AMES - The Institute of IT

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce să alegeți un curs cu AMES - The Institute of IT ?

Înființată în 1991, AMES este unul dintre cei mai importanți furnizori de educație IT din Noua Zeelandă. Susținem și inspirăm absolvenți dinamici, orientați spre echipă și tehnic, care contribuie la reputația mondială a Noii Zeelande ca lideri și inovatori în sectoarele tehnologiilor IT și emergente.

O poartă către carierele viitorului

AMES oferă studenților o poartă de acces la industria IT și locuri de muncă ale viitorului. Institutul lucrează în colaborare cu mai multe întreprinderi naționale și internaționale pentru a oferi cea mai bună pregătire internațională, asigurând în același timp faptul că studenții noștri sunt echipați cu toate competențele de bază pe care le solicită industria locală.

Calificări recunoscute pe plan internațional

AMES permite, de asemenea, studenților să completeze o serie de calificări recunoscute pe plan internațional, cum ar fi Microsoft de formare, CISCO, și CompTIA, astfel încât absolvenții noștri sunt angajați cu succes în cariera lor IT ales atât aici, în Noua Zeelandă și în întreaga lume.

Instruire IT din industrie

Tutorii noștri veniți au avut experiență din viața reală care lucrează cu tehnologiile IT și emergente. Ei își folosesc expertiza pentru a-și informa practicile de predare și sunt la curent cu toate cele mai recente evoluții din domeniul tehnologiei.

Un furnizor de educație NZQA din categoria One

AMES este acreditat de Autoritatea de Calificări din Noua Zeelandă (NZQA), în conformitate cu prevederile Actului Educației din 1989, pentru a oferi educație și formare și a primit o evaluare a furnizorului de educație "Categoria 1" - cea mai înaltă calitate posibilă. Această clasificare înseamnă că AMES este un renumit furnizor de educație terțiar de înaltă performanță.

AMES - Institutul de IT este parte a New Education Group, principalul furnizor independent de formare profesională din Noua Zeelandă. Animation College, în calitate de PTE înregistrat, acordă toate calificările oferite de AMES - Institutul de IT.

Locații

Auckland

Address
Level 11, 385 Queen Street
1010 Auckland, Auckland, Noua Zeelandă