Citește Descrierea Oficială

Despre noi

CIAL este o companie cu peste 50 de ani de experienta, infiintata in 1959 ca o școală de limbi străine pentru poporului portughez.

Oferim o gama larga de servicii in domeniile legate de limbi și predarea limbilor străine, oferind soluții inovatoare pentru comunicarea internațională. Calitatea serviciilor noastre este verificată de entitățile naționale și internaționale.

Am promova cunoașterea și dezvoltarea de sine a clienților noștri, atât la nivel personal și profesional, prin excelenta serviciilor prestate și angajamentul unei echipe cu înaltă calificare și experiență a colaboratorilor și a profesorilor.

Unii dintre clienții noștri:

AIG Europe, AXA Portugalia, Barclays Bank, Banco de Portugal, Banco Mundayl, BASF, Bayer, BP Portugalia, Boehringer Ingelheim, Credit Suisse, CTT, EPAL, GALP Energia, IBM, Institutul Camões, Institutul de Defesa Nacional, Portugalia L'Oreal , Procter & Gamble, Repsol, Samsung, SAP, TMN, UBS Bank, UNICEF, Vodafone

CAZARE SERVICE

CIAL oferă două posibilități principale de cazare:

Home Cazare privat

Private Home Cazare îi ajută pe elevi obține familiaritate cu limba vorbind la gazda lor. Case atent selectate FINANCIARE oferă cazare și mic dejun, precum și un mediu familial. Studenții sunt plasate în camere single și va fi singurul vorbitor nativ al limbii lor în casă. Școala este atins fie pe jos sau cu transportul public, nu mai mult de o plimbare de 15-30 minute.

Apartament Locuri de cazare comună

În Lisabona noastră și Faro Apartamente comune, studenții pot alege să stea în camere single sau comune și vor beneficia de o cazare mai independent, ideal pentru sejururi mai lungi, dar și pentru scurtă ședere. Apartamentele sunt complet echipate, cu TV prin cablu și WiFi. Baie, bucatarie si camera de zi sunt impartite cu alti elevi financiar.

În ambele orașe școlile sunt la câțiva pași.

Atunci când elevii preferă o altă opțiune, FINANCIARĂ e încântat să vă ajuta să găsiți un hotel potrivit, pensiune sau cazare apartament self-catering.

Vă rugăm să cereți o listă de locuri care oferă tarife speciale pentru studenții noștri.

TRANSFER SERVICE

Un serviciu de transfer este disponibil pentru studenții care doresc să fie îndeplinite la aeroport (sau statia / autobuz tren). Studenții sunt intampinati de un membru al personalului FINANCIARĂ și luat, de obicei cu taxiul sau masina privata, cazare la alegerea lor.

SERVICII STUDENȚEȘTI

CIAL are un serviciu de Student, care va consilia și ajuta elevii nu numai în caz de probleme sau dubii legate de curs, cazarea sau social și extrașcolară programului, dar, de asemenea, cu orice alt aspect al șederii lor în Portugalia. Elevii ar trebui să ia legătura cu persoana care se ocupă de acest serviciu în mod direct, sau prin intermediul receptioneri sau profesori.

Programe predate în:
Engleză
Portuguese (Portugal)

Această școală oferă și:

Cursuri

CIAL - Centro de Linguas

Curs pentru profesori de limba portugheză Limba, native sau nu, care sunt de predare în public și / sau privat, în Portugalia sau în străinătate. ... [+]

PORTUGHEZĂ predarea limbilor străine (EPLE)

Curs pentru profesori de limba portugheză Limba, native sau nu, care sunt de predare în public și / sau privat, în Portugalia sau în străinătate.

Organizat de patru ori pe an, 6 clase / zi, cu 2 săptămâni.

EPLE CIAL pot organiza un curs cu privire la orice dată pentru un minim de 4 participanți.

[-]
Portugalia Lisbon Faro
Octombrie 2019
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
CIAL - Centro de Linguas

Cursurile de grup sunt organizate în module de 4 săptămâni. În fiecare lună grupuri încep de la toate nivelurile (de la incepator la avansat). ... [+]

Cursuri de grup (max. 8 elevi)

3 lecții / zi

Cursurile de grup sunt organizate în module de 4 săptămâni. În fiecare lună grupuri încep de la toate nivelurile (de la incepator la avansat). Cursurile sunt progresive de la data de începere, dar în afară de incepatori absolute, care trebuie să înceapă pe data de începere, elevii pot alătura unui grup în orice moment dacă există posturi vacante la nivelul adecvat. Grupuri au un maxim de 8 participanți, astfel încât monitorizarea și evaluarea sunt continue și personalizate.

Grupa + atelier Cursuri (max. 8 elevi)

5 lecții / zi

În acest program, elevii se alăture portugheze grupurile generale în dimineața în datele inițiale desemnate.... [-]

Portugalia Lisbon Faro
Octombrie 2019
La zi
Part time
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
CIAL - Centro de Linguas

Combinație de curs de limbă (min. 2 săptămâni) în dimineața și naviga lecțiile în după-amiaza în jurul plajele de la Lisabona. ... [+]

Portugheză + Surf

Combinație de curs de limbă (min. 2 săptămâni) în dimineața și naviga lecțiile în după-amiaza în jurul plajele de la Lisabona. Transportul, asigurarea și echipamente sunt incluse.

[-]
Portugalia Lisbon Faro
Octombrie 2019
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
CIAL - Centro de Linguas

Combinație de curs de limbă în dimineața și după-amiaza activității de voluntariat în zona Lisabona. ... [+]

Combinație de curs de limbă în dimineața și după-amiaza activității de voluntariat în zona Lisabona. Destinații disponibile pentru diferite tipuri de muncă și durata șederii.

[-]
Portugalia Lisbon Faro
Octombrie 2019
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
CIAL - Centro de Linguas

Elevii nu vor învăța doar caracteristicile de varianta aleasă, dar va primi, de asemenea informații cu privire la trăsăturile sociale și economice specifice ale acestei ț ... [+]

PORTUGHEZĂ BRAZILIAN și Africa

Lecții individuale sau grupuri private disponibile pentru incepand de la orice dată pentru lungime ales, desigur.

Materiale specifice și profesori cu experiență de origine sau de fundal brazilian și africane. Elevii nu vor învăța doar caracteristicile de varianta aleasă, dar va primi, de asemenea informații cu privire la trăsăturile sociale și economice specifice ale acestei țări.

[-]
Portugalia Lisbon Faro
Octombrie 2019
La zi
Part time
4 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
CIAL - Centro de Linguas

Aceste cursuri scopul de a oferi studenților, cu o practică limbă vorbită și scrisă în continuare în timp ce explorează un domeniu specific. ... [+]

PORTUGHEZĂ PENTRU SCOPURI SPECIALE

Lecții individuale sau grupuri private Aceste cursuri vizează oferindu-le studenților cu o practică limbă vorbită și scrisă în continuare în timp ce explorează un domeniu specific.

Teme:

bancar Afaceri Portugheză Informatica Industriei hoteliere asigurare Interpretarea lege Medicină TRADUCERE [-]
Portugalia Lisbon Faro
Octombrie 2019
La zi
Part time
4 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

CIAL Presents