Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Introducere

Citește Descrierea Oficială

CINE SUNTEM NOI

Școala de Elite Management

- pionierul Universitatea de ieri Pathway Provider în Wellington Noua Zeelandă

EMS este o școală de business boutique complet acreditată din NZQA, cu sediul în centrul Wellington din 2003 . (NZQA are încredere în performanțele noastre educaționale și în capacitatea noastră de autoevaluare)

EMS este aprobat și finanțat de Comisia terțiară pentru educație (TEC) și Ministerul Dezvoltării Sociale pentru formare și perfecționare profesională.

EMS a înființat Pathways studii universitare care economisesc timp și bani pentru studenți în mod eficient și devin cu mândrie furnizorul de grad universitar Pathway furnizor în Wellington.

CEEA CE OFERIM

EMS este dedicat să facă viitorul dorit să se întâmple, oferindu-vă programele pioniere de grad universitar Pathway prin acordurile noastre de articulare cu universități de top din Noua Zeelandă.

EMS oferă până la 120 de credite de transfer de contracte de articulare la studii de la Universitatea Massey, Universitatea de Tehnologie Auckland (AUT) și Institutele de Tehnologie, inclusiv WelTec și Whitireia. Absolvenții EMS calificați pot intra direct în al doilea an de studiu universitar și pot deveni un grad de afaceri calificat în încă doi ani. EMS își propune, de asemenea, să ofere diplome IT, management turistic, contabilitate și finanțe, care conduc, de asemenea, la diplomele relevante ale universităților sale partenere academice.

EMS oferă programe de nivel 3 și 4 ale limbii engleze (NZCEL), certificate NZQA, care sunt acceptate pe scară largă de universitățile din Noua Zeelandă ca fiind criteriile de înlocuire ale IELTS 5.5 sau 6.0.

Dacă se înscriu pentru diplomele NZCEL, studenții pot primi bursă în valoare de 8.000 USD pentru diploma lor de studiu la EMS.

EMS este, de asemenea, un centru intern de testare a competențelor în limba engleză, aprobat de NZQA, care oferă studenților multiple opțiuni de intrare pentru realizarea academică.

DE CE EMS

În cazul în care o universitate se străduiește să obțină excelență academică și un politehnic pregătește absolvenți pregătiți pentru pregătire profesională, ELITE vă oferă atât într-un mediu de îngrijire în care fiecare student are importanță. Ne concentrăm pe sprijinirea fiecăruia dintre dvs. pentru a deveni pregătiți pentru carieră prin intermediul sistemului nostru de sprijin complet educațional și personalizat.

o Educație de Elită: dimensiuni mici de clasă dedicate care fac o diferență fundamentală (de exemplu, studenți din clasa 6-16).

o Sprijin personalizat pentru studenți: Avem grijă de studenți ca persoane unice, cu o varietate de nevoi și obiective. Recenziile noastre progresive de-a lungul călătoriei educaționale ale elevilor le vor asigura succesul.

STUDENT SUPORT

Oferim o serie de activități extra-curriculare, inclusiv experiență voluntară.


Oferim servicii one-stop gratuite, inclusiv reduceri:

 • Transfer universitar și înscriere
 • $ 1 cafea expreso
 • asigurare medicală și de călătorie
 • Bilet de zbor
 • Tururi în Noua Zeelandă, Australia și SUA


CARACTERISTICILE ZONA LOCALĂ

Wellington, capitala din Noua Zeelandă, o capitală prietenoasă, este destinația alegerii pentru studenții deștepți, creativi și ambițioși.

1) Sisteme de educație de talie mondială - Sistemul de învățământ din Noua Zeelandă este clasat pe locul 1 în lume de The Economist Intelligence Unit pentru a oferi educație de competențe viitoare pentru tinerețe. Wellington are o mulțime de opțiuni grozave, de la școală până la universități de rang mondial.

2) Wellington este singura capitală acreditată a „ comunității sigure ” din lume. Este un loc sigur și prietenos pentru a suna acasă. Studenții de aici se bucură de un mediu sigur și sigur pentru a trăi, a munci și a studia.

3) O calitate excelentă a vieții - Wellington este renumit la nivel mondial ca un loc uimitor de trăit, Wellington a fost numit „cel mai tare mic capital din lume” de Lonely Planet și a fost numit cel mai bun loc din lume pentru a trăi de Deutche Bank. Oamenii care trăiesc în Wellington își evaluează calitatea vieții foarte ridicată, 87% dintre rezidenți raportând o calitate bună a vieții. Este un loc minunat pentru a fi student. Este suficient de mic pentru a obține o experiență prietenoasă din Noua Zeelandă, cu un oraș vibrant care oferă multe de făcut.

4) Oraș compact și plin de viață - Trei univertii de clasă mondială se află la 15 minute de mers pe jos de centrul orașului Wellington, la fel și mulți alți furnizori terțiari și școli. Wellington este, de asemenea, bine conectat printr-o rețea de trenuri și autobuze eficiente și curate - ceea ce ajută la explicarea motivului pentru care Wellington are cea mai mare utilizare a transportului public pe cap de locuitor în Noua Zeelandă!

5) O mulțime de spații deschise frumoase - coasta uimitoare a orașului Wellington, aerul curat și spațiile verzi deschise înseamnă recreația în aer liber, sportul

6) Diversitatea - aproximativ o treime dintre rezidenții Wellington s-au născut în afara Noii Zeelande - orașul este un hub multicultural. Oameni din întreaga lume aleg să locuiască în Wellington, ceea ce îl face un loc divers și interesant pentru a fi.

7) Capital inteligent - Vă veți simți drept acasă înconjurat de populația cu cea mai înaltă educație din țară. 28% la sută dintre persoanele din Wellington cu vârsta de 15 ani și peste dețin o diplomă de licență sau mai mare ca fiind calificarea lor cea mai înaltă, comparativ cu 20% la nivel național.

8) Capital de înaltă tehnologie - Suntem acasă pentru multe afaceri inovatoare, cum ar fi Weta Workshop și Weta Digital, Xero și Pik Pok, parte a industriei tehnologiei digitale în creștere rapidă și digitală a Wellington. Regiunea are cea mai mare proporție de angajați în servicii de cunoaștere intensivă din țară, ceea ce face din acest loc un loc interesant pentru a trăi și a studia.

9) Suntem Mediul Pământului Mijlociu - Cunoscut afectuos ca Mijlocul Pământului Mijlociu, suntem orașul în care filmarea prinde viață. Talentul premiat din Wellington a contribuit la proiecte precum Ghost in the Shell, Hobbit, Pete's Dragon, Avatar, Krampus, King Kong, The Lord of the Rings trilogia și multe altele.

10) Capital culinar - Iubim mâncarea! Wellington, cu respect, are mai multe restaurante, cafenele și baruri pe cap de locuitor decât New York. Îți lipsește mâncarea din țara de origine? Nu vă panicați - există supermarketuri și restaurante specializate cu mâncare din întreaga lume. Și dacă vă place foarte mult mâncarea, asigurați-vă că veți participa la festivalul Visa Wellington On a Plate desfășurat în august în fiecare an.

11) Orașul festivalului din Noua Zeelandă - Wellington este un loc distractiv și plin de viață, cu un calendar plin de evenimente interesante. De la festivaluri anuale, delicii culturale, spectacole în direct la meciuri sportive și tot ce este între ele, veți găsi o mulțime pentru a vă distra.

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm familia EMS și să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele academice în Noua Zeelandă.

De asemenea, interesat de programele noastre în limba engleză:

Engleza ca programe de limbă a doua:

 • Engleză generală (începător până la intermediar)
 • Certificat Barista Englez
 • Sporturi engleze
 • Tur de studiu
 • Certificat din Noua Zeelandă Limba engleză (NZCEL) Nivelul 3 (înlocuiește IETLS 5.5)
 • Certificat din Noua Zeelandă Limba engleză (NZCEL) Nivelul 4 (înlocuiește IELTS 6.0)
 • Certificat din Noua Zeelandă Limba engleză (NZCEL) Nivelul 4 (înlocuiește IELTS 6.5) (așteaptă aprobarea)

Vă rugăm să vizitați: www.ems.ac.nz

Locații

Wellington

Address
Levels 3 , 4 & 6
Grand Central Tower
76-86 Manners Street
PO Box 24248, Wellington 6011
NEW ZEALAND

6011 Wellington, Wellington, Noua Zeelandă

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră