Chechen State Pedagogical University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Chechen State Pedagogical University este o universitate care combină cele mai bune tradiții ale educației clasice cu metodele educaționale inovatoare. Astăzi universitatea noastră îndeplinește cerințele moderne, se numește o universitate eficientă a țării și ocupă un loc demn în spațiul educațional. Și cel mai important, îi ajută pe tinerii talentați să se apropie de visele lor!

Universitatea Pedagogică aduce o mare contribuție la conservarea și dezvoltarea valorilor naționale și culturale ale poporului cecen, este un important centru științific și metodologic al republicii în filologia rusă și cecena, psihologia și pedagogia, limbile străine, artele plastice și istoria Ceceniei. Trebuie remarcat faptul că Centrul de limbă rusă funcționează și pe baza CSPU.

Baza Universității este alcătuită din studenți care sunt înconjurați în pereți prin iubire și îngrijire și au posibilitatea de a absorbi cu științele un spirit special, de neuitat al lui Alma Mater. În cadrul universității există un Comitet al sindicatelor studențești, care participă activ la optimizarea procesului educațional. Dezvoltarea avansată a universității, formarea ei ca universitate pedagogică este imposibilă, inclusiv fără o politică de tineret a elevilor pe termen lung și eficient organizată.

Cea mai creativă și inițiativă parte a tinerilor studenți ai universității participă anual la diverse forumuri educaționale tânără rusească și non-caucaziene, prezentând proiectele autorului, care sunt adesea chemate să rezolve problemele sociale cele mai acute. Munca intelectuală și eforturile studenților nu merg neobservate, în fiecare an elevii câștigă granturi pentru implementarea propriilor proiecte, care îi inspiră pe studenți să cucerească vârfuri mari.

Studenții CSPU care au obținut un succes semnificativ în studii și activități științifice primesc burse nominale de diferite nivele: bursa președintelui Federației Ruse, Guvernul Federației Ruse, bursele primului rector al Universității Mukhari Umarovich Umarov, burse al Consiliului Academic al CSPU.

Astăzi, Universitatea dezvoltă noi abordări pentru a lucra cu studenții, aplică metode moderne de predare folosind cele mai recente tehnologii educaționale, creează un sistem eficient de educație pe mai multe niveluri. Fondul de audit, laboratoarele, atelierele, sălile de clasă și clasele speciale sunt echipate cu tot materialul necesar, inclusiv diverse ajutoare tehnice de formare.

Mândria specială a Universității sunt absolvenții, dintre care există miniștri, muncitori de frunte, personalități publice, sportivi celebri și, cel mai important, numeroși profesori care lucrează altruist în școlile Republicii Cecene, investind cunoștințele și sufletul lor în viitor a poporului cecen.

Formarea elitei de afaceri, educaționale și intelectuale a regiunii - aceasta este viziunea timpului și sarcina sa principală pentru colectivul CSPU, propagând și afirmând cultul cunoașterii și prioritatea educației.

Locații

Grozny

Address
364068, г.Грозный
пр. Х. Исаева, 62

Grozny, Cecenia, Rusia