Citește Descrierea Oficială

NZMA oferă formare profesională concentrată pe ocuparea forței de muncă, în 11 campusuri din Noua Zeelandă, la 4.500 de studenți în fiecare an în domeniul ospitalității, gătitului, afacerilor, serviciilor, farmaciei și sănătății.

NZMA este dedicat sprijinirii studenților noștri pentru a obține cele mai bune rezultate din studiile lor, cu peste 80% dintre absolvenții noștri trecând pe un loc de muncă sau studii superioare *.

De ce să ne alegeți?

NZMA face parte din colegiile profesionale ale ACG; suntem un furnizor de servicii educaționale de calitate. NZQA ne-a clasat pe un furnizor de categoria 1, care este cel mai înalt clasament.

Beneficii pentru studenți

 • Dimensiuni mici de clasă
 • Un mediu de învățare distractiv și favorabil
 • Tutorii mari cu experiență din industrie
 • Formarea profesională, bazată pe industrie vă oferă abilități reale la locul de muncă
 • Facilități de cea mai bună calitate
 • Medii de formare autentice în fiecare campus (baruri, restaurante, cafenele conduse de studenți și suite de centre de contact complet operaționale pentru a numi doar câteva)
 • NZQA-acreditate de calificare
 • Parteneriate industriale - suntem furnizorul de formare preferat pentru mulți dintre cei mai importanți angajatori ai NZ
 • Experiențe de experiență de lucru
 • Susținerea gratuită a forței de muncă prin intermediul carierei NZMA
 • Pathways de studiu suplimentare, atât în ​​cadrul NZMA , cât și universităților din Noua Zeelandă și din străinătate

Campusurile noastre

Toate campusurile noastre sunt complet echipate cu dotări special amenajate. De la baruri, cafenele și bucătării comerciale, până la magazine de vânzare cu amănuntul, sute de centre de contact live și ateliere de construcție - mediile noastre realiste de pregătire la locul de muncă vă vor primi mai repede.

Cerințe generale de intrare;

Vârsta: Vârsta minimă pentru studenții străini care studiază la NZMA este de 17 *.

Cerințe preliminare: Unele programe au cerințe academice sau de calificare specifice. Adesea, acestea pot fi îndeplinite prin completarea unui program la nivel inferior. Verificați NZMA .ac.nz pentru detalii despre toate cerințele de intrare.

Competență în limba engleză: Trebuie să demonstrați un nivel de competență în limba engleză care îndeplinește cerințele IELTS pentru nivelul dvs. de studiu. Există multe modalități alternative de a vă demonstra nivelul de competență. Consilierul dvs. pentru înscrieri vă va ajuta în acest proces. Când trebuie să vă scufundați, trebuie să demonstrați că îndeplinesc nivelul IELTS sau echivalentul programului de nivel superior pe care îl scrii *

* Consultați cerințele specifice de intrare.

Cerințe specifice de intrare;

Programul de Diplomă în Managementul Ospitalității Aplicate (Nivelul 6)

Acest program include Diploma de Nivelul 5 Noua Zeelandă în Managementul Ospitalității.

Vârsta: 17 Condiții preliminare: A fost finalizată echivalentul Anului Noua Zeelandă 12 și / sau un echivalent convenit. IELTS: Academic 6.0 (nu există bandă mai mică de 5,5)

Diplomă în turism și management hotelier (Nivelul 7)

Vârsta: 18 Condiții preliminare: Calificări relevante, de ex. Ospitalitate (Nivelul 6), sau experiență de lucru relevantă (cel puțin 1-2 ani ca supervizor într-un mediu hotelier sau turistic). IELTS: Academic 6.0 (nu există bandă mai mică de 5,5)

Certificat de Noua Zeelandă în Tehnician Farmacie (Nivelul 5)

Vârsta: 18 Condiții preliminare: Anul 12-13 realizarea academică sau calificarea terțiară complementară sau demonstrarea competențelor și cunoștințelor echivalente. IELTS: Academic 6 (fără bandă mai mică de 5,5)

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Diploma

NZMA

Acest program este ideal dacă vizați o carieră în managementul ospitalității sau dacă aveți deja o experiență de serviciu în domeniul ospitalității de primă clasă și sunt ... [+]

80 de săptămâni

Acest program de 80 de săptămâni este oferit la NZMA din Auckland Sylvia Park Campus.

Ce voi învăța?

Acest program este ideal dacă vizați o carieră în managementul ospitalității sau dacă aveți deja o experiență de serviciu în domeniul ospitalității de primă clasă și sunteți dornici să vă îndreptați cariera la nivelul următor și să progresați în management.

Conținutul programului include:

Prima jumătate a programului implică module bazate pe clasă, iar în a doua jumătate vă extindeți cunoștințele și abilitățile legate de operațiunile de ospitalitate, fie printr-un stagiu cu normă întreagă (criterii de eligibilitate), fie prin module bazate pe campus.... [-]

Noua Zeelandă Hamilton Auckland
Noiembrie 2019
Engleză
La zi
80 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză