Citește Descrierea Oficială

Toi Ohomai Institute of Technology este cheia furnizor de terțiar în frumosul Bay of Plenty, situat central, pe Insula de Nord.

institutul nostru este acasa, la aproape 14.000 de studenți, mai mult de 1.000 de angajați și oferă mai mult de 240 de programe de peste 71 de site-uri de livrare.

Ne-am angajat sa lucreze cu afacerile, comunitate, industrii și parteneri Iwi, pentru a se asigura instituției noastre satisface nevoile lor, și, cel mai important, nevoile studenților noștri.

Noi oferim o educație de înaltă calitate, care poate conduce spre o serie de cariere în domenii cum ar fi agricultura, afaceri, comunicații, educație timpurie, silvicultură, ospitalitate, tehnologia informației (IT), studii Maori, asistență medicală și de sănătate, managementul sportului și turismului .

Toi Ohomai Institutul de Tehnologie - Rotorua și Tauranga Regiuni

Fiind situat intr-o regiune de o frumusețe naturală oferă o mulțime de oportunități de vânt în jos sau în sus, în funcție de nevoile dumneavoastră de adrenalină. Unele dintre aceste activități includ ciclism montan, Whitewater și caiac pe ape liniștite, echitație, drumeții, surfing, pescuit, înmuiere în bazine calde și sărituri Bungy.

Avem o populatie diversa student cu elevi din mai multe locuri, cum ar fi: India, America de Sud, Japonia, China, Fiji, Filipine, Nepal, Sri Lanka și mai mult. Prietenos, grijuliu, personal profesionist în centrele noastre studențești internaționale vorbesc mai multe limbi, oferă îngrijire pastorală excelent, și să asiste studenții internaționali pe parcursul studiilor lor cu noi.

Noi căutăm să fie o instituție primitoare și grija care să reflecte manaakitanga și whānaungatanga. Un loc unde oamenii sunt apreciate ca indivizi și punctele lor forte sunt găsite și încurajate, indiferent de originea lor.

Profiluri campus

Toi Ohomai Institute of Technology are șase campusuri principale. Mokoia și Windermere campusuri sunt centrele noastre cele mai mari. Mokoia Campus se află în Rotorua și Windermere este situat în Tauranga. Avem, de asemenea campusuri în Taupo, Tokoroa și Whakatane.

Anumite calificări, cum ar fi de calcul, sunt de asemenea predate de locații suplimentare în districtul de afaceri central Rotorua. Asistenta medicala este predat la Campus nostru Windermere în Tauranga.

Toate campusurile noastre oferă oportunități de învățare creative și provocatoare. Cu toate acestea, este important să se gândească la ceea ce vrei academic, social și geografic atunci când aleg campusul potrivit pentru tine.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Certificat

Toi Ohomai Institute of Technology

Certificate în limba engleză la niveluri de la 1 la 5 sunt disponibile pentru vorbitorii altor limbi pentru a dezvolta ascultare, vorbire, citire și scriere abilități pen ... [+]

(nivelurile 1-5)

Toi Ohomai Institutul de oferte Tehnologie Certificate în limba engleză la nivelurile 1 până la 5 pentru vorbitori de alte limbi pentru a dezvolta ascultare, vorbire, citire și scriere pentru abilități în fiecare zi de utilizare și pentru continuarea studiilor în programe de certificat, diplomă și gradul.

Programele tur de studiu în engleză

vizite de studiu de grup sunt concepute în mod individual pentru a se potrivi cu fiecare grup. lecții de limba engleză se concentrează pe dezvoltarea încrederii de comunicare în zona de subiect al alegerii studentului, în timp ce activitățile să profite de oportunitățile de învățare on și off campus, frumoasa peisajul natural si numeroasele atractii turistice ale Rotorua. Servicii de turism de grup includ transportul de la Auckland, petrecerea de bun venit, homestays, dispunerea calendar și activități, ghid turistic, petrecere de adio și pergament absolvire.... [-]

Noua Zeelandă Rotorua Taupo Tokoroa

Diploma

Toi Ohomai Institute of Technology

Doriți să-și petreacă zilele stând la mare in aer liber din Noua Zeelandă și achiziție plătit pentru asta? Această diplomă vă va lua de la clasă la vârfurile munților - a ... [+]

Doriți să-și petreacă zilele stând la mare in aer liber din Noua Zeelandă și achiziție plătit pentru asta? Această diplomă vă va lua de la clasă la vârfurile munților - așa curea pe cizmele tropot!

Vei examina provocările cu care se confruntă, imagine verde curat din Noua Zeelandă și ceea ce trebuie făcut pentru a proteja habitatele noastre de renume mondial și peisaje.

Cursuri includ botanică, biologie, geologie, managementul apelor uzate și de reciclare, de conducere în aer liber, de management de coastă, legislația resurselor, managementul riscului personal și de biosecuritate.

munca de teren în rezervele de la distanță și parcuri naționale transforma teoria în practică - cu excursii la locuri, cum ar fi Fiordland, Coromandel și Podișul Central.... [-]

Noua Zeelandă Tauranga
Februarie 2020
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Toi Ohomai Institute of Technology

Fiți scufundat în acest curs unic și vei dori să poți crește branhii! Viața pe teren pur și simplu nu se poate compara cu matrice minte-suflare de animale sălbatice, care ... [+]

Fiți scufundat în acest curs unic și vei dori să poți crește branhii! Viața pe teren pur și simplu nu se poate compara cu matrice minte-suflare de animale sălbatice, care trăiește sub valuri.

Oameni călătoresc din întreaga lume pentru a studia această diplomă extrem de respectat, care este singurul curs de acest tip din Noua Zeelandă. Ele recunosc fantastica oportunitate de a învăța și de a lucra în mediile noastre marine uimitoare - dacă sunteți face local, sigur că nu pierdeți barca!

Elevii vizitează mediile marine și de apă dulce izolate din intreaga tara studiind gama fascinanta de plante, nevertebrate, mamifere, păsări și pești care trăiesc deasupra și dedesubtul apei și rolul vital pe care îl joacă într-un ecosistem sănătos.... [-]

Noua Zeelandă Tauranga
Februarie 2020
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Toi Ohomai Institute of Technology

Învăța abilitățile necesare pentru ghidarea asociațiilor de turism de aventură. În special, domeniile de specialitate sunt: ​​abilități de rafting; caiac pe mare; frânghi ... [+]

Scopul programului

Această diplomă oferă studenților cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru ghidarea asociațiilor de turism de aventură. În special, domeniile de specialitate sunt: ​​abilități de rafting; caiac pe mare; frânghii; ancore și abilități de cablu; abilități de munte și abilități de conducere unic.

informaţii de atribuire

calificări incluse

Pentru a realiza o diplomă în studenții Adventure Turism trebuie să treacă un total de 120 de credite, inclusiv:

60 de credite obligatorii; 30 credite din lista de opțiuni; și 30 credite elective la nivelul 4 sau mai sus. Cunoștințe și abilități vă va câștiga

Absolvenții vor fi capabili să:... [-]

Noua Zeelandă Rotorua
Iulie 2019
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Toi Ohomai Institute of Technology

Te iubesc clădiri și fantezie proiectarea propriul dvs., creând ceva ce generațiile viitoare se vor bucura? Industria de construcții este de a lua off și are nevoie de ma ... [+]

Te iubesc clădiri și fantezie proiectarea propriul dvs., creând ceva ce generațiile viitoare se vor bucura? Industria de construcții este de a lua off și are nevoie de mai multe loturi de tehnicieni de arhitectură pentru a atrage toate noile clădiri care are nevoie populația noastră în creștere.

Acest curs practic, distractiv dezvoltă eficient abilitățile tehnice tirajul - concentrându-se asupra a ceea ce este și nu este importantă într-o gamă largă de lucrări de proiectare - ceea ce înseamnă că absolvenții noștri sunt foarte apreciate de către angajatori.

Vei învăța cum să se "conecta puncte" între un arhitect și un constructor, producând setul vital al desenelor juridice - sau planuri - că fiecare proiect de construcție depinde.... [-]

Noua Zeelandă Tauranga
Februarie 2020
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Toi Ohomai Institute of Technology

Efectuarea de conexiuni este o parte vitală a oricărei afaceri, motiv pentru care are sens să studieze în comunitatea pe care doriți să lucrați. ... [+]

Efectuarea de conexiuni este o parte vitală a oricărei afaceri, motiv pentru care are sens să studieze în comunitatea pe care doriți să lucrați.

Este, de asemenea, o idee bună de a păstra opțiunile deschise. Aceste diplome sunt respectate calificările de sine stătătoare, dar, de asemenea, servi ca pietre pas cu pas spre o gamă de la Universitatea din Waikato grade de afaceri care pot fi completate chiar aici, în Tauranga.

Noi oferim tutori premiate, opțiuni de curs interesante și o locație convenabilă CBD. Vei avea o multime de oportunitati de a lucra cu întreprinderile locale, făcând contacte cheie care va ajuta la deschiderea ușilor din dreapta atunci când absolvent.... [-]

Noua Zeelandă Tauranga
Martie 2020
La zi
Part time
2 anii
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Toi Ohomai Institute of Technology

inginerie mecanică oferă o oportunitate de a schimba lumea, folosind abilități practice și gândire inovatoare pentru a împinge limitele a ceea ce este posibil. ... [+]

mecanic

inginerie mecanică oferă o oportunitate de a schimba lumea, folosind abilități practice și gândire inovatoare pentru a împinge limitele a ceea ce este posibil.

Acesta este locul în care ideile se transformă în realitate. Vei învăța să producă, mașini mai ieftine și mai eficiente mai sigure și a sistemelor mecanice - pune lucrurile în mișcare pentru a face viața mai ușoară.

abilități de inginerie mecanică sunt necesare pentru aproape tot ceea ce se poate face astfel încât oportunitățile sunt nelimitate, iar cu un deficit recunoscut de tehnicieni în această țară perspectivele de angajare și plăti ratele sunt ridicate.

Cursul acoperă subiecte cum ar fi avansate de matematică, mecanică, termodinamică, materiale, lichide și electricitate, utilizând desen tehnic și instrumente de inginerie asistată de calculator (CAD).... [-]

Noua Zeelandă Tauranga
Februarie 2020
La zi
Part time
2 - 4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Toi Ohomai Institute of Technology

Învețe să lucreze în calitate de manager de ospitalitate junior sau stagiar, supervizor sau lider de echipă într-o serie de unități și sectoare de ospitalitate. ... [+]

Scopul programului

Acest program va stabili cunoștințe cuprinzătoare, aptitudinile și standardele de practică profesională relevante pentru operațiunile de ospitalitate care să sprijine și să consolideze încrederea clienților și furnizarea de servicii. La finalizarea acestui program, absolvenții pot urmări managementul la nivel de rang inferior sau roluri supraveghetor în sectorul hotelier sau să efectueze un studiu mai aprofundat în domeniul ospitalității sau discipline conexe turismului.

informaţii de atribuire

Pentru a realiza atribuirea Diploma Noua Zeelandă în Hospitality Management (Level 5), studenții trebuie să treacă un total de 120 de credite.

Cunoștințe și abilități vă va câștiga ... [-]
Noua Zeelandă Rotorua
Toi Ohomai Institute of Technology

Se poate conta pe planurile de a transforma în realitate? Industria de construcții este de a lua off și are nevoie de mai mulți inspectori cantitativi pentru a controla c ... [+]

Cantitate strand Topografie

Se poate conta pe planurile de a transforma în realitate? Industria de construcții este de a lua off și are nevoie de mai mulți inspectori cantitativi pentru a controla costurile proiectului și să păstreze lucrurile pe drumul cel bun. Aceasta este o cariera ideala pentru persoanele care iubesc detaliile - în special în calcul și de măsurare.

Este un pic ca contabil, dar vei lucra pe proiecte fizice, în timp ce acestea sunt construite, așa că lucrurile se vor schimba in mod constant furnizarea de noi provocări pentru a păstra lucrurile proaspete.

Exista o multime de munca de birou, dar, de asemenea, o mulțime de posibilități de a vizita site-uri de construcție pentru a monitoriza progresele înregistrate înainte de a elibera plăți. abilități de comunicare și de negociere sunt, de asemenea, necesare pentru a asigura toata lumea ramane angajat la sarcina la îndemână.... [-]

Noua Zeelandă Tauranga
Februarie 2020
La zi
Part time
2 anii
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Toi Ohomai Institute of Technology

Să contribuie la punerea în aplicare eficientă a proceselor în industria turismului și a sprijini furnizarea unei experiențe de vizitator de calitate într-o serie de orga ... [+]

Scopul programului

O Noua Zeelandă Diplomă în Turism și Călătorii (Level 5) Programul își propune să dezvolte absolvenți cu capacitatea de a contribui la punerea în aplicare eficientă a proceselor în industria turismului și a sprijini furnizarea unei experiențe de vizitator de calitate într-o serie de organizații de turism și de călătorie. Programul va stabili cunoștințe cuprinzătoare, aptitudinile și standardele de practică profesională relevante pentru operațiunile de turism care să sprijine și să consolideze încrederea clienților și furnizarea de servicii. La finalizarea acestui program, absolvenții pot urmări de consiliere, coordonare și roluri de supraveghere în sectorul turismului sau să efectueze un studiu mai aprofundat în discipline conexe turismului.... [-]

Noua Zeelandă Rotorua

Diploma Postuniversitare

Toi Ohomai Institute of Technology

Aceasta calificare este conceput pentru studenții care doresc să avanseze de cercetare științifică și de gestionare a informat-practică. ... [+]

informaţii Program Taxa de școlarizare $ 19.950 Aporturile februarie, iulie, noiembrie IELTS minim 6.5 cu nici o bandă mai mică de 6,0 Durata (durata studiilor) 1 an Scopul programului

Aceasta calificare este conceput pentru studenții interne și internaționale care doresc să avanseze de cercetare științifică și de gestionare a informat-practică. Acesta se va baza pe studii anterioare cu diplomă de studii universitare, postuniversitare și post și să consolideze aspirațiile de carieră în domeniile de management, afaceri, tehnologia informației, sănătate sau ospitalitate.

Standardul avansat la care va opera absolvent include abilitatea de a articula teorie și practică într-un domeniu de gestionare. Absolvenții vor angaja în studiu independent, care sa demonstreze un nivel avansat de cunoștințe, care utilizează analiza discursului și cercetarea critică într-un context de management relevant.... [-]

Noua Zeelandă Rotorua
Iulie 2019
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Toi Ohomai Institute of Technology

Permite profesioniștilor în funcții de conducere pentru a menține moneda și de a dezvolta disciplina de dezvoltare profesională continuă. ... [+]

informaţii Program Taxa de școlarizare $ 19.950 Aporturile februarie, iulie, octombrie IELTS minim 6.5 cu nici o bandă de scor mai mic decât 6.0 Durata (durata studiilor) 1 an Scopul programului

O Diplomă de studii aprofundate în programul de Studii Profesionale Aplicate va permite cursanților să continue cunoștințele și practica profesională în domeniul lor de practică. Elevii vor fi capabili să aplice un organism avansat de cunoștințe într-o gamă de contexte care va completa experiența și / sau calificările lor curente. Această calificare permite profesioniștilor în roluri de conducere pentru a menține moneda și de a dezvolta disciplina de dezvoltare profesională continuă.... [-]

Noua Zeelandă Rotorua
Iulie 2019
La zi
Part time
1 - 3 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Diplomă de Absolvire

Toi Ohomai Institute of Technology

Această diplomă de absolvent oferă până la zi teoretice și cunoștințele aplicate pentru a extinde experiența dvs. în industria de calcul. ... [+]

informaţii Program Taxa de școlarizare $ 19.950 Aporturile februarie, mai, iulie, noiembrie IELTS Minim 6.0 cu nici o bandă mai mică de 5,5 Durata (durata studiilor) 1 an Scopul programului

Această diplomă de absolvent oferă până la zi teoretică și cunoștințe aplicate pentru a extinde expertiza studenților în industria de calcul prin studierea unui domeniu de specialitate, care completează experiența și / sau calificările lor curente.

Câmpurile de specialitate includ: hardware avansat, proiectarea sistemelor informatice, rețele de calculatoare, tehnologia de comunicații, rețele, baze de date, programare, jocuri și animație, multimedia, internet si dezvoltare web sau sisteme embedded.... [-]

Noua Zeelandă Rotorua
Mai 2019
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Toi Ohomai Institute of Technology

Deveni practicieni inovatoare în curs de dezvoltare industriile creative: arta; design grafic; Modă; si design interior. Hands-on cursuri vor sublinia conceptualizarea de ... [+]

Scopul programului

O Diploma De Absolvent în Antreprenoriat Creative își propune să dezvolte cunoștințele și aptitudinile elevilor de a inova în calitate de practicieni în curs de dezvoltare industriile creative. Lor interdisciplinare (Arta, Design grafic, Modă și Design Interior), hands-on cursuri vor sublinia conceptualizarea de produse inovatoare și structurarea proceselor de inovare. Ei vor explora oportunitățile în a fi parte din diverse echipe care abordează dimensiuni multidisciplinare de provocări complexe și de a produce soluții inovatoare. Programul își propune să permită absolvenților de a naviga pe noi piețe, să identifice diferitele experți care vor fi capabili să colaboreze cu dibăcie între ele, și să participe la concept la produs. Absolvenții vor avea abilitățile, cunoștințele și atributele pentru a fi antreprenori și să contribuie la industriile creative din Aotearoa Noua Zeelandă.... [-]

Noua Zeelandă Rotorua
Martie 2020
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Toi Ohomai Institute of Technology

Dobândi cunoștințe și experiență în îndrumare și conducere profesională într-un domeniu de specialitate pentru a completa experiența dumneavoastră curentă și / sau de cal ... [+]

informaţii Program Taxa de școlarizare $ 19.950 Aporturile februarie, iulie, noiembrie IELTS Minim 6.0 cu nici o bandă mai mică de 5,5 Durata (durata studiilor) 1 an Scopul programului

Dobândi cunoștințe și experiență în îndrumare și conducere profesională în cadrul domeniului lor de specialitate, care completează experiența lor curentă și / sau de calificare (e). Această calificare permite profesioniștilor în roluri de conducere pentru a menține moneda și de a dezvolta disciplina de dezvoltare profesională continuă.

informaţii de atribuire

Pentru a realiza atribuirea Diploma de Licențiat în Mentoring și studenții de conducere profesională trebuie să treacă un total de 120 de credite, inclusiv:... [-]

Noua Zeelandă Rotorua
Iulie 2019
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Toi Ohomai Institute of Technology

Dobândi cunoștințe suplimentare de management specializate și competențe în șuvițe alese de afaceri, silvicultură, sănătate, dezvoltare maori, management de proiect și ma ... [+]

informaţii Program Taxa de școlarizare $ 19.950 Aporturile februarie, mai, iulie, noiembrie IELTS Minim 6.0 cu nici o bandă mai mică de 5,5 Durata (durata studiilor) 1 an Scopul programului

Această diplomă de absolvent este conceput pentru a oferi studenților cu o oportunitate de a dobândi cunoștințe de specialitate suplimentare și competențe în domeniul managementului în șuvițe alese de afaceri, silvicultură, sănătate, dezvoltare maori, management de proiect și managementul de fabricație. Această calificare suplimentare își propune să ofere studenților cu abilități și cunoștințe de gestionare necesare pentru a lucra cu succes și să gestioneze o operațiune de afaceri durabile în Aotearoa / Noua Zeelandă.... [-]

Noua Zeelandă Rotorua
Mai 2019
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Toi Ohomai Institute of Technology

Experiența dvs. în Lărgiți industria de management hotelier pentru a completa experiența și / sau calificările dvs. curente. ... [+]

informaţii Program Taxa de școlarizare $ 19.950 Aporturile februarie, mai, iulie, noiembrie IELTS Minim 6.0 cu nici o bandă mai mică de 5,5 Durata (durata studiilor) 1 an Scopul programului

Scopul acestei diplome de absolvent este de a oferi studenților cu cunoștințe și abilități teoretice și aplicative curente, precum și să-și lărgească expertiza lor în industria de management hotelier pentru a completa experiența și / sau calificările lor curente.

informaţii de atribuire

Pentru a realiza atribuirea de Diplomă Absolventul în Hotel Management, studenții trebuie să treacă un total de 120 de credite, inclusiv:

120 de credite la nivel de 5 sau mai mult. un minim de 75 de credite la nivel de 7 sau mai sus; 30 de credite obligatorii; 45 de credite din lista de opțiuni; și 45 credite elective. ... [-]
Noua Zeelandă Rotorua
Mai 2019
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Toi Ohomai Institute of Technology

Ia-o vedere de ansamblu a organizațiilor de turism și să examineze interfața dintre activitatea de turism, comunitatea și mediul înconjurător. ... [+]

informaţii Program Taxa de școlarizare $ 19.950 Aporturile februarie, mai, iulie, noiembrie IELTS Minim 6.0 cu nici o bandă mai mică de 5,5 Durata (durata studiilor) 1 an Scopul programului

Această diplomă de absolvent oferă studenților cu un program de studiu care le va permite să adopte o viziune de ansamblu a organizațiilor de turism și să examineze interfața dintre activitatea de turism, comunitatea și mediul înconjurător. Această calificare permite studenților să dezvolte abilitățile de management și cunoștințele necesare pentru a lucra cu succes și să gestioneze o operațiune de turism durabil în Aotearoa / Noua Zeelandă.

informaţii de atribuire ... [-]
Noua Zeelandă Rotorua
Mai 2019
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Toi Ohomai Institute of Technology

Crește managementul și abilitățile practice referitoare la utilizarea durabilă a resurselor naturale, cum ar fi păduri, lacuri, terenuri agricole și zone de conservare. ... [+]

informaţii Program Taxa de școlarizare $ 19.950 Aporturile februarie, iulie IELTS Minim 6.0 cu nici o bandă mai mică de 5,5 Durata (durata studiilor) 1 an Scopul programului

Această calificare permite studenților să dezvolte o gamă completă de management de specialitate și abilități practice referitoare la utilizarea durabilă a resurselor naturale, cum ar fi păduri, lacuri, terenuri agricole și zone de conservare. Acest lucru implică o cunoaștere specializată a principiilor de management al resurselor, monitorizarea impactului asupra mediului, și îmbunătățirea gândirii critice și economice pentru un viitor durabil.

informaţii de atribuire

Pentru a realiza atribuirea Diploma de Licențiat în Managementul Resurselor studenții trebuie să treacă un total de 120 de credite, inclusiv:... [-]

Noua Zeelandă Rotorua
Iulie 2019
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

International Education in Rotorua, New Zealand

Toi Ohomai – Rotorua Campus
Address
Mokoia Drive, Tihiotonga, Rotorua New Zealand
3046 Rotorua, Bay Of Plenty, Noua Zeelandă
Website
Număr de telefon
+64 7 346 8712
Toi Ohomai – Tauranga Campus
Address
70 Windermere Drive, Poike, Tauranga
3112 Tauranga, Bay Of Plenty, Noua Zeelandă