CIAL - Centro de Linguas

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

CIAL este o companie cu peste 50 de ani de experienta, infiintata in 1959 ca o școală de limbi străine pentru poporului portughez.

Oferim o gama larga de servicii in domeniile legate de limbi și predarea limbilor străine, oferind soluții inovatoare pentru comunicarea internațională. Calitatea serviciilor noastre este verificată de entitățile naționale și internaționale.

Am promova cunoașterea și dezvoltarea de sine a clienților noștri, atât la nivel personal și profesional, prin excelenta serviciilor prestate și angajamentul unei echipe cu înaltă calificare și experiență a colaboratorilor și a profesorilor.

Unii dintre clienții noștri:

AIG Europe, AXA Portugalia, Barclays Bank, Banco de Portugal, Banco Mundayl, BASF, Bayer, BP Portugalia, Boehringer Ingelheim, Credit Suisse, CTT, EPAL, GALP Energia, IBM, Institutul Camões, Institutul de Defesa Nacional, Portugalia L'Oreal , Procter & Gamble, Repsol, Samsung, SAP, TMN, UBS Bank, UNICEF, Vodafone

CAZARE SERVICE

CIAL oferă două posibilități principale de cazare:

Home Cazare privat

Private Home Cazare îi ajută pe elevi obține familiaritate cu limba vorbind la gazda lor. Case atent selectate FINANCIARE oferă cazare și mic dejun, precum și un mediu familial. Studenții sunt plasate în camere single și va fi singurul vorbitor nativ al limbii lor în casă. Școala este atins fie pe jos sau cu transportul public, nu mai mult de o plimbare de 15-30 minute.

Apartament Locuri de cazare comună

În Lisabona noastră și Faro Apartamente comune, studenții pot alege să stea în camere single sau comune și vor beneficia de o cazare mai independent, ideal pentru sejururi mai lungi, dar și pentru scurtă ședere. Apartamentele sunt complet echipate, cu TV prin cablu și WiFi. Baie, bucatarie si camera de zi sunt impartite cu alti elevi financiar.

În ambele orașe școlile sunt la câțiva pași.

Atunci când elevii preferă o altă opțiune, FINANCIARĂ e încântat să vă ajuta să găsiți un hotel potrivit, pensiune sau cazare apartament self-catering.

Vă rugăm să cereți o listă de locuri care oferă tarife speciale pentru studenții noștri.

TRANSFER SERVICE

Un serviciu de transfer este disponibil pentru studenții care doresc să fie îndeplinite la aeroport (sau statia / autobuz tren). Studenții sunt intampinati de un membru al personalului FINANCIARĂ și luat, de obicei cu taxiul sau masina privata, cazare la alegerea lor.

SERVICII STUDENȚEȘTI

CIAL are un serviciu de Student, care va consilia și ajuta elevii nu numai în caz de probleme sau dubii legate de curs, cazarea sau social și extrașcolară programului, dar, de asemenea, cu orice alt aspect al șederii lor în Portugalia. Elevii ar trebui să ia legătura cu persoana care se ocupă de acest serviciu în mod direct, sau prin intermediul receptioneri sau profesori.

Locații

Lisabona

CIAL - Centro de Linguas

Address
Rua Actor Taborda, 55-1º Esq.
1000-007 Lisabona, Lisabona, Portugalia
Număr de telefon
+351 21 794 0448

stos

Address
Rua General Humberto Delgado, 5
8000-355 stos, Districtul Faro, Portugalia