozny
Septembrie 2019
Rusă
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri

Chechen State Pedagogical University

Centrul de Studiu al limbii ruse ca limbă străină: desfășoară cursuri de pregătire în limba rusă pentru testarea în limba rusă; efectuează testarea limbii ruse ca limbă s ... [+]

Centrul de studiu al limbii ruse ca limbă străină:

desfășoară cursuri de pregătire rusească pentru testarea în limba rusă;efectuează testarea limbii ruse ca limbă străină pentru toate nivelurile de certificare;conduce o examinare cuprinzătoare a limbii ruse, a istoriei rusești și a principiilor legislației pentru cei care doresc să obțină un permis de muncă, un permis de ședere temporară sau un permis de ședere în Federația Rusă și testarea de stat a cetățenilor străini care beneficiază de cetățenie rusă;se pregătește pentru admiterea în universitățile rusești.

Avantajele Centrului:

eliberarea certificatului de stat corespunzător al Federației Ruse în limba rusă, care este recunoscut în toate organizațiile și instituțiile;o posibilitate a grupului și a lecțiilor individuale;cursuri intensive de instruire pentru testare;programul convenabil de clase;sprijin metodic al procesului educațional cu diferite tipuri de materiale: programe de lucru, complexe educaționale-metodice, teste, manuale;consultări gratuite privind pregătirea pentru testare;(pentru a determina gradul de pregătire a stagiarului pentru testarea certificată).... [-]
Rusia Grozny
Septembrie 2019
Rusă
La zi
Part time
3 - 9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri de vară

Chechen State Pedagogical University

Școala de vară este un instrument foarte important pentru internaționalizarea universității. Ea facilitează învățarea limbilor și învățarea diferitelor culturi din diferi ... [+]

Programul școlii de vară 2018 "Grozny - schimb intercultural"

Școala de vară este un instrument foarte important pentru internaționalizarea universității. Ea facilitează învățarea limbilor și învățarea diferitelor culturi din diferite țări.

Universitatea Pedagogică de Stat din Cecenia pregătește în prezent specialiști de înaltă calificare care lucrează în grădinițe, școli și universități. Există 28 de departamente la Universitatea Pedagogică, unde sunt candidați de științe și profesori asociați. Din 2015, universitatea a deschis un departament pregătitor, care pregătește studenții străini pentru studii universitare. În acest departament există profesori asistent, care au primit calificări suplimentare în direcția "limba rusă ca limbă străină".... [-]

Rusia Grozny
Contactează şcoala
Rusă
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză