Citește Descrierea Oficială

CINE SUNTEM NOI

EMS este un furnizor educațional internațional înregistrat și acreditat în NZQA, cu sediul în Wellington, Noua Zeelandă.

Noua Zeelandă Certificarea calificărilor și înregistrarea școlii (NZQA este încrezător în performanța noastră educațională și capacitatea de autoevaluare)

Ceea ce oferim

Suntem dedicat pentru a face viitorul dorit se întâmplă prin oferindu - vă cu pionier grad universitar Pathway programelor prin acordurile noastre de articulare cu universități de top din Noua Zeelandă.

Misiunea noastră: absolvenți de carieră

Ajutăm la pregătirea fiecărui elev cu cunoștințele, abilitățile, competențele de angajare, valorile și atitudinile pe care trebuie să le aibă pentru a face o diferență semnificativă în cariera lor de succes în viitor.

Valorile noastre fundamentale

Valorile noastre de bază servesc drept busolă pentru modul în care acționăm și ne comportăm la locul de muncă. Noi inspirăm succesul pentru fiecare dintre voi prin virtutea valorilor noastre fundamentale:

  1. Apreciem rezultate reușite pentru absolvenții noștri - suntem cu voi la fiecare pas al drumului, indiferent de ce este nevoie;
  2. Valorim calitatea și excelența - nimic nu poate fi realizat fără muncă grea și standarde înalte;
  3. Apreciem deschiderea și transparența - credem în rezolvarea precoce a problemelor;
  4. Considerăm că face parte din soluție - știm că ne putem baza pe fiecare dintre noi pentru a vă asigura că reușiți;
  5. Apreciem un mod echilibrat de viață - ne pasă de tine și de noi înșine, prin îmbrățișarea realizării și a fericirii în viață.

Viziunea noastra

Viitorul nostru se concentrează pe continuarea unei experiențe de succes ca o școală de conducere premier de carieră din Wellington și San Francisco.

DE CE ELITE SCHOOL MANAGEMENT?

În cazul în care o universitate se străduiește să obțină excelență academică și un politehnic pregătește absolvenți pregătiți pentru pregătire profesională, ELITE vă oferă atât într-un mediu de îngrijire în care fiecare student are importanță. Ne concentrăm pe sprijinirea fiecăruia dintre dvs. pentru a deveni pregătiți pentru carieră prin intermediul sistemului nostru de sprijin complet educațional și personalizat.

  • Elite Education: Diverse dimensiuni de clasă dedicate care fac o diferență fundamentală (de exemplu, Diploma de clasă 6-16 studenți).
  • Career-Ready Absolvent Profil: Sistemul nostru CRGP te motivează să-ți tratezi studiul la fel ca un loc de muncă cu normă întreagă. Vă pregătim să intrați în lumea reală a angajării cu încredere absolută.
  • Suport personalizat pentru studenți: Îți pasă de tine ca indivizi unici cu o varietate de nevoi și obiective. Comentariile noastre progresive pe parcursul călătoriei dvs. educaționale vă vor asigura succesul.
  • O experiență unică și plină de satisfacții: Este alegerea dvs., puteți maximiza rentabilitatea educației dvs. prin intermediul Pathway exclusive Wellington / San Francisco Pathway .
Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Invata limba engleza (elementara la avansata), dezvoltand totodata abilitatile tale Barista. EMS are un instructor experimentat barista, iar instruirea are loc la Gold Wo ... [+]

Programul de formare engleză Barista

Invata limba engleza (elementara la avansata), dezvoltand totodata abilitatile tale Barista. EMS are un instructor experimentat barista, iar instruirea are loc la Gold Wolf Training Café din campus. Stagiarul Baristas oferă cafea pentru personalul și studenții EMS, precum și pentru alți rezidenți ai clădirii noastre, zilnic. Wellington este renumit pentru cafeaua sa, și există numeroase oportunități de lucru în acest sector.

Cine ar trebui să se înscrie?

EMS salută studenții care sunt:

interesați să îndeplinească criteriile de admitere în limba engleză pentru programele noastre de diplomă sau să studieze în altă parte la universitate sau politehnică din Noua Zeelandă; și,doresc să experimenteze cultura de cafea din Noua Zeelandă, stilul de viață și să aibă un timp memorabil în timp ce studiază limba engleză la EMS.Cerința de intrare... [-]
Noua Zeelandă Wellington
Martie 2020
Engleză
La zi
1 - 52 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Diploma

Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Scopul acestui program este de a oferi Aotearoa Noua Zeelandă persoanelor care au cunoștințe și abilități generale și de specialitate care pot fi aplicate la o serie de r ... [+]

Obiectivul programului NZDB

Scopul general al acestui program este de a inspira și transforma cursanții prin dotarea lor cu cunoștințe, abilități de afaceri esențiale, atitudini și valori care stau la baza funcțiilor cheie de conducere și management în mediile tipice de afaceri.

Acest program își propune, de asemenea, să furnizeze entităților de afaceri din Noua Zeelandă persoane care sunt sau pot fi angajate în roluri de conducere la nivel operațional și care pot contribui la conducerea și conducerea entităților de afaceri pentru a atinge obiectivele convenite într-un mediu multicultural.

Cursul este compus din următoarele opt lucrări:

5200 Bazele de afaceri5201 Practica profesională și comunicarea în afaceri5202 Contribuția la inovarea și schimbarea afacerilor5210 Gestionarea operațiunilor de afaceri5211 Planificarea afacerii5212 Activități și schimbări principale în afaceri5213 Mediu de afaceri din Noua Zeelandă5214 Gestionarea proiectelorProfil absolvent... [-]
Noua Zeelandă Wellington
Octombrie 2019
Engleză
La zi
Part time
8 - 9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză