Yoobee School of Design

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre YOOBEE

În ultimii 20 de ani, Yoobee a armat creatori cu know-how tehnic și abilități practice, în lumea reală, pentru a transforma ideile lor strălucite în carieră. Cu campusuri din Auckland, Wellington, Christchurch și online, Yoobee este cea mai mare școală specializată de design digital din Noua Zeelandă.

Yoobee School of Design face parte din New Education Group și Animation College, în calitate de PTE înregistrat, acordă toate calificările oferite de Yoobee School of Design .

Programele Yoobee îmbrățișează tehnologii noi și emergente și cele mai recente platforme media, cu Pathways la certificate și diplome până la grade cu unele dintre școlile partenere.

De la medii digitale și design, design web și animație UX și 3D, până la filme, jocuri de artă și dezvoltare și grafică 3D, programele noastre vă ajută să vă conectați la progresele industriei și la vârful jocului.

Oferind programe full-time, part-time și online, Yoobee deschide porțile pentru cele mai bune studiouri digitale și de design din lume.

Formatorii noștri cu experiență în proiectare sunt pe deplin conectați cu industria creativă. Sunt animatori, regizori, designeri grafici și artiști cu efecte speciale.

Aceasta menține Yoobee real, relevant și de ultimă oră. Tutorii prietenoși, accesibili, un mediu de susținere și o pregătire practică permit studenților noștri să-și dezlănțuiască potențialul creativ și să-și dezvolte o carieră extraordinară.

O comunitate vibrantă de practică de design, tutori și studenți împărtășesc o pasiune pentru tehnologia digitală și creativitate inspirată. Colaborăm, inovează, împingem limitele.

Elevii noștri câștigă experiență reală cu software-ul standard industrial și învață cum se întâlnesc afacerile cu arta în sectorul creativ. Ei absolvă cu un amestec perfect de pricepere tehnică și geniu creativ pentru angajatorii de astăzi (și de mâine).

La Yoobee School of Design , creăm reclame.

Locații

Auckland

Auckland Campus

Număr de telefon
(09) 303 3120

Wellington

Wellington Campus

Număr de telefon
(04) 384 9624

Christchurch

Christchurch Campus

Număr de telefon
(03) 377 1978