European Centre for Career Education

Introducere

Citește Descrierea Oficială

European Centre for Career Education oferă educație practică sub forma unor programe de vară unice în domeniile dreptului, afacerilor internaționale și arhitecturii. ECCE are două obiective cheie, educând studenți tineri și talentați despre modul în care lumea profesională funcționează într-adevăr și, în același timp, generând oportunități de afaceri pentru companiile cu care colaborăm.

Programele de vară ale ECCE sunt potrivite studenților universitari și absolvenților care doresc să-și lărgească cunoștințele și să câștige mai multă experiență înainte de a începe cariera.

Programul se învârte în jurul a două aspecte de bază:

- Trei săptămâni de cursuri intensiv axate pe carieră și mentorat de către liderii importanți și de succes din industrie, completate cu
- stagii de patru săptămâni într-o companie din domeniul dvs. în multe orașe europene majore.

Programe de vară

ECCEDU a fost înființată pentru a oferi o soluție pe termen lung tendințelor excesiv de teoretice ale educației universitare și consultanței în carieră. Rezolvăm diferența dintre cunoștințele academice ale studenților și experiența vieții reale, bazându-ne pe baza teoreticelor pe care universitățile le oferă.

Considerăm că combinația de cunoștințe teoretice și abilități practice este o condiție prealabilă esențială pentru ca studenții să aibă succes în domeniile lor viitoare. Programele noastre de vară de două luni sunt axate pe Drept, Afaceri Internaționale și Arhitectură. Programele constau în trei săptămâni de cursuri practice intense și patru săptămâni de stagiu într-una din cele 250 de companii internaționale din întreaga Schengen.

În ultimii ani, programul ECCE de vară în Drept a devenit cel mai mare proiect educațional legal între Europa și China. În 2019, am primit peste 650 de cereri din 50 de țări din întreaga lume și am salutat aproximativ 200 de studenți care au fost acceptați în program, petrecând o vară frumoasă și plină de sens la Praga.

Prelegeri și lectori

Atunci când proiectăm și organizăm programele, urmărim întotdeauna două valori de bază - Experiență și Inspirație. În fiecare vară, timp de trei săptămâni, învățăm studenților noștri 30 de subiecte practice care rareori fac cursuri de studii academice. Aceste 30 de subiecte sunt selectate foarte atent pentru a vă asigura că rămân relevante și sunt acoperite de 30 de profesioniști activi diferiți care sunt considerați experți în domeniile lor. Printre vorbitorii noștri se numără Radek Špicar (președinte, Institutul Aspen), Leoš Dvořák (șef de digitalizare, Valeo), Václav Nekvapil (Managing Partner, CEC Government Relations), Klára Sommerová (Co-fondator și lider, (S) právně), Miroslav Černý (coordonatorul departamentului de proprietate intelectuală, ŠKODA AUTO, as), Petra Hrušková (manager, operațiuni globale de AT la Red Hat), Pavlína Louženská ( strateg de afaceri și inovare, 2FRESH Praga) și mulți alții.

Stagii de practică de către ECCE

Programele ECCEDU nu vizează doar petrecerea timpului în clasă; din contră. După trei săptămâni de cursuri practice intense, studenții noștri obțin o schimbare în a-și folosi și îmbunătăți cunoștințele proaspăt dobândite, urmând un stagiu de patru săptămâni într-una dintre cele mai importante companii care activează în sectorul lor.
Suntem parteneri cu companii precum Siemens, UniCredit Bank, Lego, Coca-Cola; firme de avocatură precum DLA Piper, Clifford Chance, Linklaters; și studiouri precum Jestico, Whiles Architecture și Chapman Taylor Architects, precum și multe altele, pentru a oferi experiențe valoroase, abilități și know-how.

Toți partenerii noștri sunt conștienți de diferența uriașă dintre educația tradițională și situațiile din viața reală; prin urmare, au acceptat cu bucurie să participe la pregătirea studenților noștri pentru a deveni viitori lideri de succes și experți bine recunoscuți în domeniile lor.

Grand Reception and Graduation

În mod tradițional, programele noastre de vară se deschid cu o seară de gală de bun venit pentru studenții ECCEDU. Acest eveniment oferă o oportunitate de a cunoaște oameni inspiratori, precum fondatori, avocați și manageri corporativi și, de asemenea, de a cunoaște alți studenți ECCEDU.
În perioada de prelegeri a programului, personalul nostru organizează diverse evenimente de team building pentru ca studenții să-i angajeze în diverse activități de timp liber și să le prezinte în Cultura Europeană. Organizăm jocuri de evacuare și jocuri cu laser, sau mergem la obiective turistice în Praga pentru a descoperi produse tradiționale și cumpărăm suveniruri. De asemenea, sunt organizate excursii prin Republica Cehă și peste hotare: în trecut, studenții au plecat la Český Krumlov, Kutná Hora, Viena și Berlin.

Un certificat ECCEDU este furnizat la sfârșitul fiecărui program în timpul unei ceremonii informale de premiere, de obicei sub forma unui eveniment de grătar de seară. În plus, companiile de internship acordă scrisori de recomandări sau certificate de stagiu.

Locații

Praga

Address
Praga, Praga, Republica Cehă

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră