Citește Descrierea Oficială

NSIA face parte din colegiile profesionale ale ACG; suntem un furnizor de servicii educaționale de calitate. Suntem o academie de ospitalitate și gastronomie, premiată la categoria 1, care oferă industriei absolvenți cu înaltă calificare din 2001.

Bazat în centrul orașului Auckland, oferim studenților un mediu cu resurse multiple, cu facilități de ultimă oră pentru a spori succesul viitor al elevilor noștri. Scopul nostru este de a atinge excelența globală în pregătirea susținută a studenților pentru viitorul la care aspiră.

NSIA este un furnizor de educație aprobat de NZQA, oferind o serie de calificări la nivelurile 3, 4 și 5 în cele trei discipline de bucătărie, coacere și ospitalitate. Calificările pe care le oferim sunt de o calitate excelentă, iar absolvenții noștri sunt foarte apreciați în industrie. Ca student de ospitalitate la NSIA, vei fi predat de tutori calificați și dedicați, care te vor pregăti să intri în industria ospitalității. Veți putea să accesați legăturile industriei NSIA, care se vor dovedi de neprețuit atunci când veți căuta un loc de muncă după absolvire.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Diploma

NSIA - The Professional Hospitality Academy

Acest program extinde certificatul de nivel 4 și oferă studenților capacitatea sporită în tehnicile culinare avansate. Este, de asemenea, ideal pentru cei cu experiență î ... [+]

Acest program extinde certificatul de nivel 4 și oferă studenților capacitatea sporită în tehnicile culinare avansate. Este, de asemenea, ideal pentru cei cu experiență în domeniul bucătăriei care au dobândit deja abilitățile de bază pentru a merge direct la nivel de Diplomă.

Ce voi învăța?

Gestionarea bucătăriilor:

O introducere în scrierea academică stabilește studenții pentru completarea evaluărilor. Învățați competențe cheie în domeniile managementului financiar, resurselor umane, dezvoltării personalului, eticii de afaceri, relațiilor la locul de muncă și cerințelor de reglementare din industria ospitalității. Sisteme de producție în bucătărie: Investigați influențele culinare istorice asupra produselor alimentare și comparați metodele artizanale cu producția în masă. Abilitățile practice predate includ gătit și prezentarea unei game de produse alimentare avansate, folosind o varietate de metode de producție.... [-]

Noua Zeelandă Auckland
Iunie 2020
Engleză
La zi
50 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză