Martinair Flight Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit în zbor Academia Martinair

Academia zbor Martinair provenit de acum 40 de ani și face parte din / KLM Group AIR FRANCE. Academia este cea mai veche din Țările de Jos, care ruleaza toate instrucțiuni practice de zbor de la un aerodrom olandez. Prin urmare, folosim o flotă modernă și de tineri, care își are baza la Aeroportul din Lelystad.

Acest curs intensiv de formare integrat durează 24 de luni și începe de 3 ori pe an. Teoria este dat prin utilizarea unui sistem de formare bazat pe calculator și este complet integrat cu lecții practice de zbor. Acest lucru înseamnă că teoria este alternând cu lecții de zbor practice, prin prezenta teoria pot fi aplicate direct în practică.

Lunar există o zi de orientare la academia de zbor, aici veți obține toate informațiile de care aveți nevoie și de a explora și de a înțelege zbor Academia Martinair. Selectia se poate porni în orice moment și poate fi finalizată în aproximativ 3 săptămâni.

Martinair Flight Academy este mândru să anunțe alianța cu alte două companii, Trener Kft si FSC. Noua companie, care se formează se numește Central Academia Europeană de zbor, CEFA.

După o evaluare aprofundată Centrală Academia Europeană de zbor a fost selectat de către Wizz Air ca partener pentru Programul de formare unic Mentored pilot.

De ce Martinair Flight Academy?

Martinair102

Este important să se simtă confortabil cu modul în care școala de educație "dumneavoastră vă oferă.

Unul dintre cele mai importante motive pentru a alege pentru zbor Academia Martinair este scara mica. Un maxim de 36 de elevi începe antrenamentul lor ATPL în fiecare an și clase nu depășesc un număr de 12 elevi. Aceasta are ca rezultat o abordare foarte personală în care individul este elementul central.

La Martinair Flight Academy începe efectiv de zbor după doar patru săptămâni de școală de formare la sol. Primul avion solo are loc aproximativ două luni de la începerea antrenamentului de zbor. Acest lucru înseamnă că teorie este combinată cu instruirea practică zbor în timpul primului an. În al doilea zbor efectiv anul cu tânărul și modern flotei este accentuat.

In primul an, întreaga teorie ATPL vor fi tratate prin utilizarea CBT (Computer Based Training), care este susținută de regulate toți profesorii de teorie rotunde, care pot da instrucțiuni de zbor ei înșiși și sunt ușor capabile să facă o legătură între teorie și practică.

În acest an, va obține, de asemenea, prima licență, Private Pilot License. Acest lucru vă permite să zboare numărul necesar de ore pentru navigarea ATPL cu un coleg de student, astfel încât să câștige o mulțime de experiență împreună. De asemenea, puteți efectua zboruri către aerodromuri străine mai îndepărtate, pentru că împreună aveți un număr dublu de ore disponibile.

Spre deosebire de unele alte școli zboruri, formarea completă de zbor la zbor Academia Martinair se va efectua într-o singură locație, în cazul nostru este Lelystad Airport.

Perspective de viitor

Martinair103

Martinair Flight Academy este o subsidiara a Martinair Holland NV Martinair Holland NV este deținută de KLM, deci de AMF este, de asemenea, o parte din AIR FRANCE / KLM Group. Acest lucru înseamnă că, în cazul în care societățile din cadrul acestui grup, cum ar fi KLM, Transavia și Martinair, au nevoie de piloți ei vor recruta propriile lor școli de zbor. Concret, aceasta înseamnă că Academia de zbor KLM oferă KLM și Martinair Academia de zbor este un "furnizor preferat" pentru Transavia și Martinair Holland. În cazul în care Academia de zbor KLM nu poate furniza suficient de piloți pentru KLM, elev-piloți de zbor Academia Martinair va fi asumat.

Studenții noștri zboară cu diferite linii aeriene, în interiorul și în afara Europei. Printre companiile aeriene veți găsi transportatorii naționali și regionali de pavilion, transportatorii și operatori economici. Elevii, care sunt încă în așteptare pentru un loc de muncă, va avea loc pe standardul de zbor Academia Martinair de așa-numita de formare periodică. Aceste sesiuni de instruire lunare sunt furnizate de către o echipă de căpitani unei companii aeriene, care și-au câștigat urmele lor în poziții de conducere în domeniul aviației comerciale (MD-11, B767, B747).

Locații

Lelystad

Martinair Flight Academy

Address
Emoeweg 4,
8218 PC Lelystad.
The Netherlands

8218 PC Lelystad, Flevoland, Ţările de Jos
Număr de telefon
+31 320 288 476