Citește Descrierea Oficială

Pagina de start NMIT internă de la NMIT NZ pe Vimeo.

Nelson Marlborough Institute of Technology este un furnizor de educație terțiară de înaltă calitate, deținut de guvern, care are sediul în partea de sus a insulei de sud din Noua Zeelandă.

Kia ora tatou

De peste 100 de ani, Nelson Marlborough Institute of Technology oferă educație terțiară de înaltă calitate pentru studenți ca tine. Personalul nostru talentat la nivel internațional este dedicat în întregime să vă ofere competențele din lumea reală și o calificare recunoscută pentru a începe cariera pe care o meritați.

Știu că vei găsi acel viitor chiar aici, la NMIT.

Liam Sloan, director executivSponsored by Google Chromebooks Brooke Cagle / Unsplash

Istoria noastra

Tā mātou kōrero tuku iho

De peste 110 ani, NMIT oferă educație terțiară în partea de sus a Sudului. Ne avem originile în Școala Tehnică Nelson, care s-a deschis în Hardy Street, Nelson în 1905.

Școala tehnică Nelson se deschide

Școala Tehnică Nelson (înaintașul NMIT) a fost înființată în 1904, iar clădirea a fost proiectată de Stead Ellis, arhitect instruit și secretar al Consiliului de învățământ Nelson. Ușile s-au deschis în 1905, oferind inițial clase de bucătărie, inginerie, lemnărie, comerț, meșteșugărie, secretariat și instalații sanitare. Terenul pe care se află clădirea a fost donat de Consiliul Local al orașului Nelson, iar construcția a fost condusă de John Scott Jnr cu un cost de 1124 GBP. În 1930, Școala Tehnică a fuzionat cu Colegiul Nelson, cu multe cursuri de hobby cu normă parțială și câteva cursuri profesionale oferite. Nelson Polytechnic a devenit oficial un institut tehnic în 1971.

Sprijinirea principalelor industrii ale regiunii

De la început, s-a considerat că viitorul institutului se bazează pe industriile cheie ale regiunii. De-a lungul anilor au apărut și au apărut programe noi, dar accentul nostru a rămas întotdeauna pe furnizarea de instruire pentru a sprijini industriile și serviciile locale cheie.

Un timp de extindere

Anii ’80 -’90 au cunoscut operațiuni de extindere a lui Nelson Polytechnic în Tasman și Marlborough. În 1985, Nelson Polytechnic și Blenheim Borough Council au închiriat terenurile din Budge Street, Blenheim de la horticultorul local Ralph Ballinger și Centrul de horticultură Ballinger de 300.000 de dolari în anul următor. Ulterior, acesta a devenit campusul Marlborough care s-a extins pe parcursul anilor 1990 / începutul anilor 2000, cu dezvoltarea de noi programe în domenii precum viticultură, vinuri și inginerie aviatică. Nelson Polytechnic a deschis, de asemenea, noi campusuri în Richmond (1988) și în Motueka (1989). În 1992, am început să oferim educație la nivel de licență pentru prima dată, odată cu introducerea licenței în comerț. În 1995, campusul Richmond a fost mutat de la Șoseaua Salisbury către un nou sit de 4,5 hectare din Lower Queen Street, cu programe axate pe horticultură, silvicultură și alte industrii primare. Campusul Motueka s-a închis în 1993, cu unele programe relocate la Richmond sau Nelson.

Nelson Polytechnic devine Nelson Marlborough Institute of Technology

În 2000, ne-am schimbat numele din Nelson Polytechnic în Nelson Marlborough Institute of Technology , pentru a reflecta mai bine accentul nostru regional mai larg. La sfârșitul anului 2006, toate programele care se derulează în campusul Richmond au fost relocate în Nelson, iar campusul Richmond a fost închiriat unui alt furnizor de formare, Actualizarea competențelor, care a continuat să ruleze programe de instruire de pe site.

Educație internațională

De la mijlocul anilor '90, am atras un număr semnificativ de studenți internaționali. De asemenea, am format parteneriate offshore cu o serie de instituții din America, Brazilia, Danemarca, Franța, Germania, Italia, Japonia, Mexic, Olanda, Norvegia, Spania și Suedia.

NMIT azi

Astăzi, continuă furnizarea de educație terțiară în partea de sus a Sudului. Suntem cel mai mare furnizor de educație și formare în regiunea Nelson-Marlborough, contribuind substanțial la economia regională. Oferim peste 100 de calificări de la certificat până la nivel postuniversitar și am dezvoltat specialisme în domenii precum acvacultură, maritim / marin, viticultură

Un NMIT extraordinar

120896_NMIT-Strategy2.png

Obiectivele noastre strategice

Ținând în evidență educațional

NMIT pocnește peste greutatea sa.

Recunoscut la nivel internațional, suntem un stand educațional în rețeaua de învățământ terțiar din Noua Zeelandă; un furnizor NZQA de categoria 1 în primele 25% din Institutele de Tehnologie și Politehnică pentru cursuri și rate de finalizare a calificărilor - poziție de care suntem mândri.

Ajutăm oamenii să progreseze de la un nivel de calificare la altul, eliminând barierele care le-ar putea fi în cale. Elevii se descurcă bine aici, deoarece accentul este pus pe „realizarea tuturor”.

Știind că perfecțiunea este o călătorie, ascultăm activ pentru a îmbunătăți experiența NMIT.

Oportunități profesionale excepționale

Uși deschise pentru absolvenții NMIT.

Cu aport din industrie și cu un deget asupra pulsului global, programele noastre șlefuite învață ce este necesar pentru ca oamenii să se descurce bine în vocația aleasă. Angajatorii își doresc cursanții noștri pentru stagii de muncă, deoarece atunci când au terminat calificarea, sunt pregătiți pentru muncă.

Suntem eficienți și simpli, ne deplasăm cu timpurile pentru a ne consolida zonele de program, purtând cu mândrie eticheta „furnizor de alegere” pentru o serie de sectoare.

În special, cu șanse mari de a obține un loc de muncă după absolvire, oamenii caută specialități susținute industriei noastre, cum ar fi acvacultura, maritima, tehnica aviației, conservarea, viticultura și vinificația.

Echipe motivate și inteligente

NMIT este un loc minunat de lucru.

Cei mai buni oameni aleg să lucreze la NMIT; lideri care sunt deștepți și motivați să caute oportunități și să rezolve problemele; oameni în care investim și ale căror succese sunt sărbătorite pe scară largă.

Procesul nostru unic de recrutare implică oameni din tot campusul, inclusiv studenți, care ajută la construirea unei echipe de profesori îndurați din industrie, care livrează programe informate într-un loc de muncă modern.

Suntem incluzivi și flexibili, trăindu-ne valorile Manaakitanga și Pono.

Colaborare activă

NMIT este întotdeauna un jucător activ al echipei.

A fi în cunoștință ne ajută să rămânem relevanți pentru ceea ce caută părinții școlii și pentru ceea ce este necesar la locul de muncă. Înțelegând dorința noastră de a pregăti absolvenții din lume și pregătiți pentru muncă, alții lucrează de bună voie cu noi pentru a ne îmbunătăți programele și a ne implica în inițiative regionale.

Colaborăm cu alte institute tehnice și politehnică, predând unele dintre programele lor și împărtășind cunoștințe și resurse. De asemenea, avem relații puternice cu NZQA și TEC, deoarece lucrăm împreună pentru a ne asigura că cel mai bun este disponibil pentru cursanți.

Sănătate financiară

NMIT este un manager financiar calificat.

A fi adecvat financiar este esențial pentru reputația noastră, atractivitatea ca angajator și capacitatea noastră de a investi în oamenii noștri, infrastructură, campusuri și cercetare și dezvoltare.

Călătoria financiară a INMIT este transparentă - de la stabilirea bugetului robust la revizuiri periodice și re-previziuni pe tot parcursul anului. Cu date puternice la îndemână, departamentele noastre sunt responsabile pentru luarea deciziilor corecte, urmărirea propriilor finanțe și pentru a vedea cum se încadrează în imaginea mai mare.

Ne uităm să extindem fluxurile de venituri existente și să adăugăm altele noi. O lucrare principală a activității noastre este Planul de gestionare a activelor de capital (CAM), care analizează modul în care ne putem folosi mai bine terenurile pentru a investi în viitor.

Pregătirea pentru viitor

NMIT este bine pregătit pentru astăzi și mâine.

Înțelegem cine ar putea fi viitorul cursant și de ce ar putea avea nevoie. Prin urmare, suntem bine echipați cu tehnologie modernă, cuprinzând instrumente digitale flexibile și utile pentru munca și stilurile de viață ale oamenilor.

Planul de gestionare a activelor de capital (CAM) ne ajută să înțelegem mai bine spațiul nostru fizic - modul în care imobilele noastre sunt folosite acum și de către cine și modul în care facilitățile noastre polivalente ar trebui utilizate în viitor. Se bazează pe foaia noastră de parcurs pentru campusurile din Nelson și Marlborough, astfel încât să putem oferi tot ce este mai bun pentru studenții noștri și pentru noi, în timp ce ne conectăm eficient cu orașul și orașul.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Diploma Postuniversitare

Nelson Marlborough Institute of Technology

Diploma postuniversitară NMIT în managementul securității IT a fost dezvoltată de personal cu experiență în programele internaționale de securitate IT și criminalistică d ... [+]

La nivel global, organizațiile și afacerile se bazează tot mai mult pe tehnologia informației. Datele cheie ale întreprinderii și informațiile despre clienți sunt stocate și partajate, comunicările sunt făcute și tranzacțiile între clienți, bănci și parteneri sunt finalizate.

Datorită volumului și importanței datelor despre întreprinderi care sunt stocate și partajate electronic, apărarea împotriva infracțiunilor informatice în continuă evoluție a devenit extrem de costisitoare atât în sectorul privat, cât și în cel public.

Centrul național de securitate cibernetică din Noua Zeelandă estimează că atacurile cibernetice asupra computerelor și rețelelor din Noua Zeelandă s-au dublat mai mult în cinci ani. Costul global al criminalității informatice a fost plătit la 600 de miliarde de dolari pe an.... [-]

Noua Zeelandă Nelson
Februarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Nelson Marlborough Institute of Technology

Diploma post-absolventă în afaceri internaționale (PGDipIB) este o calificare aplicată prin intermediul căreia veți învăța metodele practice de desfășurare a afacerilor i ... [+]

Diploma post-absolventă în afaceri internaționale (PGDipIB) este o calificare aplicată prin intermediul căreia veți învăța metodele practice de desfășurare a afacerilor internaționale.

PGDipIB își propune să vă pregătească pentru a lucra cu succes în mediul de afaceri global din secolul XXI. Oferind un amestec de învățare teoretică și practică, cu accent pe cunoștințele și abilitățile aplicate.

O importanță ridicată este acordată dezvoltării deprinderilor de transfer transfer (cum ar fi comunicare avansată, prezentare, abilități interpersonale și de rezolvare a problemelor), pe lângă dezvoltarea cunoștințelor specifice de afaceri internaționale.... [-]

Noua Zeelandă Nelson Richmond Blenheim
Martie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Welcome to the Nelson Marlborough Institute of Technology

Nelson Marlborough Institute of Technology