Citește Descrierea Oficială

Cracow School of Art and Fashion Design este deschisă și studenților polonezi care doresc să își îmbunătățească abilitățile lingvistice.

Cracow School of Art and Fashion Design din Cracovia (SAPU) este principalul organizator al săptămânii de modă din Cracovia.

98015_97748_cracow1.png

Cracow School of Art and Fashion Design (Polonia, Europa) oferă un program de doi ani și jumătate full-time pentru studenții internaționali. Personalul nostru, toți specialiștii din diferite domenii ale artei și designului, oferă un program de studiu care permite unui student să-și elibereze întregul potențial. După peste 20 de ani de experiență, școala a atins un standard ridicat și o reputație excelentă. Am reușit să plasăm mulți studenți în companii de modă din Polonia, de la buticuri de ultimă generație până la cele mai mari întreprinderi industriale listate pe Bursa de Valori din Polonia. Unii studenți au găsit de asemenea locuri de muncă la companii internaționale care operează într-o gamă diversă de țări.

 • Școala este aprobată de Ministerul polonez al Culturii și este înscrisă în directorul școlii de arte din cadrul Ministerului. Școala este deschisă pentru studenții internaționali, iar educația se desfășoară în limba engleză. Învățământul nostru intens și cuprinzător în domeniul modei permite studenților să pregătească un portofoliu excelent.
 • Absolvenții primesc o diplomă - Designer de modă.
 • De mulți ani absolvenții școlii au participat la concursuri poloneze și internaționale pentru școlile de modă din Europa și au câștigat numeroase premii de mare importanță pentru transportatorii lor:
 • Cracow School of Art and Fashion Design (Polonia, Europa) este singura școală privată de modă care a primit premiul de aur onorific - un premiu foarte prestigios pentru indivizi și instituții distinse în stilul polonez, acordat de Târgul Internațional Lodz (MTL).
 • Absolvenții noștri au câștigat numeroase premii în competițiile poloneze și internaționale - cel mai recent Anka Letycja Walicka a câștigat concursul internațional Fashion Culture din Londra, în care locul al doilea și al treilea au fost luate de absolvenți ai Colegiului Central de Arte și Design din Saint Martin Martins.
 • Școala este un partener al competițiilor internaționale: Fashion Culture (Londra), Habitus Baltija (Riga), Silueta rusă (Moscova), Mielnica Fashion (Minsk), Zilele de modă Donetsk (Donetsk), Jeansation (Monte Carlo).
 • Absolvenții SAPU dețin stagii de prestigiu în străinătate și lucrează în case de modă de vârf din lume precum Alexander McQueen, Balenciaga, John Galliano, Claude Bonucci,
 • În anul 1999, Cracow School of Art and Fashion Design a primit premiul de prestigiu "The Silver Loop" pentru contribuția sa la dezvoltarea industriei de modă din Polonia, acordată de Târgul Internațional Poznan.
 • Din 1994, Cracow School of Art and Fashion Design a educat peste 1.500 de designeri care lucrează în companii de modă din Polonia, Europa și restul lumii. Multe modele sub numele propriu de marcă și sunt în prezent recunoscute în industria modei.
 • Datorită emisiunilor de diplome Cracow School of Art and Fashion Design din Cracow School of Art and Fashion Design și promovării intensive a absolvenților SAPU, Orașul Cracovia a fost al 23-lea în clasamentul capitalelor de modă din lume în depășirea anului 2013, Frankfurt, Viena și San Francisco.
 • Puteți găsi articole despre SAPU și absolvenții săi în reviste importante atât în ​​poloneză cât și în străinătate - Vogue, Collezioni, WGSN, Dexigner și multe altele.
 • Cracow School of Art and Fashion Design organizează un prestigios spectacol de diplomă - Cracov Fashion Awards, care deschide săptămâna de modă Cracovia și atrage principalii reprezentanți ai mass-media și celebrități de modă din Polonia și Europa.

La SAPU studenții se află în inima unei comunități vibrante, vii cu energie creativă. Sunt înconjurați de oameni care iubesc ceea ce fac, care au idei și talente, planuri și pasiune. Ceea ce se întâmplă în clasă reflectă ceea ce se întâmplă în fiecare zi în atelierele, showroom-urile și studiourile din industrie. Moda este o industrie extrem de diversă și are nevoie de determinare, muncă grea, flexibilitate și pasiune pentru a reuși. Școala noastră este destinată entuziaștilor de modă auto-motivați, informați și suficient de maturi pentru a se angaja într-un curs care este solicitant atât la lățimea cât și la adâncimea sa. Elevii primesc o educație intensivă cu atenție individuală. Școala, într-o singură locație, le permite studenților să interacționeze liber și deseori, încurajând un schimb de idei și dezbateri. Atmosfera informală și plină de viață creează o comunitate de artiști de lucru.

Perspectivele operatorilor de transport absolvenți

Absolvenții noștri lucrează în toate domeniile de modă și într-o mare varietate de companii de modă, atât producătorii, cât și comercianții cu amănuntul. Descrierile postului includ antreprenori de proiectare, designeri independenți și consultanți, tăietori de model, jurnaliști de modă, stilisti, fotografi, ilustratori, comercianți și reprezentanți ai relațiilor publice. Unii absolvenți și-au înființat propriile ateliere și au obținut independența și respectul ca profesioniști, vânzându-și abilitățile și munca unică. Pe parcursul a cinci semestre de studiu la SAPU puteți pregăti un portofoliu remarcabil de artă, picturi, design și fotografii, care vor deschide ușile pentru cele mai bune școli de modă din Europa, inclusiv Colegiul Central de Artă și Design din Saint Martin Martins și Academia Regală din Antwerp de Arte Plastice.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Diploma

Cracow School of Art and Fashion Design

Cracow School of Art and Fashion Design (Polonia, Europa) oferă un program de doi ani și jumătate full-time pentru studenții internaționali. Personalul nostru, toți speci ... [+]

Cracow School of Art and Fashion Design este deschisă și studenților polonezi care doresc să își îmbunătățească abilitățile lingvistice.

Numărul de locuri este limitat. Nu există examene de intrare . Clasele se desfășoară în limba engleză.

Cracow School of Art and Fashion Design din Cracovia (SAPU) este principalul organizator al săptămânii de modă din Cracovia.

Cracow School of Art and Fashion Design (Polonia, Europa) oferă un program de doi ani și jumătate full-time pentru studenții internaționali. Personalul nostru, toți specialiștii din diferite domenii ale artei și designului, oferă un program de studiu care permite unui student să-și elibereze întregul potențial. După peste 20 de ani de experiență, școala a atins un standard ridicat și o reputație excelentă. Am reușit să plasăm mulți studenți în companii de modă din Polonia, de la buticuri de ultimă generație până la cele mai mari întreprinderi industriale listate pe Bursa de Valori din Polonia. Unii studenți au găsit de asemenea locuri de muncă la companii internaționale care operează într-o gamă diversă de țări.... [-]

Polonia Cracovia
Contactează şcoala
Engleză,Lustrui
La zi
5 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cracow School of Art and Fashion Design

Programul de 2 ani cu program complet al Școlii de Fotografie Creativă (Polonia, Europa) se încheie cu colecția de diplome cu fotografii pe o temă aleasă. Absolvenții pri ... [+]

Numărul de locuri este limitat. Nu există examene de intrare. Clasele se desfășoară în limba engleză.

Programul de 2 ani cu program complet al Școlii de Fotografie Creativă (Polonia, Europa) se încheie cu o colecție de diplome de fotografii pe o temă aleasă. Absolvenții primesc diploma - Fotograful de artă plastică. Fiecare elev își prezintă lucrările în timpul unei expoziții individuale într-una din galeriile din Cracovia. Filozofia educațională nu este de a îngheța informații, ci de a elibera potențialul creativ. Acest lucru se realizează prin atenția personală. Programul școlii este compus într-un mod care permite studenților să studieze toate tehnicile de fotografie. Școala de Fotografie Creativă (Polonia, Europa) este aprobată de Ministerul Polonez al Culturii și este înscrisă în Directorul Școlii de Artă a Ministerului. Școala de fotografie dispune de un laborator de calculatoare profesionist, complet echipat în pachetul de programe Adobe.... [-]

Polonia Cracovia
Contactează şcoala
Engleză,Lustrui
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză