International Language School of Poland

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ILSP foloseste un curriculum modern, care dezvaluie cum să învețe limba engleză competențelor lingvistice cel mai eficient, prin combinarea vorbitor de limba engleză, ascultare și citire într-un mediu de învățare de susținere. Lecțiile noastre includ o mulțime de oportunități pentru ca elevii să utilizeze limba, cum ar fi jocuri, perechi de muncă, grup de lucru, proiecte. Există șase niveluri în cadrul cursurilor de la incepatori (A1) la avansat (C2).

coridor

Pentru acei elevi ale căror obiective sunt de învățământ și care doresc să studieze limba engleză intensiv, programele ILSP oferă o șansă de a se concentra asupra vocabular avansat și gramatică, îmbunătățirea abilităților de ascultare și de limbă și alte subiecte conexe. Oferim cursuri de pregatire IELTS examen, cursuri de engleza de afaceri, Medical engleză, și engleză pentru turism.

Nivelul de fiecare participant este examinată cu atenție înainte de începerea cursului. Elevii trebuie să completeze un test de plasare și un interviu oral. Acestea sunt prevăzute cu toate materialele de învățare și notițe cerute de programul cursului. Studenții au acces la biblioteca de resurse școlii.

office2 Școala Limba Internațională a Poloniei este personal de catre o echipa de profesori calificați, dedicați și cu experiență. Va garantam ca profesorii noștri sunt pregătiți profesional în predarea limbii engleze pentru vorbitori de alte limbi. Ei lucrează din greu pentru a oferi lecții interesante și distractive de limbă. Ei sunt prietenoși și întotdeauna fericiți să vă ajutăm.

Facem studenții noștri se simtă ca acasă prin asistarea lor cu procesare a vizelor, transferuri la aeroport, cazare și sprijin continuu în timpul șederii lor. Pentru studenții care preferă să combine studiile lor cu excursii interesante la site-uri istorice și culturale, oferim excursii variate și excursii în jurul Polonia și Europa. Programele sociale, cazare de înaltă calitate și sprijinul pe care il oferi în timpul sejurului elevilor va ajuta să facă uz maximă de timp liber în străinătate.


Oferim un serviciu personal, prietenos și profesionist și adapta programele noastre pentru a satisface cerințele dumneavoastră de curs exacte. Vizitați Polonia pentru a îmbunătăți limba engleza, să îndeplinească noi prieteni, încercați bucătăria sa, să învețe despre istoria și cultura vie, se bucură de vizita lanțuri muntoase maiestuoase, lacuri și râuri magnific și să colecteze amintiri care va dura o viata.

Locații

Varşovia

Address
International Language School of Poland
ul. Bagatela 10 lok. 30
00-585 Warszawa

Varşovia, Voievodatul masovian, Polonia