Schouten Global

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Compania noastră

Partener global, prezență globală

Fiind "clasa mondială" nu mai este suficient; Acum este pur și simplu minimul necesar pentru a juca pe piața de astăzi. Schouten Global se află singură în capacitatea sa de a uni resurse largi de dezvoltare strategică cu expertiza a peste 700 de formatori și antrenori profesioniști din întreaga lume.

Fapte si cifre

 • Fondată în 1980
 • Experiență de livrare în peste 60 de țări
 • Premiul câștigat pentru satisfacția clienților și excelența operațională
 • Furnizor preferat pentru companii multinaționale de succes
 • 100% atenție
 • Proprietarul temei. Thema este o editură modernă, specializată, care se axează pe îmbunătățirea funcționării personale a oamenilor, în special a oamenilor la locul de muncă.Serviciile noastre

Schouten Global oferă o suită cuprinzătoare de servicii de învățare, menite să îmbunătățească abilitățile personalului dvs. și să-și îmbunătățească performanțele. Conducând o mai bună sănătate organizațională și performanță îmbunătățită a afacerilor. Pe lângă portofoliul nostru, oferim soluții personalizate pentru nevoile dvs. specifice, coaching-ul (executive) și consultanță pentru dezvoltarea organizațională.

Retea globala

Schouten Global colaborează cu cei mai buni facilitatori din clasă, care au fost atent selectați și examinați de departamentul nostru de Management și Dezvoltare al Facultății. În funcție de cerințele clientului, se potrivesc cu atenție facilitatorii cu clienții, pe baza profilului corect, a temelor de instruire (conținut), a aspectelor organizaționale și culturale și a cerințelor lingvistice.

Din rețeaua noastră internațională de facilitatori vă puteți aștepta:

 • Dovedită excelență în aptitudinile facilitatorului, verificată prin referințe de la egal la egal și / sau client
 • Experiență relevantă în formarea unor abilități esențiale de conducere, cum ar fi influențarea abilităților, competențele de comunicare, managementul proiectelor etc.
 • Mai mult de 10 ani de experiență într-un mediu de afaceri
 • Mai mult de 10 ani de facilitare a experienței de formare legate într-un mediu multicultural
 • Expertiză în materie
 • O mentalitate globală
 • Fluență în limba engleză și cel puțin o limbă locală

Avem experiență de livrare în peste 40 de țări. Pentru țările în care nu avem candidați în baza noastră de date, căutăm noi facilitatori prin rețeaua noastră parteneră existentă. Această abordare sa dovedit a fi foarte eficientă și eficientă în ultimii ani.

Misiune și Viziune

Misiune: Eliberați și aliniați potențialul persoanelor, al echipelor și al organizațiilor.

Viziunea: "O navă este la fel de puternică ca și echipajul său".

Relația dintre succesul unei organizații și comportamentul personal și bunăstarea personalului său ne-a fascinat întotdeauna. Puterea individului sa dovedit a fi un factor decisiv în succesul unei organizații - și că formarea comportamentală a avut o contribuție pozitivă în acest sens. Clienții noștri au experimentat că investiția pe termen lung în aptitudinile soft, performanța echipei și conducerea contribuie la îmbunătățirea rezultatelor afacerii. Astăzi împărtășim cunoștințele și experiența noastră la nivel mondial, ajutând organizațiile să își creeze propriul "triunghi de aur" de rezultate îmbunătățite, de inovare accelerată și de o mai bună motivație personală, satisfacție și fericire.

Cursuri deschise

Schouten Global oferă un portofoliu de cursuri de pregătire pentru înscriere.

Coaching activă (CTI)

Schimbarea oamenilor, transformarea vieții: dezvoltat de liderul industriei CTI (Coaching Training Institute), coachingul coactiv este recunoscut pe scară largă ca cel mai riguros program de instruire și certificare în domeniul antrenorilor din industrie.

Organizarea și relaționarea sistemelor Coaching (CRR Global)

Programul de organizare și relaționare a sistemelor de coaching (ORSC ™) este un model revolutionar pentru sistemele de relații de coaching în organizații și grupuri, echipe, parteneriate și cupluri. Indiferent dacă specialitatea dvs. se află în activitatea corporativă, parteneriate sau relații personale, acest model de sisteme de relații este fundamental pentru munca dvs.

Certificarea profilului cercului de conducere (TLCPC)

Depășind competențele de conducere: în calitate de antrenor doriți să obțineți cele mai bune rezultate pentru coachee. Profilul Leadership Circle ™ este un instrument puternic de 360º care oferă mai mult decât o înțelegere a competențelor de învățare. Acesta oferă, de asemenea, o înțelegere profundă a motivațiilor coacheei dvs., a valorilor și ipotezelor care stau la baza, care reprezintă începutul unei transformări în eficacitatea conducerii.

Instruire pentru formatori

Accelerați-vă cariera: în timpul formării pentru formatori veți învăța abilitățile necesare pentru a dezvolta abilitățile soft-urilor celorlalți.

Locații

Zaltbommel

Address
Schouten & Nelissen
Van Heemstraweg West 5

5301 Zaltbommel, Gelderland, Ţările de Jos