AIS Flight Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce AIS Flight Academy?

AIS Flight Academy se străduiește pentru cel mai înalt nivel de educație și de formare în conformitate cu standardele europene, oferindu-vă:

Mulți ani de experiență în piloți de formare la nivel mondial Formare finalizat în aproximativ 22 luni Formarea teoretică și practică realizată în cadrul Academiei noastre de zbor fond financiar disponibil (sau olandeză Belgia națională numai) complet de formare în Europa orientare intensivă și coaching-ul studenților în timpul antrenamentului Utilizarea materialelor de studiu avansate sprijin gratuit vize pentru studenții internaționali Cazare disponibile examen de formare cu condiția de formare pe bază de clasă în timpul groundschool Modern FNPT II și Boing simulatoare de nivel 737 D Diviziunea de întreținere tehnică proprie schema de Cadet cu (necesar permis de muncă a Uniunii Europene) AIS Airlines

AIS Airlines

AIS Airlines este o companie aeriană regională bazată pe Aeroportul Lelystad. Noi oferim servicii flexibile pentru clienții care caută Wet Lease, capacitate charter completă și zboruri regulate în întreaga Europă. Cu flota noastră formată din 10 BAe Jetstream 32 turbo-popi suntem cel mai mare transportator regional în Scandinavia și, de asemenea, operează în Germania, Elveția și Croația. Avem planuri de a extinde flota noastră prin adăugarea unei 737 de aeronave Boeing în termen de 2 ani și de a introduce mai multe rute. Toți Ofițerii Primii sunt recrutați din AIS Flight Academy.

Exemplu de charterflights:

zi de golf în Marea Britanie eveniment sportiv din Germania degustare de vinuri în Franța

Rutele

Bremen - Zürich Münster / Osnabrück - Stuttgart Ostersund - Umeå Borlänge - Örebro - Malmö Borlange - Göteborg Torsby - Hagfors - Stockhholm Sveg - Mora - Stockholm

AIS Tehnic

AIS Tehnica are grijă de toate lucrările de întreținere a AIS Academie de zbor și AIS Airlines. Facilitatile se bazeaza la Lelystad si acopera o arie mare de muncă. Din cauza facilităților, AIS Tehnic poate oferi servicii excelente si eficiente altor companii din cadrul Grupului AIS. AIS Tehnica poate oferi, de asemenea, de întreținere pentru părți a 3 pentru mai multe tipuri de aeronave.

Locații

Olanda Online

AIS Flight Academy

Address
AIS Flight Academy
Flamingoweg 20
8218 NW Lelystad

Olanda Online, Ţările de Jos
Număr de telefon
+31 320 268 799