VARIA - Polish Language Center

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Varia acolo 13 ani. Noi învățăm polonez. Și numai limba poloneză.

Februarie 2004. În Cracovia, nămeți și ziiiimno. Janek, Maria, Carlos, Tassilo, Lena ... un vis devenit realitate. Avem prima noastră nouă grup de elevi!

Septembrie 2016 ani. Noi spunem la revedere de vacanță variowe. Din Islanda în Australia, de la New York și Kamciatka ... Un alt 200 de oameni au spus datorită noi în poloneză. Grupuri de înscriere Ultimul semestru. Ca în fiecare an, pe cursurile noastre îndeplinesc oamenii de afaceri în mod constant ocupat, ceea ce entuziaști polonez, iubitori - motivați și caută „exotice“ pasionaților de limbi străine - lingviști.

Avem 13 de ani, avem ceva de sărbători. Elevii din aproape 90 de țări ale lumii, profesori mari și atmosferă.

Pentru a alege culoarea

Group și cursuri individuale, de vacanță și de semestru, intensiv și week-end, pregătirea pentru certificare și educaționale competențe lingvistice specifice. La cerere specială, de asemenea, cursuri tematice (de afaceri, tehnic, medical ...). Noi învățăm toate nivelurile. Tu alegi intensitatea și ora din zi. Veți găsi întotdeauna un curs pentru ei înșiși.

TALK, TALK, TALK ...

În predarea limbii poloneze este cel mai important pentru noi pentru a comunica. Vrem să facem cunoscute vocabularul și structuri gramaticale au fost în primul rând funcționale, iar elevii din clasă au avut multe ocazii de conversație casual. Toate clasele, inclusiv cele de la nivelul începător sunt deținute numai în limba polonă. Această metodă produce rezultate surprinzător de repede - ceea ce crește motivația elevilor.

Cu POLISH PENTRU TINE

Lecțiile nu sunt totul. Școala este de asemenea adevărat Varia Varia-tiile culturale.

Această întâlnire climatice în cafenele și cluburi, descoperi cartierul Kazimierz artistice, pe jos, prin poalele misterioase, vizionarea de filme și de cult polonez ... modelare în comun polonez „găluște ruteni.“

Dorim să Cracovia și culturii poloneze a ajutat să „rezolve“ în limba poloneză și inspirat să continue învățarea.

POLISH ACORDATE

Suntem trei câștigători la timp a premiului Cracovia Life pentru calitatea înaltă a cursurilor noastre și câștigătorii prestigiosului premiu Sonntag Aktuell pentru abordarea sa inovatoare a turismului educațional. Despre școala noastră și studenții noștri, un număr de articole și programe de televiziune.

Locații

KRAKÓW

Address
ul. Michałowskiego 2/3
31-126 KRAKÓW, Voievodatul Łódź, Polonia