Victoria Junior College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Victoria Junior College (cunoscut și sub numele de Victoria sau VJC ) este un colegiu junior coeducațional din Singapore care oferă educație preuniversitară pentru internat și studenți de zi. Curriculum-ul de doi ani al Victoria Junior College culminează cu examenele de nivel avansat Singapore GCE.

Ideea Victoria Junior College fost discutată pentru prima dată în anii '70 de distinși victorieni precum domnul Wong Hung Khim, domnul Foo Kok Swee și domnul Ong Teong Pin. Această viziune a fost realizată în curând și o nouă etapă din istoria Victoria a luat forma odată cu înființarea Victoria Junior College ( VJC ) împreună cu Marine Vista. În 1984, Colegiul a primit primul său lot de studenți în cadrul primului director al Victoria Junior College , doamna Lee Phui Mun. Doamna Lee a continuat să fie directoră timp de 18 ani și a condus Colegiul să deschidă noi drumuri în mai multe domenii. La domnul Chan Kah Gek a fost succedată ca director, urmată de domnul Chan Poh Meng și domnișoara Ek Soo Ben. Sub conducerea înțeleaptă și inspirată a directorilor săi, Victoria Junior College a crescut noi înălțimi și este acum recunoscută ca un centru pentru excelență academică, sportivă și culturală.

Locații

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: