Prague Film School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Prague Film School este una dintre școlile de vârf din Europa care oferă cursuri practice în disciplinele de bază ale filmului. Programele accelerate ale școlii, facultatea sa internațională și facilitățile de clasă mondială atrage studenți din întreaga lume care se îndreaptă spre transformarea unei pasiuni de lungă durată pentru film într-o profesie pe toată durata vieții

De ce sa studiezi Prague Film School ?

Orientat spre practică: Unul ar fi greu de găsit un program care să ofere o expunere cât mai practică la realizarea filmelor. Peste 400 de filme sunt filmate pe an la Prague Film School iar elevii din programul anului participă la 30 de producții. Principiul de funcționare al Prague Film School din Prague Film School este instruirea și credem că la fel ca în cazul instrumentelor sau cu limbi, singura modalitate de a dezvolta fluență este practicarea. Facilități de Prague Film School : Prague Film School este dotată cu cele mai noi echipamente de vârf utilizate în producțiile profesionale de film din întreaga lume. Studenții au acces imediat la flota de camere a școlii, incluzând camerele de înaltă definiție RED Epic, Arri Alexa, Canon și Sony, pe lângă iluminare de înaltă calitate, sunet și prindere.

Intensiv: tipul de student care alege Prague Film School vine la noi pentru ca el sau ea are, in esenta, numai un an, din punct de vedere al timpului sau al resurselor financiare pentru a trece de acolo unde el sau ea este in viata in momentul de fata in lumea filmarii profesionale. Apoi, avem doar un an pentru a aduce acești elevi la un nivel de competență în care aceștia pot funcționa profesional. Ca atare, programul este foarte stricat.

Relațiile dintre facultate și student: facultatea de bază este adusă din întreaga lume. În timp ce toți profesorii sunt realizatori de filme profesionale, scopul principal al acestora în Praga este de a preda studenților la Prague Film School la Prague Film School . Dinamica este atunci ceea ce găsiți la școlile internat exclusive și la colegiile mici din SUA, unde profesorii sunt foarte devotați studenților și sunt accesibili. Facultatea, de asemenea, întruchipează ideologia școlii de integrare a artei europene cu cinematografele independente americane.

Diversitatea corpului elevului: într-un corp de studenți format din 60 de elevi, sunt reprezentate 25-30 de țări. Aproape fiecare student este dintr-o altă parte a lumii, dar există un clei subcultural care le leagă. Elevii trăiesc și respiră împreună.

Liberalismul: majoritatea studenților de la școala noastră au absolvit studii universitare și au văzut timpul petrecut la școala de film ca o șansă prețioasă de a se mări interesele lor profunde cu o vocație. Ca atare, administrația tratează toți elevii ca adulți responsabili și îi încredințează pe studenți să își asume întreaga responsabilitate pentru studiile lor. Școala nu interferează cu alegerile artistice ale elevilor.

Praga: Praga este unul dintre acele orașe foarte rare, care reușește să combine cosmopolitismul cu intimitatea și frumusețea. Magia lui este evidentă pentru oricine este destul de norocos să petreacă ceva timp aici. Praga este un mare centru european de film cu unul dintre cele mai mari și mai vechi studiouri de film ale continentului. Orașul este considerat ca fiind cele mai frumoase capitale și producții din lume, provenind din întreaga lume pentru a valorifica frumusețea orașului și resursele de film. Pentru un student de film, Praga este un oraș de vis, care oferă un cadru pentru aproape orice tip de film, un buzunar carismatic metropolitan pentru inspirație și accesibilitate încă unic în lumea dezvoltată.

Locații

Praga

Address
Prague Film School
Pstrossova 19

110 00 Praga, Praga, Republica Cehă

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră