Ntec - National Tertiary Education Consortium

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit Pentru a Ntec

Bine ati venit la terțiar Consortiul National (Ntec). Ntec format din patru furnizori terțiare, care sunt toate înregistrate cu și acreditate de către Qualifications Noua Zeelandă Authority (NZQA):

Concordia Institutul de Afaceri (CIB) Institutul de Tehnologie National (NTI) Institutul Național de Educație (NIE) Colegiul de viitor Learning NZ (FutureCOL)

Ntec este structurat astfel încât toate școlile din cadrul organizației integrat funcționează cu directorii comune în cadrul unui sistem comun de management al calității, să adere la valorile comune și opera de aceeași campusuri în diferite locații în care școlile Ntec livra programe.

Studenții de la Ntec sunt pregătite pentru o carieră în contabilitate, afaceri, de calcul, gastronomie, consiliere, ospitalitate, servicii de sănătate și de formare la locul de muncă. Dicționar Academia Concordia oferă o gamă largă de programe de limba engleză, inclusiv generale, de afaceri, academice, IELTS și TESOL (profesori de limba engleză la vorbitori de alte limbi), precum și Ntec conduce, de asemenea, cursuri de ospitalitate scurte.

Principalul campus Ntec este în Auckland CBD, si avem, de asemenea, campusuri din Christchurch, Tauranga, și Hastings. Fiecare campus este situat în centrul orașului și are acces facil la transportul public, biblioteci, centre comerciale și puncte de alimentare.

Ntec are reputatia de a fi prietenos, atent, și bun-venit, și are un personal multi-cultural cu o vastă experiență în domeniul educației pentru studenții internaționali. Tutorii, consilieri și personal de sprijin sunt fericiți să mentor studenți și oferă consiliere pentru a le ajuta să obțineți mai mult de la studiul lor și pentru a ajunge la potențialul lor maxim.

Școlile Ntec sunt furnizori de educație de calitate performante de mare, și acest lucru se reflectă în lor (al calificărilor Noua Zeelandă Autoritatea) NZQA de evaluare și revizuire rapoarte externe. Trei dintre școlile - Concordia, Institutul de Tehnologie Național și Colegiul de viitor Learning NZ - au cel mai mare rating posibil din categoria One, ceea ce înseamnă că NZQA este "foarte încrezător" în performanțele lor de învățământ.

Viziune, Misiune și Valori

Locații

Auckland

Address
HEAD OFFICE AND AUCKLAND CAMPUS,
Ntec Tower,
20 Hobson Street

911-312 Auckland, Auckland, Noua Zeelandă

Hastings

Address
HASTINGS CAMPUS,
304-308 Ellison Road

4122 Hastings, Golful Hawke, Noua Zeelandă

Tauranga

Address
TAURANGA CAMPUS,
Durham Court,
146 Durham St

3110 Tauranga, Bay Of Plenty, Noua Zeelandă

Christchurch

Address
CHRISTCHURCH CAMPUS,
289 Tuam Street,
Christchurch Central

8011 Christchurch, Canterbury, Noua Zeelandă