Collegium Civitas

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Collegium Civitas este o universitate non-publice moderne situat în inima de la Varșovia, orașul cel mai dinamic capitala Europei Centrale și de Est. Experiență și angajamentul de fondatorii nostri si membri ai facultatilor ne-au câștigat o reputație ca cel mai bun loc pentru a studia relațiile internaționale, precum și științe sociale și politice în limba engleză. Avem dreptul de a acorda licență și de masterat într-o varietate de grade de programe și doctorat în sociologie.

Collegium Civitas a fost înființată în 1997 la inițiativa unui grup de oameni de știință de renume ale Academiei Poloneze de Științe (PAS), cel mai prestigios instituție de cercetare poloneză. Profesori de la cinci institute de PAS - Studii Politice, Filozofie și Sociologie, Istorie, Istoria Artei, și Studii slave contribuit experiența și cunoștințele pentru a crea Collegium Civitas lor. Suntem printre puținele universități din Polonia, care se pot mândresc cu relații strânse cu mai multe institute ale Academiei de Științe din Polonia.

Calitatea Collegium Civitas și standardul ridicat al educației este trasată de la relația noastră cu notabili de lider în viața publică, atât în ​​Polonia și în străinătate, cum ar fi: jurnaliști, diplomați, experți în securitate, de piață și specialiști de cercetare de opinie, și artiști. La Collegium Civitas, tradiție de învățământ îndeplinește abordări moderne pentru elevii! Collegium Civitas a fost prima instituție de învățământ superior non-publice de a primi studenții străini privind programele derulate întregime în limba engleză.

De atunci, programul nostru de studii în limba engleză a atras sute de studenți internaționali de pe tot globul. Collegium Civitas a fost prima instituție de învățământ superior non-publice de a primi studenții străini privind programele derulate întregime în limba engleză. De atunci, programul nostru de studii în limba engleză a atras sute de studenți internaționali de pe tot globul. Studenții noștri internaționali sunt foarte active în promovarea rețelelor lor globale și pot fi adesea găsite planificare a activităților culturale pentru toată lumea să participe. Studenții noștri, ca și noi, a se vedea valoarea într-o abordare all-inclusive conectate la educație. Din acest motiv oferim o varietate de stagii cu mentorii vorbitoare de limba engleză.

Locații

Varşovia

Collegium Civitas

Address
Plac Defilad 1
00-901 Varşovia, Voievodatul masovian, Polonia
Număr de telefon
+48 22 656 71 75