Maastricht University, University College Maastricht (UCM)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Maastricht (UM) este cea mai internațională universitate din Olanda și, cu 16.861 de studenți și 4.300 de angajați, este în continuă creștere. Universitatea se evidențiază pentru modelul educațional inovator, caracterul internațional și abordarea multidisciplinară a cercetării și educației.

Datorită programelor sale de cercetare și de studii de înaltă calitate, precum și a unui accent puternic pus pe angajarea socială, UM a creat rapid o reputație solidă. Astăzi este considerată una dintre cele mai bune tinere universități din lume.

Zece motive pentru a alege Universitatea din Maastricht

 1. Abordare personală cu învățarea bazată pe probleme
  Elevii de la UM învață în grupuri de tutori mici, ceea ce înseamnă că participi activ și că dobândesc abilități esențiale pentru viitorul tău. Profesorii vă cunosc de obicei după nume și sunt întotdeauna accesibili și abordabili.


 2. Programe unice
  UM oferă o serie de programe de studii care nu pot fi găsite în altă parte în Olanda. Exemplele includ licența în sănătatea publică europeană, masteratul în medicină, criminologie și drept și masteratul în sănătatea globală.


 3. Majoritatea universităților internaționale din Olanda
  Majoritatea programelor noastre sunt de asemenea oferite în limba engleză, iar 51% dintre studenții noștri și aproape 42% din personalul nostru provin din străinătate. Acest lucru face UM cea mai internațională universitate din Olanda.


 4. Cercetare
  Cercetarea noastră multidisciplinară, de la creșterea țesuturilor umane până la explorarea problemelor legate de durabilitate, asigură un teren de reproducere fertil care se alimentează în educația noastră. Cercetătorii sunt implicați foarte mult în predare, iar studenții interesați au o serie de opțiuni pentru a se implica în cercetare înșiși.


 5. Printre cele mai bune universități din întreaga lume
  UM este cea de-a cincea cea mai bună universitate din lume, conform ediției din 2017 a clasamentului Times Higher Education pentru universitățile tinere. În alte clasamente, UM atinge în mod constant scoruri bune: în 2017, UM sa clasat pe locul 15 în clasamentul QS pentru universitățile mai tinere de 50 de ani.


 6. Inovația educațională
  Lucrăm în permanență pentru a ne îmbunătăți metodologia educațională în UM Edlab, care susține, de asemenea, tutori și oferă programe de excelență pentru studenți.


 7. Inima Europei
  Maastricht se află la extremitatea cea mai sudică a Olandei, chiar în inima Europei. În doar câteva ore, puteți ajunge la Bruxelles, Amsterdam, Paris sau Londra, iar câteva aeroporturi se află la o oră de mers cu mașina.


 8. Orașul Maastricht
  De la cinematografe, teatre și sute de cafenele, baruri și restaurante până la un nou centru sportiv și facilități de studiu de ultimă generație aflate în construcție, în zona Tapijn - Maastricht este un oraș viu cu un centru istoric. Și fiecare an universitar începe cu o săptămână de neuitat Inkom.


 9. Programe de onoare
  Pentru studenții cărora le place o provocare suplimentară, oferim o suită de programe de onoare: Premium, MaRBle și Onoruri.


 10. Găsirea unei slujbe
  Cercetările efectuate de Centrul de Cercetare UM pentru Educație și Piața Muncii (ROA) arată că aproximativ 96% dintre absolvenți lucrează într-un post remunerat în câțiva ani de la absolvire (studiile universitare de la Maastricht 2017).


Fapte rapide

 • cea mai tânără și cea mai internațională universitate din Olanda
 • 16.861 de studenți, 4300 de angajați, 65.000 de absolvenți
 • una dintre cele mai bune universități tinere din lume (THE, QS)
 • singura universitate olandeză din Rețeaua Universităților Mondiale (WUN) și Rețeaua Tinerilor Rețele Universitare de Cercetare (YERUN)

Locații

Maastricht

Address
Minderbroedersberg 4-6
6211 LK Maastricht, Limburg, Ţările de Jos

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: