Prague Film Insitute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre școala noastră

Suntem PFI, Institutul de Film de la Praga - o școală de film de top cu o istorie unică și o atmosferă familială. În timp ce studiază la PFI, elevii au creat o serie de filme studențești excepționale și au colaborat la numeroase proiecte profesionale de film.114424_pexels-photo-933964.jpeg

Studiouri de film

Institutul nostru se află în Praga într-un studio de film de lucru actual și este co-proprietar al Companiei de producție a filmelor Three Brothers. Spațiile școlare sunt o vilă de curte din secolul al XVI-lea renovată, cu un studio exterioară de 7000 m2, complet renovat și personalizat pentru filmare.

În timpul studiilor, veți avea acces la 26 de studiouri, un mare studio greenscreen pentru efecte speciale și o casă de propulsie care aparține celui mai mare din Europa de specialitate (specializată în mobilier istoric, costume, arme și armuri). De asemenea, dispunem de facilități de servire a mesei și de servire a mesei, dulap cu servicii de spălătorie, sală de machiaj și dressing, precum și camere liniștite pentru o muncă neîntreruptă de producție cu echipa dvs.

Experienta profesionala

Colectivul nostru a fost implicat în producția unei game largi de filme din lume și de la Hollywood. Calitatea noastră a fost apreciată, printre altele, de vedete precum Heath Ledger, Arnold Schwarzenegger și Sean Connery.

Exemple de filme pe care am colaborat au fost: Dungeons and Dragons, Joan of Arc, Dune, Nomad, Povestea Cavalerului, Avalon, Blade II, Copiii Dune, Liga Extraordinarului Gentleman, Van Helsing, Hellboy, Doom 3, Printul Caspian, Die Papstin, Henry IV, Anonim, Borgias, Moartea Neagra, Pilonii Pamantului, Lumea fara sfarsit, Cei Trei Muschetari si multe altele.

Garanția noastră de învățare practică - este reală!

Partenerul general al școlii, Compania de producție cinematografică Three Brothers, acționează ca un garant al calității și eficienței practice a programelor de studiu. Trei frați actuali au înființat această companie în 1991, iar aceste studiouri s-au aflat în spatele realizării a peste 85 de lungmetraje, filme documentare și docudrame pentru companii interne și internaționale precum BBC, Istoria și Discovery Channel, Televiziunea Cehă, Barrandov, ZDF , ARD, ARTE și Gruppe 5. În prezent, compania rămâne o parte importantă și integrală a industriei de film și TV atât în Republica Cehă, cât și în străinătate.

De ce studiați la PFI?

Iată șapte motive pentru care studenții aleg să studieze la Institutul de Film de la Praga.

Scene de acțiune

Datorită colaborării noastre strânse cu Asociația cehă de lupte împotriva cascadelor, PFI este singura școală de filmare în care abilitatea de a trage scene de acțiune este o componentă de bază a studiului. Vă vom învăța cum să trageți în practică scene reale de acțiune, nu doar teoretic.

Echipament gratuit

Programele noastre de filmare vă oferă acces la echipamentele și facilitățile standard din industrie, inclusiv camerele de editare complet echipate, un studio cu ecran verde, camere de ultimă oră, dispozitive mobile, dronuri, bază, echipamente mobile și multe altele.

FAMU tutori din Praga

Calitatea și creativitatea educației noastre sunt garantate de specialiștii noștri de renume din Praga și de profesioniștii premiate.

Rețeaua de industrie

Faceți cele mai bune filme studențești acolo cu echipe experimentate în producția de filme de la Hollywood. Spre deosebire de alte școli de film, încurajăm studenții noștri să construiască relații cu partenerii noștri din industrie.

Studii personalizate

Experimentați o abordare individualizată de studiu prin intermediul unei întâlniri extinse la un moment dat cu tutorele dvs. într-un mediu familial, la sediul Institutului nostru de Film de la Praga.

Accesibil

Taxele noastre sunt mai mici decât studiile FAMU din Praga. Prețurile accesibile și experiența reală a industriei cu producția cehă de renume mondial ne fac una dintre cele mai bune școli de film din Europa. Oferim valoare reală pentru bani.

Studiu în limba engleză

Căutați o școală de engleză în Praga? Toate programele sunt livrate exclusiv în limba engleză - studenții internaționali sunt bineveniți.111638_pexels-photo-126292.jpeg

Locații

Praga 5

Address
Prague Film Institute,
Hlubočepská 35/4

152 00 Praga 5, Hlavní město Praha, Republica Cehă

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră