Citește Descrierea Oficială

European Centre for Career Education oferă educație practică sub forma unor programe de vară unice în domeniile dreptului, afacerilor internaționale și arhitecturii. ECCE are două obiective cheie, educând studenți tineri și talentați despre modul în care lumea profesională funcționează într-adevăr și, în același timp, generând oportunități de afaceri pentru companiile cu care colaborăm.

Baza teoretică a programelor este acoperită de prelegeri oferite de specialiști în domeniul ales, experiența practică fiind obținută printr-un stagiu într-una dintre companiile bine cunoscute precum Siemens, Unicredit, Huawei, T-Mobile, DLA Piper sau Lego , care se întâmplă în Praga, precum și în alte orașe din întreaga lume. Programele de vară ECCE sunt potrivite pentru studenții și absolvenții care doresc să-și extindă cunoștințele și să câștige mai multă experiență înainte de a-și începe cariera.

Programe de vară

ECCE a fost înființată pentru a acorda o soluție pe termen lung pentru practicile inadecvate ale sistemelor de învățământ învechite și consultanță în carieră, fără un motiv practic. Noi punem la punct cunoștințele academice cu experiența reală, împreună cu aprecierea oferită de universitățile teoretice de bază. Credem că combinația de cunoștințe teoretice și abilități practice este o condiție esențială pentru ca studenții să aibă succes în domeniile lor viitoare. Programul nostru de vară de două luni este dedicat dreptului, afacerilor internaționale și arhitecturii. Programele constau în trei săptămâni de cursuri practice intense și patru săptămâni de stagiu într-una din cele 250 de companii internaționale din jurul Spațiului Schengen.

În ultimii ani, programul de vară ECCE în domeniul dreptului a devenit cel mai mare proiect educațional legal dintre Europa și China. În 2018, am primit peste 650 de aplicații din 50 de țări din întreaga lume și am salutat aproximativ 200 de studenți care au fost acceptați în program, petrecând o frumoasă vară în Praga. Datorită succesului continuu, ECCE intenționează să-și extindă programele și în alte regiuni, cu două noi locații deschise în New York și Varșovia în 2019.

Cursuri și stagii

În fiecare vară, predăm studenților noștri 30 de teme practice contemporane în trei săptămâni pe teme curente care nu sunt incluse în programele de învățământ universitar. Toate subiectele sunt predate de 30 diferiți vorbitori, care sunt considerați experți și profesioniști în domeniile lor respective. Printre vorbitorii noștri există nume ca Padden Guy Murphy (Șeful Global al Politicii

Stagii de practică de către ECCE

Programele ECCE nu se referă numai la petrecerea timpului în sala de clasă. După trei săptămâni de cursuri practice intensive, studenții noștri beneficiază de o șansă de a-și utiliza și de a-și îmbunătăți cunoștințele proaspăt dobândite într-un mediu de lucru real prin obținerea unui stagiu de patru săptămâni la una dintre companiile de vârf care operează în sectorul lor.

Putem conta pe companii precum Siemens, UniCredit Bank, T-Mobile, Lego sau firme de avocatură precum DLA Piper, Clifford Chance, Allen

Toți partenerii noștri sunt conștienți de discrepanța imensă dintre educația tradițională și situațiile reale; prin urmare, au fost de acord să lucreze împreună cu ECCE pentru a depăși acest decalaj și pentru a participa la pregătirea studenților noștri pentru a deveni lideri de succes și experți recunoscuți în domeniile lor respective.

Program de formare profesională OBOR (Proiect nou)

Programul de formare profesională se concentrează pe sprijinirea avocaților chinezi de elită pentru a obține experiență valoroasă și practici comerciale globale din mediul juridic european și pentru a le oferi posibilitatea de a participa la o echipă juridică în conducerea firmelor de avocatură din Europa. Prioritatea acestui program este de a construi relații între firmele de avocatură europene și chinezești, care apoi pot fi folosite de partenerii noștri pentru a-și extinde conectivitatea și rețeaua de trimiteri, precum și pentru a stabili o cooperare credibilă și reciproc avantajoasă, care va dura o perioadă lungă de timp . Împreună, aceștia vor putea să învețe din mediile și culturile de lucru divergente, precum și să-și ajute reciproc să înțeleagă diferențele dintre ele.

Programul este împărțit în două părți și durează între cinci și opt săptămâni în total. Începe în China în prima săptămână cu formarea de soluționare a litigiilor organizată de Camera Internațională de Comerț, apoi a urmat în Europa prin prelegeri special concepute pentru anumite teme juridice organizate de ECCE. Componenta esențială a programului este stagiul la cele mai importante firme de avocatură din Europa.

Comunitatea chineză de construire a comunității

ECCE are o bază solidă nu numai în sectorul juridic de vârf, ci și în relațiile cu firmele de avocați de tip boutique din diverse jurisdicții. Prin urmare, suntem capabili să oferim partenerilor noștri asistență la un nivel global și o specialitate pe piața chineză. Aflăm în detaliu despre specialitățile partenerilor noștri și cunoaștem bine afacerile lor. Prin introducerea și organizarea de întâlniri pentru partenerii noștri chinezi cu firmele de avocatură din UE, partenerii noștri își pot extinde rețeaua, își pot crește gradul de conștientizare a mărcii și își pot dezvolta afacerile direct în acea zonă specifică la nivel internațional.

Principala prioritate a proiectului de parteneriat chinez este de a construi o comunitate puternică. Acest lucru va ajuta partenerii noștri cu creșterea afacerii lor, în special prin introducerea și conectarea acestora
la cele mai de succes companii și antreprenori din diferite regiuni și sectoare. Fiind parte a acestei comunități, acestea le oferă șansa de a se întâlni și de a discuta o cooperare potențială, reciproc avantajoasă.

Pentru partenerii noștri nu suntem doar "pe hârtie", dar suntem gata să îi ajutăm în orice moment.

Lansarea oficială la Shenzhen în primăvara anului 2019.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:


European Centre for Career Education

Scopul principal al Arhitecturii ... [+]

Scopul principal al Arhitecturii

Arhitectura, Design, Dezvoltare Teren, Imobiliare

Inițial, o lucrare a unui tânăr arhitect este realizată sub conducerea unor arhitecți de rang înalt. Pe măsură ce arhitecții juniori progresează în carieră, ei devin lideri pe diverse proiecte înșiși. Programul ECCEDU este orientat spre pregătirea studenților pentru viitoarea lor carieră și pentru a deveni lideri în profesia lor. Arhitectura ECCEDU unică

Structura generală a programului

Partea I - Cursuri (3 săptămâni, 8 iulie - 26 iulie)

Prelegerile se desfășoară pe o perioadă de 3 săptămâni.

Prelegerile sunt predate în sălile de clasă, dar vom ieși din afară în momente în care orașul însuși devine clasic. Cursurile urmează un curriculum orientat spre afaceri și se axează pe aspecte orientate spre carieră, cum ar fi proiectarea arhitecturală a clădirilor comerciale dintr-o perspectivă de afaceri, planificarea și gestionarea creșterii orașelor, colaborarea cu clienții, conducerea sau cooperarea dintre arhitecți, dezvoltatori de terenuri și consultanti imobiliari. Vom aborda procesele de dezvoltare a terenurilor și vom discuta despre modul în care diferitele tendințe ale pieței influențează procesul de proiectare și dezvoltare.... [-]

Republica Cehă Prague
Contactează şcoala
Engleză
La zi
6 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
European Centre for Career Education

Experimentați conceptul nostru de afaceri inovatoare în context și participați la Programul de vară pentru afaceri internaționale, care are loc în perioada 8.7.2019 - 23. ... [+]

Conceptul de "învățare prin experiență"

Cunoașterea completă a domeniului este esențială, dar liderii de afaceri adevărați trebuie să poată aplica aceste cunoștințe în practică. Învățându-i să treacă de la teorie la practică, scopul nostru este de a oferi absolvenților ECCEDU un avantaj suplimentar și de ai ajuta să iasă de la colegii lor. Absolvenții de succes primesc 4 ECTS.

Vrem ca studenții ECCEDU să experimenteze activitatea în domeniul tranzacțiilor internaționale de afaceri și să-și îmbunătățească în continuare abilitățile, concentrându-se atât pe dezvoltarea personală, cât și pe cea profesională. Subiectele acoperite în timpul programului nostru sunt selectate cu atenție în fiecare an pentru a se potrivi cu lumea în continuă schimbare a afacerilor.... [-]

Republica Cehă Prague
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 7 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Prague, Prague, Republica Cehă